ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

השוואת סרטונים ביוטיוב

דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי
    10
    30
    5665
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shraga
      shraga נערך לאחרונה על ידי

אני לא יודע האם זה אפשרי... אך אם יהיה אפשרות להשוואת סרטונים זה יהיה לעזר,
      נניח קליפ מוזיקה שפורסם ב10 אתרי מוזיקה/חדשות שונים, כל אחד העלה את הקליפ על הערוץ שלו,
      ההצעה שלי שברגע בדקו את הסרטון, הוא יפתח בכל המקומות, גם אם זה נמצא על url/(ערוץ) אחר

רחמים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • רחמים
        רחמים @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga כבר הוזכר כמה פעמים בפורום, והיינו כמו התמונות שמסומנות כחסום או פתוח לפי מפתח גיבוב ולא לפי הכתובת.

תוכנות שפיתחתי: חיפוש בתוכן המסמכים, עימוד ספרי קודש, זיהוי תוים OCR
        צפו יוונים נקבצו עלי

shraga תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • shraga
          shraga @רחמים נערך לאחרונה על ידי

@רחמים השאלה היא, האם כאן זה אפשרי טכנית, זה אמור להיות הרבה יותר מורכב (לענ"ד)

רחמים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • רחמים

@shraga אפשרי בהחלט, מה זה שונה מתמונה?

צפו יוונים נקבצו עלי

shraga תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • shraga

@רחמים האמת, אני לא יודע, אני לא מכיר את הפן הטכני/תכנותי בעניין,
              אבל תמונה זה משהו מוגדר עם hash, משאין כן הסרטונים ביוטיוב שנפתחים על בסיס url (כך נראה לי), אבל אולי אני טועה וזה באמת פשוט...

WWW רחמים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                WWW נקיפדיה @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:

משאין כן הסרטונים ביוטיוב שנפתחים על בסיס url (כך נראה לי), אבל אולי אני טועה וזה באמת פשוט...

זה גופא ההצעה: שייפתחו לפי hash ולא לפי URL.

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • רחמים

@shraga גיבוב [=hash] אפשר לעשות על כל דבר בעולם בין אם זו תמונה או סרט או כל קובץ בעולם וכך לזהות את הקובץ על פי הגיבוב ולדעת בוודאות שמדובר בקובץ שנבדק.

צפו יוונים נקבצו עלי

WWW shraga 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    WWW נקיפדיה @רחמים נערך לאחרונה על ידי

@רחמים אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:

על כל דבר בעולם

גם על תפוח? 😊
                    מה שברור שגם על קבצים בדרייב...

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                    מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                    • shraga

@רחמים זה אני יודע, אך השאלה היא טכנית, האם במערכת של נטפרי זה אפשרי לפתוח את הסרטונים לפי גיבוב

• magicode
                        magicode נערך לאחרונה על ידי

לא מאמין שגיבוב יעזור פה. במיוחד שיש כאלה שמקודדים את זה מחדש.

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
                        חיתוך קבצי MP3 און-ליין

6262 רחמים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • zvizvi
                          zvizvi נערך לאחרונה על ידי

@shraga נתקלתי במקרה בו התיאור של סרטון ביוטיוב לא היה הולם. הוא נחסם לאחר שדיווחתי עליו.
                          זה מלמד שישנם דברים נוספים שצריך לבדוק מלבד הסרטון עצמו.

https://zvizvi.xyz

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • 6262
                            6262 @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode זה יעזור למי שלא קודד מחדש... זה גם חסכון.

• 5
                              5566NEWbrs נערך לאחרונה על ידי

מי יצטרך לרדוף אחרי כל סרטון? נטפרי? יש מיליונים שעולים כל רגע ?!
                              מקסימום, אפשר להציע שכל סרטון שנשלח לבדיקה, יישלח להתאמה מול אלו שכבר נבדקו - לפי גיבוב, ואם יש התאמה, אז שיחזירו את הנקודה..

א A 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • א
                                אבצן @5566NEWbrs נערך לאחרונה על ידי

@5566NEWbrs אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:

י

אם כבר - אני רואה את התועלת בזה לנטפרי [ולא ברווח של הנקודה...], שמיד יישלח מייל למבקש שהסרטון נפתח, מבלי צורך שבודק יבדוק אותו מחדש ויבזבז על זה זמן מיותר של שאר גולשי נטפרי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • A
                                  aiib @5566NEWbrs נערך לאחרונה על ידי

@5566NEWbrs לא צריך לרדוף אחרי שום דבר אלא ברגע שישנו את המערכת הסרטון יפתח אוטומטי ברגע שמישהו ינסה לפתוח אותו בדיוק כמו בתמונה שנבדקה כבר שהמערכת מזהה שהוא נבדק.

• magicode
                                    magicode נערך לאחרונה על ידי

אני לא מבין. ראיתם בגאולה FM שיצא קליפ חדש של אברהם פריד חפשו אותו בוידאו טוב וזהו.
                                    או שתבקשו מגאולה FM שיעשו הטמעות יוטיוב וככה תוכלו לשלוח לבדיקה. וגם לצפות באיכות הכי טובה מהמקור.
                                    כל הסיבה שגואלה FM לא עושים הטמעות יוטיוב זה רק בגלל החסומים שלא יכולים לצפות ביוטיוב.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

A shraga סופר 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                    • A
                                      aiib @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode אף אחד כאן לא דואג רק לקישקע שלו כי מעניין אותו קליפ ספציפי.
                                      אנשים מעלים רעיונות לשיפור כדי שנטפרי תתקדם ותפרח וכמובן שהרעיונות מגיעים מהצורך האישי של כל אחד ואחד כי לולא הצרכים לא היינו צריכים אינטרנט אבל הצורך האישי מתורגם להצלחת נטפרי.
                                      וחוץ מזה גם בתשובתך עדיין לא הבאת דרך קלה ופשוטה.

• רחמים
                                        רחמים @magicode נערך לאחרונה על ידי רחמים

@magicode אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:

לא מאמין שגיבוב יעזור פה. במיוחד שיש כאלה שמקודדים את זה מחדש.

אם הסרט מקודד מחדש ברור שהגיבוב לא יהיה זהה לסרט עם הקידוד שראשון.
                                        אבל למה שהגיבוב לא יעזור לסרט זהה רק בכתובת אחרת?

צפו יוונים נקבצו עלי

• magicode
                                          magicode נערך לאחרונה על ידי magicode

שמישהו יביא דוגמא שימושית לסרט שמופיע ב 10 כתובות.
                                          ואז נבין את הצורך

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

רחמים תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                          • shraga
                                            shraga @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:

אני לא מבין. ראיתם בגאולה FM שיצא קליפ חדש של אברהם פריד חפשו אותו בוידאו טוב וזהו.
                                            או שתבקשו מגאולה FM שיעשו הטמעות יוטיוב וככה תוכלו לשלוח לבדיקה. וגם לצפות באיכות הכי טובה מהמקור.
                                            כל הסיבה שגואלה FM לא עושים הטמעות יוטיוב זה רק בגלל החסומים שלא יכולים לצפות ביוטיוב.

אתה צודק, לא חשבתי על הרעיון הפשוט הזה... חבל לטרוח על זה,
                                            אבל דוגמא כבר כתבתי:

נניח קליפ מוזיקה שפורסם ב10 אתרי מוזיקה/חדשות שונים, כל אחד העלה את הקליפ על הערוץ שלו,
                                            ההצעה שלי שברגע בדקו את הסרטון, הוא יפתח בכל המקומות, גם אם זה נמצא על url/(ערוץ) אחר

• פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון