גמ"ח תוכנות חינמיות להורדה
-
בס"ד
גמ"ח להורדת תוכנות חינמי
***עדכון חדש ובלעדי! מגוון אפליקציות שימושיות לאנדרואיד, כגון לוח עברי, תפילון, אופיס סוויץ', מופיס ועוד...בס"ד
גמ"ח להורדת תוכנות חינמי
***עדכון חדש ובלעדי! מגוון אפליקציות שימושיות לאנדרואיד, כגון לוח עברי, תפילון, אופיס סוויץ', מופיס ועוד...
בעז"ה בקרוב קטלוג מלא לגמ"ח עם חיפוש משוכלל וללא בזבוז זמן יקר!!לבינתיים יצא קטלוג עבור אנדרואיד בלבד, הקטלוג נמצא כבס"ד
גמ"ח להורדת תוכנות חינמי
***עדכון חדש ובלעדי! מגוון אפליקציות שימושיות לאנדרואיד, כגון לוח עברי, תפילון, אופיס סוויץ', מופיס ועוד...
בעז"ה בקרוב קטלוג מלא לגמ"ח עם חיפוש משוכלל וללא בזבוז זמן יקר!!*יש לקרוא את כללי הגמ"ח לפני השימוש בו
לכניסה למאגר הגמ"ח לחצו כאן, או הכניסו את הקישור הבא לדפדפן שלכם:
https://drive.google.com/open?id=0BzZal5hr8hqQVWgtRjZqRjZoQ2cלמשתמשי נטפרי שהקישור חסום עבורם, יש ללחוץ כאן, או על הקישור הבא:
http://forum.enativ.com/filebase.php?c=14
בקישור זה ישנו חלק מהמאגר המלא של הגמ"ח.הכניסה מתבצעת באמצעות חשבון הגוגל דרייב האישי שלכם [אי לכך יש צורך שחשבון הגוגל שלכם יהיה מחובר במחשב] תחת הכותרת "קבצים ששותפו אתכם" ואתם יכולים להוריד או לשנות בלחיצה על הלחצן הימני של העכבר.
החידושים האחרונים:
*נוספו למעלה מ- 500 תוכנות שימושיות וחשובות למחשבי ווינדוס. כאשר מרבית התוכנות תומכות בעברית בצורה מלאה.
*בלעדי! נוספו כ-30 אפליקציות שימושיות בעברית עבור מכשירים התומכים במערכת אנדרואיד. [בגמ"ח ישנם מספר רב של אפליקציות הממתינות להכנסתם למאגר].
*במאגר תוכלו למצוא קישורים למערכות ההורדות של נתיב ועוד…להערות, פניות, תקלות והוספת תוכנות יש לפנות לכתובת המייל: 8140hp@gmail.com
-
את הקטלוג ניתן להוריד גם מכאן: http://forum.netfree.link/uploads/files/1502185926466-קטלוג-מערכת-ההורדות.xls
-
בס"ד
ולמי שרוצה את הקישור למאגר השלם שיקח את זה: (בעיקרון חסום בנטפרי)בעז"ה פתחנו גמ"ח ובו למעלה מ -500 תוכנות חינמיות וכדו' להורדה חינמית מיידית,
בנוסף מרבית התוכנות מגיעות בגירסא עברית מלאה ! ובעז"ה בימים הקרובים המאגר יתעדכן עוד.להגעה למאגר לחצו כאן
או הכניסו את הקישור הבא לדפדפן שלכם: [בהעתק הדבק]
https://drive.google.com/open?id=0Bz...WgtRjZqRjZoQ2cהכניסה מתבצעת באמצעות חשבון הגוגל דרייב האישי שלכם [אי לכך יש צורך שחשבון הגוגל שלכם יהיה מחובר במחשב] תחת הכותרת "קבצים ששותפו אתכם" ואתם יכולים להוריד או לשנות בלחיצה על הלחצן הימני של העכבר.
להערות : 8140HP@GMAIL.COMלהוספת תוכנות למאגר וכן לפניות הערות והארות שלחו מייל לכתובת:
-
@ליכט
צודק מאד אבל זה רק חלק מהמאגר השלם.
לביינתיים אנו עובדים על זה שגם משתמשי נטפרי יוכלו להשתמש במאגר החדש. -
@HP079
בעז"ה בקרוב המאגר המלא יהיה זמין עבור משתמשי נטפרי ולא רק חלקו... -
@ליכט א"א להוריד קובץ xls
-
@יעקב.ק
למה אי אפשר להוריד את הקובץ אצלי זה עובד מצוין,
וחוץ מזה אין צורך להוריד ניתן לפתוח במקום ולהשתמש. -
@HP079 המחשב לא זיהה שזה קובץ אקסל עד שעשיתי פתח מאקסל.
האם אתה יודע למה? -
@יעקב.ק
כנראה במחשב שלך לא מוגדר שקובץ xls ייפתח עם תוכנת אקסל בברירת מחדל (רק קובץ xlsx). -
@ליכט איך מגדירים?
-
@יעקב.ק
מקש ימיני על הקובץ, פתח באמצעות (להכנס לאופציה ולא לבחור את הכמה אופציות שהוא נותן מיד)
לסמן את תכנת האקסל ולמטה לסמן V בשמור לברירת מחדל. -
@קלונימוס לא מופיע לי שם אקסל
-
@קלונימוס הוספתי ידנית
תודה -
@HP079 אין כ"כ תוכנות חדשות מחנות וינדוס 10, האם יש איזו הגבלה [חוקית וכדו'] על כך?
-
@צפוני-אבוד
לא מגבלה חוקית פשוט עומס עבודה, עדיין לא הספקתי להכניס את כל התוכנות שיושבות בהארד דיסק שלי,
וחוץ מזה כבר הצהרתי שלצערי למשתמשי נטפרי אין עדיין גישה לכל המאגר אלא לחלקו בלבד, ומה לעשות שהחלק הזה בדיוק הוא הקטלוג של נתיב שרוב התוכנות שם בגירסאות ישנות.
ואודות לרב חיים... התקדמתי לעבר הפיתרון שגם בנטפרי יהיה גישה למאגר. -
-
@WWW
אם כבר אולי תעזור לי ?אני צריך מישהו שישלח לי דחוף למייל 81400@GMAIL.COM את הכתובת מייל שלו ע"מ שאוכל לשתף את הגמ"ח באופן פרטי גם עבור משתמשי נטפרי.
אני ישתף איתו את הגמ"ח בפרטי ואז שיכנס וישלח לי מייל שוב אם הוא הצליח להוריד תודה רבה !!
-
@HP079 תתקן את כתובת המייל, לא תקין.
-
@WWW
סליחה שכחתי להוסיף HPהמתוקן 81400HP@GMAIL.COM
-
@צפוני-אבוד אמר בגמ"ח תוכנות חינמיות להורדה:
@HP079 אין כ"כ תוכנות חדשות מחנות וינדוס 10, האם יש איזו הגבלה [חוקית וכדו'] על כך?
@HP079 אמר בגמ"ח תוכנות חינמיות להורדה:
@צפוני-אבוד
לא מגבלה חוקית פשוט עומס עבודה, עדיין לא הספקתי להכניס את כל התוכנות שיושבות בהארד דיסק שלי,@HP079 הוא התכון לאליקציות של חנות וינדוס -{קבצי APPX} (כמו אפליקציות הלוח שנה והמפות של וינדוס) ולא לתוכנות לוינדוס {קבצי EXE}
גם אני מצטרף לבקשה פשוט אחרי שהחנות של וינדוס חסומה אין איך להוריד ולהתקין
תודה רבה על כל הטירחה