עמוד שער לספר
-
@shraga למעשה, מהנסיון שלי בפועל בימים האחרונים, בהם סגרתי את הספר [עם עמוד שער, ועמודי הנצחות באדיבות שרגא...], הסגירה הכי טוב מבחינת איכות, היתה ב'שמירה בשם' של וורד, בפורמט PDF. ויישר כח לכל המייעצים, ובפרט לשרגא שהעלה מסגרות...
-
@מבקש-עזרה אמר בעמוד שער לספר:
הסגירה הכי טוב מבחינת איכות, היתה ב'שמירה בשם' של וורד, בפורמט PDF.
אני ניסיתי ובאמת זה נכון לדברים אחרים, כמו תוכן ענינים, שוורד יודע להמיר את זה הכי טוב (סוף סוף, הוא היצרן של הקובץ...), אך לגבי תמונות, זה ממש לא היה אותו איכות, ראו את זה גם במשקל הקובץ, (9 מ"ב - 50 מ"ב).
-
@shraga אמר בעמוד שער לספר:
@מבקש-עזרה זה פורום שמיועד לעזרה בנושא נטפרי, ולא לשום נושא אחר... אבל, קח כמה שעיצבתי בעבר...
https://magicode.me/send-file/file/144624118cc697e380221b14cf7ba6c757f8124a/download
(כמה jpeg ועוד 2 בפורמט PDF עם גלישה של ס"מ לכל כיוון - גודל 17*24 ס"מ)כל הזכויות שמורות לי, תשתמש בהנאה לכל צורך שהוא, אך אין לקחת על זה תשלום אלא אם כן הוא מועבר אליי ...
תהנה!
אתה יכול לשלוח לי את הקבצים [ואולי עוד כמה...] למייל A0795424814@GMAIL.COM תודה רבה!אתה יכול ללשלוח לי את הקבצים [ואולי עוד כמה...] למייל A0795424814@GMAIL.COM תודה רבה!
-
@shraga הגיע עת פקודתם של שני השערים שהעלת כאן בפורמט PDF. האם תוכל לשלוח לי אותם בJPG כדי שאוכל להוסיף עליהם טקסט בוורד? [אני צריך דווקא את הוורד].
זה ממש לא יפה להטריד יהודי שעשה טובה לפני כמה חדשים בגללה, אבל אם יש לך איזה פנאי [עד שתתקבל פניה חדשה במערכת הפניות...] אשמח מאוד. תודה. -
@שלום-על-ישראל אין לי את זה בהישג יד.. סורי, אולי יש מישהו אחר שיכול להעלות
-
@WWW יש סיכוי שאולי לך יש את הקובץ הפתוח שאוכל לסגור אותו כJPG? תודה.
[שער 4 ושער 5 כלשונו של שרגא] -
@שלום-על-ישראל אני צריך לחפש.
אבל למה אתה לא יכול להמיר מPDF לJPG? -
@שלום-על-ישראל אמר בעמוד שער לספר:
@WWW יש סיכוי שאולי לך יש את הקובץ הפתוח שאוכל לסגור אותו כJPG? תודה.
[שער 4 ושער 5 כלשונו של שרגא]שלחתי לך
-
@WWW ילמדנו רבינו?
[אה... אולי אתה מתכוין לפתוח בפוטושופ ולסגור בJPG? או שיש לך דרך אחרת?] -
בתוכנות של adobe reader/acrobat pro, יש אפשרת מובנית של שמור בשם>תמונה>[בחר פורמט תמונה].
ייתכן שיש גם בגרסאות אחרות, לא מכיר.
-
@baruch אמר בעמוד שער לספר:
בתוכנות של adobe reader/acrobat pro, יש אפשרת מובנית של שמור בשם>תמונה>[בחר פורמט תמונה].
ייתכן שיש גם בגרסאות אחרות, לא מכיר.
@שלום-על-ישראל אמר בעמוד שער לספר:
@WWW ילמדנו רבינו?
[אה... אולי אתה מתכוין לפתוח בפוטושופ ולסגור בJPG? או שיש לך דרך אחרת?]יש גם אתרי אינטרנט שניתן לעשות זאת אונליין חינם.
-