השוואת סרטונים ביוטיוב
-
אני לא יודע האם זה אפשרי... אך אם יהיה אפשרות להשוואת סרטונים זה יהיה לעזר,
נניח קליפ מוזיקה שפורסם ב10 אתרי מוזיקה/חדשות שונים, כל אחד העלה את הקליפ על הערוץ שלו,
ההצעה שלי שברגע בדקו את הסרטון, הוא יפתח בכל המקומות, גם אם זה נמצא על url/(ערוץ) אחר -
@shraga כבר הוזכר כמה פעמים בפורום, והיינו כמו התמונות שמסומנות כחסום או פתוח לפי מפתח גיבוב ולא לפי הכתובת.
-
@רחמים השאלה היא, האם כאן זה אפשרי טכנית, זה אמור להיות הרבה יותר מורכב (לענ"ד)
-
@shraga אפשרי בהחלט, מה זה שונה מתמונה?
-
@רחמים האמת, אני לא יודע, אני לא מכיר את הפן הטכני/תכנותי בעניין,
אבל תמונה זה משהו מוגדר עם hash, משאין כן הסרטונים ביוטיוב שנפתחים על בסיס url (כך נראה לי), אבל אולי אני טועה וזה באמת פשוט... -
@shraga אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:
משאין כן הסרטונים ביוטיוב שנפתחים על בסיס url (כך נראה לי), אבל אולי אני טועה וזה באמת פשוט...
זה גופא ההצעה: שייפתחו לפי hash ולא לפי URL.
-
@shraga גיבוב [=hash] אפשר לעשות על כל דבר בעולם בין אם זו תמונה או סרט או כל קובץ בעולם וכך לזהות את הקובץ על פי הגיבוב ולדעת בוודאות שמדובר בקובץ שנבדק.
-
-
@רחמים זה אני יודע, אך השאלה היא טכנית, האם במערכת של נטפרי זה אפשרי לפתוח את הסרטונים לפי גיבוב
-
לא מאמין שגיבוב יעזור פה. במיוחד שיש כאלה שמקודדים את זה מחדש.
-
@shraga נתקלתי במקרה בו התיאור של סרטון ביוטיוב לא היה הולם. הוא נחסם לאחר שדיווחתי עליו.
זה מלמד שישנם דברים נוספים שצריך לבדוק מלבד הסרטון עצמו. -
@magicode זה יעזור למי שלא קודד מחדש... זה גם חסכון.
-
מי יצטרך לרדוף אחרי כל סרטון? נטפרי? יש מיליונים שעולים כל רגע ?!
מקסימום, אפשר להציע שכל סרטון שנשלח לבדיקה, יישלח להתאמה מול אלו שכבר נבדקו - לפי גיבוב, ואם יש התאמה, אז שיחזירו את הנקודה.. -
@5566NEWbrs אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:
י
אם כבר - אני רואה את התועלת בזה לנטפרי [ולא ברווח של הנקודה...], שמיד יישלח מייל למבקש שהסרטון נפתח, מבלי צורך שבודק יבדוק אותו מחדש ויבזבז על זה זמן מיותר של שאר גולשי נטפרי.
-
@5566NEWbrs לא צריך לרדוף אחרי שום דבר אלא ברגע שישנו את המערכת הסרטון יפתח אוטומטי ברגע שמישהו ינסה לפתוח אותו בדיוק כמו בתמונה שנבדקה כבר שהמערכת מזהה שהוא נבדק.
-
אני לא מבין. ראיתם בגאולה FM שיצא קליפ חדש של אברהם פריד חפשו אותו בוידאו טוב וזהו.
או שתבקשו מגאולה FM שיעשו הטמעות יוטיוב וככה תוכלו לשלוח לבדיקה. וגם לצפות באיכות הכי טובה מהמקור.
כל הסיבה שגואלה FM לא עושים הטמעות יוטיוב זה רק בגלל החסומים שלא יכולים לצפות ביוטיוב. -
@magicode אף אחד כאן לא דואג רק לקישקע שלו כי מעניין אותו קליפ ספציפי.
אנשים מעלים רעיונות לשיפור כדי שנטפרי תתקדם ותפרח וכמובן שהרעיונות מגיעים מהצורך האישי של כל אחד ואחד כי לולא הצרכים לא היינו צריכים אינטרנט אבל הצורך האישי מתורגם להצלחת נטפרי.
וחוץ מזה גם בתשובתך עדיין לא הבאת דרך קלה ופשוטה. -
@magicode אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:
לא מאמין שגיבוב יעזור פה. במיוחד שיש כאלה שמקודדים את זה מחדש.
אם הסרט מקודד מחדש ברור שהגיבוב לא יהיה זהה לסרט עם הקידוד שראשון.
אבל למה שהגיבוב לא יעזור לסרט זהה רק בכתובת אחרת? -
שמישהו יביא דוגמא שימושית לסרט שמופיע ב 10 כתובות.
ואז נבין את הצורך -
@magicode אמר בהשוואת סרטונים ביוטיוב:
אני לא מבין. ראיתם בגאולה FM שיצא קליפ חדש של אברהם פריד חפשו אותו בוידאו טוב וזהו.
או שתבקשו מגאולה FM שיעשו הטמעות יוטיוב וככה תוכלו לשלוח לבדיקה. וגם לצפות באיכות הכי טובה מהמקור.
כל הסיבה שגואלה FM לא עושים הטמעות יוטיוב זה רק בגלל החסומים שלא יכולים לצפות ביוטיוב.אתה צודק, לא חשבתי על הרעיון הפשוט הזה... חבל לטרוח על זה,
אבל דוגמא כבר כתבתי:נניח קליפ מוזיקה שפורסם ב10 אתרי מוזיקה/חדשות שונים, כל אחד העלה את הקליפ על הערוץ שלו,
ההצעה שלי שברגע בדקו את הסרטון, הוא יפתח בכל המקומות, גם אם זה נמצא על url/(ערוץ) אחר