כמה תרמת לנטפרי?
-
@since1492 אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
גם יש מושג של קנאת סופרים תרבה חכמה (כסף לצדקה), ולדעתי הקטנה, היסוד הזה יותר נוגע לכאן.
וגם אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לפרסם פה.
הגם שזה לדעתי גם נקרא בסתר, כי האם יש אף אחד שמכיר אותי בפורום הזה?אז ממה נפשך אם זה נקרא בסתר כי אף אחד לא מכיר אותך איך תהיה גאה?
דבר נוסף קינאת סופרים לא נאמר כדי שהסופרים יתחילו להראות את ידיעותיהם למען שאחרים יקנאו בהם, אדרבא דרכם של ת"ח לשקר ולא לומר שלמדו מסכת מסויימת (ב"מ דף כג:), תועבת ה' כל גבה לב.אם אתה רוצה להמריץ אנשים לתרום פשוט תספר להם לאן הכסף הולך ומה עושים איתו בפועל.
תאסוף למטרות ספציפיות, למשל: אוספים סכום כזה וכזה עבור שתהיה בנטפרי כזו וכזו אפשרות/תכונה וכו' ממגוון ההצעות שהוצעו בפורום ההצעות. -
גם לא אוהב את התחרויות הפומביות האלו
מפני כבודו של @since1492 תרמת גם (חצי במשך היום, וחצי עוד מעט בל"נ). -
@רחמים כמדומני שלא היית כאן כ"כ לאחרונה. בכל אופן, ידידינו הרב @since1492 פועל במרץ רב להרחיב את גבולות הקדושה של נטפרי גם בארה"ב, ראה כאן ובעיקר כאן. וזו מטרתו בהתרמה זו.
אל תחשוב שסתם קפץ לכאן איזה ברנש ומפגין לעין כל את מצוותיו... -
@האברך אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
אל תחשוב שסתם קפץ לכאן איזה ברנש ומפגין לעין כל את מצוותיו...
תודה לך שהסברת את זה כראוי.
(בגלל שעברית לא השפה הראשונית שלי, זה קשה לי להסביר אותו באופן בהירה, שאני משתמש בעיקר בתרגום גוגל לכתוב את התגובות שלי. לא שאני לא מבין עברית, אבל לכתוב במקלדת זה קשה לי.) -
@רחמים אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
@since1492 עד שמישהו תורם ועושה מצווה אתה רוצה להפוך את זה לגאווה? מתן בסתר יכפה אף, נאמר.
גם יש מושג של קנאת סופרים תרבה חכמה (כסף לצדקה), ולדעתי הקטנה, היסוד הזה יותר נוגע לכאן.
הגם שזה לדעתי גם נקרא בסתר, כי האם יש אף אחד שמכיר אותי בפורום הזה?תנוח דעתך,
בזמנו פרסמו בשם הרח"ק, שזה מצוה שממנו יראו וכן יעשו, (ונ"ל שישנו גם מקור, אולי מדרש? לא זוכר)
(לא יודע איך גוגל יתרגם את המילה "הרח"ק"?... )(עם כאלה תגובות זה בסתר מהודר.. ואין גאוה... (בלי לקחת קשה בבקשה.))
-
אני משתמש בעיקר בתרגום גוגל לכתוב את התגובות שלי. לא שאני לא מבין עברית, אבל לכתוב זה קשה לי.)
@שלום-על-ישראל ...
אני חושבה שלתרום לנטפרי זה דבר גדול ואני לא מפקפק בכוונתו של הרה"ח @since1492 .
אבל נראה לי שלפחות את הישראלים זה לא מי יודע מה ימריץ.
(...Should try it on our people) -
@קלונימוס אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
אני משתמש בעיקר בתרגום גוגל לכתוב את התגובות שלי. לא שאני לא מבין עברית, אבל לכתוב זה קשה לי.)
@שלום-על-ישראל ...
אבל נראה לי שלפחות את הישראלים זה לא מי יודע מה ימריץ.
