פתיחת קהילה חדשה
-
@ליכט זה באמת 2 דברים נפרדים אבל במקרה שלה ניתן להשתמש ב2 האופציות
-
@aiib אמר בפתיחת קהילה חדשה:
@ליכט זה באמת 2 דברים נפרדים אבל במקרה שלה ניתן להשתמש ב2 האופציות
לא לגמרי התעמקתי בנושא, אבל ייתכן שתהיה נפק"מ בין הדברים. באופן שכל אחד שם מחובר במשרד לבד בפני עצמו, שאז פיתרון קהילתי יהיה פיתרון א' לכולם, ואילו הגדרות אישיות לכ"א בנפרד.
מה שייתכן ויתן לבוס דינמיקה, או שהוא חפץ להיפך, תלוי בו. -
@עברי-אנכי אין נפק"מ כי בכל מקרה לבוס יהיה את המושכות ביד.
מה כן זה וודאי שקהילה יותר פשוטה -כי כולם מצטרפים לקהילה וכל ההגדרות מוכנות במקום להגדיר כל חשבון בנפרד
@לאהה לתשומת ליבך
פשוט תלוי בגודל המשרד... -
@aiib
לא, ברור שלבוס יהיו את המושכות בגלל הקוד. אבל אם הבוס הוא טיפוס שאינו מעונין 'להתעסק' עם כ"א בנפרד אלא פיתרון קולקטיבי (שוב, תלוי אם כל א' בפני עצמו), אזי קהילה תתאים לו יותר. ואם הוא מבין שלחלקם יש צורך מיוחד, פיתרון ההגדרות האישיות יתאים לו יותר.
@לאהה
את צריכה להיות חכמה איך להנגיש את זה לבוס, וגם שלעתיד אם תרצו שינויים וכדו' איזה פורמט יהיה יותר מוצלח, ומהם צרכי המשרד על שלל יושביו. -
@לאהה
במאמר המוסגר.
אשתי עובדת במחשבים במקום שיש בו מגוון רחב של עובדים מכל גווני היהדות (מנשות אברכים צדיקות, ועד אחרוני החילונים), גם בקרב הבוסים יש ויש.
מישהי הביאה לשם סינון של 'נתיב' והתחילה קמפיין בנושא, שעורר מיד סערה קשה ובלאגן שמייח .. חלק צידדו בעד הרבה נגד, וגם בקרב החרדים היו דעות.
אגב, אשתי עובדת עם חיבור פרטי בשקט בשקט לנטפרי - והכל מסודר.
לכן - 'איזהו חכם הרואה את הנולד..' -
האם יש אפשרות להתיעץ עם מישהו שמבין במחשבים שיוכל לדבר עם האיש מחשבים שלנו? הסיפור שלנו קצת מסובך... והוא אמר שלא אכפת שאני יעלה אותו לועידה. למי אני אמורה לפנות??
-
@לאהה במערכת הפניות, ולנסות גם לפרט כמה שיותר...
-
טוב תודה אני אנסה
-
@לאהה אמר בפתיחת קהילה חדשה:
האם יש אפשרות להתיעץ עם מישהו שמבין במחשבים שיוכל לדבר עם האיש מחשבים שלנו? הסיפור שלנו קצת מסובך... והוא אמר שלא אכפת שאני יעלה אותו לועידה. למי אני אמורה לפנות??
או כמובן במוקד הייעוץ
מוקד היעוץ לפתרונות במקומות עבודה: 1599-550-330 -