מה קורה עם הסינון בשעה האחרונה? כותב 3 שניות, ונראה לי 3 שעות...
-
אין לאף אחד תשובות??
-
-
הוא הגיב כאן למעלה, לא נראה שיש לו מה לחדש.
עדיין התמונות לא נפתחות, כנ"ל. -
אצלי הכל חלק, זה כנראה רק באתר ספציפי, אם אכן כך, שלח פניה
-
-
@shraga אמר במה קורה עם הסינון בשעה האחרונה? כותב 3 שניות, ונראה לי 3 שעות...:
אצלי הכל חלק, זה כנראה רק באתר ספציפי, אם אכן כך, שלח פניה
גם ב- aliexpress.com מסוננות לך תמונות?
-
@אבצן שים לב שעכשיו זה 15 דקות לבדיקה, אני מקווה לישון בעוד 15 דקות אז כנראה שלא אוכל לעדכן...
-
עדיין זה רחוק מלהיות ריאלי, כי מאז תחילת ההודעה שלי - לפני כשעה - עדיין כלום לא סונן אצלי.
לילה טוב. -
אצלי עובד
פתחתי אליאקספרס רק למען הנסיון הרוב היה פתוח היה רק 2 או 3 שנשלחו לבדיקה ועכשיו ראיתי שזה נחסם.. -
@אבצן אמר במה קורה עם הסינון בשעה האחרונה? כותב 3 שניות, ונראה לי 3 שעות...:
מה המדד שעל פיו נכתב הזמן של הסינון? אני מחכה זמן רב, וזה לא מתחיל אפילו לסנן. גם רענון של התמונות וגם רענון הדף לא משנים מאומה.
@shraga אמר במה קורה עם הסינון בשעה האחרונה? כותב 3 שניות, ונראה לי 3 שעות...:
@אבצן שים לב שעכשיו זה 15 דקות לבדיקה, אני מקווה לישון בעוד 15 דקות אז כנראה שלא אוכל לעדכן...
והיכן כתוב עוד כמה זמן? לי כתוב כמה זמן עבר מהשליחה ולא עוד כמה זמן?
-
@שלום-עולם @אבצן
@magicode כבר כתב שמה שכתוב בפאנל, זה הבדיקה המהירה ביותר (למי ששלח 0 תמונות היום), ובשלב זה לא ניתן לדעת זמן בדיקה פר חיבור. -
@administrators לאחרונה כל צורת העדכון של זמן הבדיקה הפך ללא רלוונטי ולמתסכל. כרגע המצב הוא שאין לך אפשרות לדעת את זמן הבדיקה....
וגם נוצר איזה סוג של אפליה ודווקא האנשים שעברו לנטפרי עקב היותם עוסקים באתרים עם הרבה תמונות כמו גרפיקאים, שאני הייתי אחד הראשונים לרוץ לנטפרי, מכל המכשולות שהיו בסינונים האחרים, ואף עזבתי עבודה זו למשך שנה וחצי ועבדתי בעבודה שאינה קשורה למחשבים.
וב"ה זכיתי שמאז נטפרי, אני יכול לעבוד ברוגע על המחשב. אבל לאחרונה דווקא האנשים הזקוקים לתמונות במשך היום, הם נענשים על כך. אני מבין את ההגיון של השיטה, אבל בפועל היא פועלת ההיפך. ללא שום אפשרות להכנס למסלול מהיר או משהו כזה אפי' בתוספת תשלום. -
אתה צודק שהעידכון של זמן הבדיקה הוא לא נכון.
אבל הזמן המתנה הוא זניח. מבחינת הקדימות.
כלומר אם לא היה קדימות היית צריך לחקות 45 דקות פחות דקה אולי ככה אני משער.
כי אלו שצורכים קצת תמונות זה קצת תמונות.מה שכן יש בעיה אמיתית כל יום ראשון וצריך להגדיל את הבודקים. על זה כתבתי הודעה פה.
http://forum.netfree.link/topic/2670/
אנחנו יכולים להוסיפ עוד עובדים על המקום הקיים. אנחנו לא רוצים בגלל מה שכתבתי. -
@magicode
אז כמה בערך כן?
יחס של דקה על 3 דקות לדוגמה?
ואולי צריך לבטל את הכיתוב של כעת נבדקים? -
@הגוף-והנפש עד כדי כך מפריע לך האי דיוק הזה?? אז אל תסתכל..
עדיין זה נותן פרופורציה על מצב התמונות כעת.. -
@גלינג
זה בדיוק מה שאני שואל מה הפופורציה? כמה על כמה? מה הנוסחה -
@magicode אדרבה, אשמח אם תפרט על מנגון הבדיקה של התמונות, כי יש חוסר בהירות. מהו הזמן האידיאלי שאתם שואפים אליו. ומה השינוי בין הקדימויות, כלומר איך נוצר הפער בין אנשים המשתמשים בהרבה תמונות, וכמה הפער המקסימלי שיכול להצטבר.
נראה לי שהעומס של בין הזמנים גם מציק, מה לעשות לדברים טובים מתרגלים מהר, ושכחתי כבר שכאשר נרשמתי זמן ההמתנה הסטנדרטי היה 40 דקות. והיום אם זה יותר מ2 שניות זה כבר מלאאאאאא זמן. -
הזמן האידיאלי זה 0 שניות. יותר מזה זה לא בא בחשבון.
אבל מה לעשות צריך הרבה כסף בשביל זה לכן צריך להתפשר על 2-5 שניות.דווקא בבין הזמנים יש פחות. לכן אם לא נזדרז עם הוספת הבודקים המצב יהיה קשה באלול.
-
@magicode אבל למה לאחרונה אנו נפגשים מדי הרבה פעמים עם המתנה של שלושים עד שישים דקות?
-
@AL
עניתי על השאלה הזאת פה באשכול