דחוף - דיסק אונקי
-
@יעקב.ק אמר בדחוף - דיסק אונקי:
@מויישי תכבה את המחשב.
תדליק מחדש, חכה שהכל יעלה ואז.
ואם יש לך אנטי וירוס eset תבטל את הסריקה האוטומטית של הדיסק הנשלף ותראה אם זה יעבוד.
זה קורה בד"כ עם איסט או מכשיר תקולאו הכי פשוט, לנסות להעלות אותו על מחשב אחר. אם הצליח בעיה בהתקן של המחשב שלך, אם לא אונקי תקול, ותעשה חכם אם תנסה אצל טכנאי מומחה.
-
@עברי-אנכי אמר בדחוף - דיסק אונקי:
גם לי יש אונקי אדום-שחור מצוי, שעולה לי על המחשב בבית, אך לא בעבודה של אשתי, וגם המערכת מולטימדיה בבית וברכב לא מזהה אותו כלל.
מנהל ההתקנים בווינדוז, אמור להתקין אותו בתור ברירת מחדל ללא מגע יד אדם.
לענ"ד כמו שכתבו מקודם - סוג של תקול.
מה שהייתי עושה במקומך, מנסה ללכת לטכנאי/מעבדה שמומחים בנושא חילוץ קבצים מכוננים תקולים, ויש סיכוי רב מאד שיעזרו לך. זה עולה כסף, תעשה שיקול כמה החומר חשוב לך, וכמה קשה יהיה להשיגו מחדש.אבל לכן הוא פנה לכאן, כדי לחסוך א"ז, לא?
-
@שלום-עולם אמר בדחוף - דיסק אונקי:
@עברי-אנכי אמר בדחוף - דיסק אונקי:
גם לי יש אונקי אדום-שחור מצוי, שעולה לי על המחשב בבית, אך לא בעבודה של אשתי, וגם המערכת מולטימדיה בבית וברכב לא מזהה אותו כלל.
מנהל ההתקנים בווינדוז, אמור להתקין אותו בתור ברירת מחדל ללא מגע יד אדם.
לענ"ד כמו שכתבו מקודם - סוג של תקול.
מה שהייתי עושה במקומך, מנסה ללכת לטכנאי/מעבדה שמומחים בנושא חילוץ קבצים מכוננים תקולים, ויש סיכוי רב מאד שיעזרו לך. זה עולה כסף, תעשה שיקול כמה החומר חשוב לך, וכמה קשה יהיה להשיגו מחדש.אבל לכן הוא פנה לכאן, כדי לחסוך א"ז, לא?
ברור. אז לכן לא לומר לא מה נראה לי באמת - מה נראה לי במצבו ? הוא בסופו של דבר צריך עזרה, ואם זה מה שיעזור לו אז לא לכתוב את זה ???!!
אני מאד סקפטי אם זה ייפתר מאליו ברמת הכבה/הדלק/מחשב שלי וכיוצ"ב. ויתכן מאד שזה לא יעלה לו כ"כ הרבה, ושיהיה שווה במקום להתחרבש פה. -
חבר'ה אין עליכם
תודה לכולם -
החומר שבו אכן חשוב אך לא עד כדי כך..
העלות שלו היתה 80 ש"ח בירושלים חנות סטוק-שופ בתחנה מרכזית, אין על הקבלה את הטלפון ולא השגתיו. ואני גר רחוק מי-ם
קיצ'ר - כפרת עוונות -
@מויישי
גם אם היית מגיע לחנות, היו אומרים לך שאם הוא עבד במחשב ההוא - כנראה שהוא היה בסדר, ואח"כ התקלקל אצלך. אא"כ, יש עליו אחריות מקיפה יותר. בכ"א, יש המון טכנאי ביתיים שייתכן ויכולים לעזור לך לא בהרבה כסף, תנסה - ושיהיה בהצלחה רבה. -
לא ידעתי שאם קונים 64 גי זה עולה פעם וחצי ממחירו...
-
@שלום-עולם ממחירו של מה?
-
@שלום-עולם הוא עולה 100 עשה 80
ולא בדקתי מחירים כי היה לילה ונחוץ קניתי מהמזדמן -
@מויישי לא הבנתי נכון, במבט ראשון היה נראה לי שתיקנת אותו במחיר הזה..
-
@מויישי למה אתה לא מנסה במחשב אחר?
-
-
@WWW ניסתי באחד לא עבד הכל לטובה
בהמשך אנסה בעוד מחשב אי"ה -
@aiib לא הבנתי מה יש לנסות בזה? הדיסק כלל לא עולה!??
-
@מויישי כתבת שעולה ומיד נעלם, לא?
-
@מויישי כתבת שהוא עולה אבל כתוב אין מדיה
התוכנה הזו אמורה לפתור כל מיני וירוסים בusb אולי זה גם יפתור את הבעיה שלך -
@WWW במחשב אחד הוא משמיע קול של דיסק שנכנס ולשניה מראה ונעלם ובשלי לא עולה כלל
-
@aiib זה בניהול דיסקים אבל אין לי מושג איך מעבירים את זה משם.. לא משנה שטויות.. אני ינסה בקרוב בעוד מחשבים אם יעלה מה טוב ואם לא אז תקול והלך כסף וברוך ה' שכילה חמתו על פלסטיק וקבצים..
-
@מויישי עשית מה שכתבתי לך?
-
@aiib מה זה התכנה הזאת?