בדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות
-
@אפשוטער-יוד אם כבר אז שכל כתובת של הורדה מהדרייב שנבדקה שתהיה פתוחה לכולם כמו אתר שנבדק.
אלא שהבעלים שהוא המעלה לדרייבר יכול לשנות את החומר המשותף בלי שהכתובת תשתנה ויש סכנה שהחומר החדש כבר לא יהיה נקי. -
נשאר רק האופציה של גוי של אינטרנט של הקובץ הנוכחי בזמן הבדיקה..
-
@למדן-וידען אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
זה כבר קיים...
מה שנשאר זה לזרז את ה"גוי"... -
@shraga אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
@למדן-וידען אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
זה כבר קיים...
מה שנשאר זה לזרז את ה"גוי"...- ידוע.
- אוי כמה שאתה צודק.
-
@רחמים אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
שנבדקה שתהיה פתוחה לכולם כמו אתר שנבדק.
אלא שהבעלים שהוא המעלה לדרייבר יכול לשנות את החומרלא בהכרח. אם הפתיחה תהיה על הקובץ עצמו ובאמצעות hash (בדומה למה שבתמונות), כי אז כל שינוי יחייב משלוח לבדיקה מחדש.
-
@zvizvi צודק, עם שיטת הגיבוב של התמונות אפשר לעשות המון דברים חדשים שיפתחו בנטפרי כמו סרטונים באתרים תורניים כמו הידברות. וגם סתם הורדה שגוי של אינטרנט הוריד מאתר שכולו חסום.
-
@zvizvi אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
@רחמים אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
שנבדקה שתהיה פתוחה לכולם כמו אתר שנבדק.
אלא שהבעלים שהוא המעלה לדרייבר יכול לשנות את החומרלא בהכרח. אם הפתיחה תהיה על הקובץ עצמו ובאמצעות hash (בדומה למה שבתמונות), כי אז כל שינוי יחייב משלוח לבדיקה מחדש.
אם כך הרעיון חוזר לקדמותו. למה שנט פרי לא יוכלו לאשר לינקים ספציפיים בגוגל דרייב
-
פוסט זה נמחק! -
נו נשאלת השאלה, למה לא מיישמים את הרעיון הזה בפועל???
לדעתי זה יגרום להרבה לעבור לנטפרי כשידעו שפתרו את הבעיה הזו,
אני אישית התעכבתי הרבה זמן מלעבור לנטפרי בעיקר בגלל הבעיה הזו,
חייבים לפתור את זה! -
אני יגלה לכם שמבחינה טכנית אפשר לפתוח כל לינק בגוגל דרייב.
רק שלפי איך שהממשק והמערכת בנויים. אי אפשר להכניס הרבה לינקים לפתיחה. כי אם נכניס הרבה זה יכביד על השרת של נטפרי וגם יקשה על הניהול.
אז שזה לא רק להחליט לאפשר לבודקים לבדוק. זה מצריך פיתוח שכבר נמצא באמצע. לפתוח לינקים בצורה חכמה ושיהיה אפשר הרבה לינקים בלי בעיה.
אני לא נותן לוחות זמנים. כדי לא לתת תקוות שוא. אבל עובדים על זה. -
@magicode אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
רק שלפי איך שהממשק והמערכת בנויים. אי אפשר להכניס הרבה לינקים לפתיחה. כי אם נכניס הרבה זה יכביד על השרת של נטפרי וגם יקשה על הניהול.
אז שזה לא רק להחליט לאפשר לבודקים לבדוק. זה מצריך פיתוח שכבר נמצא באמצע. לפתוח לינקים בצורה חכמה ושיהיה אפשר הרבה לינקים בלי בעיה.
אני לא נותן לוחות זמנים. כדי לא לתת תקוות שוא. אבל עובדים על זה.סוף סוף!!!
-
@WWW אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
אני לא נותן לוחות זמנים. כדי לא לתת תקוות שוא. אבל עובדים על זה.סוף סוף!!!
כל הכבוד!!!
-
@ששלום אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
כל הכבוד!!!
אני התכוונתי על ה"יגלה לכם".
-
רק שלפי איך שהממשק והמערכת בנויים. אי אפשר להכניס הרבה לינקים לפתיחה. כי אם נכניס הרבה זה יכביד על השרת של נטפרי וגם יקשה על הניהול.מה הפשט?
למה זה מכביד על השרתים של נטפרי? האם זה כאילו עובר העתקה ושכפול? -
@הגוף-והנפש למאי נפ"מ? ואם לצורך ידיעה בעלמא, האם אין עוד דברים בתיכנות שאיננו יודעים כיצד הם פועלים?
-
@האברך
סתם לידיעה בעלמא
הוא בא להסביר את הסיבה וזה עניין אותי. -
המערכת צריכה לעבור על כל הלינקים ולראות מה פתוח ומה סגור, ואם זה יהיה הרבה קישורים, כל נסיון הורדה תעמיס על השרת שיצטרך לסרוק התאמה של כל הקישורים
-
אני לא נותן לוחות זמנים. כדי לא לתת תקוות שוא. אבל עובדים על זה.אני רואה שנטפרי שומרת על העיקרון שעל פיה היא הולכת והיא למצוא פתרון ופתרון ולא רק לחסום ולחסום ולחסום (לחסום זה לא חוכמה אז בכלל לא נתחבר.. )
והם כבר באמצע הפיתוח הבא.. תמשיכו ותצליחו גם אם לוקח זמן, לאט אבל בטוח! -
אני אישית סבור שכדאי להעלות את התשלום של נטפרי ב- 5-10 ש"ח לחודש ולפתח את נטפרי יותר,
ולדעתי אני כמעט בטוח שהדברים שעדיין דורשים פיתוח בנטפרי מעכבים הרבה יותר אנשים לעבור לנטפרי מאשר המחיר,
אני אישית לא עברתי לנטפרי הרבה זמן בגלל שפחדתי בגלל כל מיני דברים ששמעתי שיש בעיות הרבה יותר ממה שחשבתי על העניין של הכסף -
@אפשוטער-יוד
לא שאתה לא צודק, אבל יש גם צד שני.
יש אנשים שמחשבים את הסינון לפי החור של הגרוש.גם אני לא בעד להעלות מחיר, אבל לפעמים אין ברירה...