(...Should try it on our people)אל תדאג אני עובד על זה
-
@since1492 דרך אגב אין טעות בשם שלך since 1492 במקום 1942?, אולי תגלה לנו מה התחיל ב1492?
ובהצלחה בקמפיין. great idea -
@צפוני-אבוד גילוי אמריקה.
השאלה אם לזה הוא התכוון -
@האברך אני בעד להתרים לנטפרי ובעד לתרום לנטפרי ובעד שיהיה נטפרי בכל מקום ביקום לא רק באמריקה.
אבל שיטת התמריץ שהוא מציע כדי לתרום מאוד צורמת לי. יש הרבה שיטות איך להתרים אנשים, והעיקרית היא פשוט להסביר להם מה כסף שלהם עושה. -
@רחמים רואים שאתה לא אמריקאי...
-
(אולי זה יותר מתאים לפה)
בשם השם נעשה ונצליח
https://thechesedfund.com/cause/bring-netfree-to-the-usa
נא לפרסם את הלינק כל מה שאפשר, תודה. -
@since1492
ולמה שלא יעשו משהו גם בעברית בארץ ישראלואפילו מה ש@שלום-על-ישראל אמר
@שלום-על-ישראל ...
אבל נראה לי שלפחות את הישראלים זה לא מי יודע מה ימריץ.לא נראה לי שזה כל כך נכון מה שהוא כתב כי יש המון אנשים שכבר מכירים טוב את נטפרי והם בשמחה ישמחו להפיץ כמה שיותר (כמוני ואני מאמין שיש עוד הרבה....),
-
@גרפיקאי123 אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
@since1492
ולמה שלא יעשו משהו גם בעברית בארץ ישראלואפילו מה ש@שלום-על-ישראל אמר
@שלום-על-ישראל ...
אבל נראה לי שלפחות את הישראלים זה לא מי יודע מה ימריץ.לא נראה לי שזה כל כך נכון מה שהוא כתב כי יש המון אנשים שכבר מכירים טוב את נטפרי והם בשמחה ישמחו להפיץ כמה שיותר (כמוני ואני מאמין שיש עוד הרבה....),
אתה צודק, אבל אני פשוט לא שם ואני לא יודע איך לעשות את זה מעבר לים.
-
@שלום-עולם אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
@רחמים אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
@since1492 עד שמישהו תורם ועושה מצווה אתה רוצה להפוך את זה לגאווה? מתן בסתר יכפה אף, נאמר.
הגם שזה לדעתי גם נקרא בסתר, כי האם יש אף אחד שמכיר אותי בפורום הזה?תנוח דעתך,
בזמנו פרסמו בשם הרח"ק, שזה מצוה שממנו יראו וכן יעשו, (ונ"ל שישנו גם מקור, אולי מדרש? לא זוכר)כמדומני שהמקור הוא בתשו' הרשב"א או המיוחסות, אבל בודאי אחד מהראשונים
-
@גרפיקאי123 אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
ואפילו מה ש@שלום-על-ישראל אמר
לא אני אמרתי אבל לא נורא.
@since1492 אתר התרומות ממש נחמד!! יישר כח על הקישור. זכינו להשתתף ב"ה. -
@since1492
כל הכסף שנתרם שם,
זה מהפועל יוצא שלך?,אני מצדיע לך!!
-
@meir אמר בכמה תרמת לנטפרי?:
@since1492
כל הכסף שנתרם שם,
זה מהפועל יוצא שלך?,
אני מצדיע לך!!אני לא רוצה להיות מבקר, ותזכו למצוות לכל מי שתרם, אבל "כל הכסף שנתרם שם"? הכסף האמיתי טרם התחיל בעזרת השם.
-
@גרפיקאי123
הכוונה לא היתה לפרויקט גיוס הכספים אלא לצורה של - אני תרמתי כך וכך, כמה אתה?
בוודאי שכל פרויקט גיוס כספים לנטפרי הוא מבורך רק הסגנון צריך להתאים לקהל יעד המסויים. -
@since1492 העברית שלך השתפרה לפתע פלאים? או שמישהו עורך לך את הדברים?...