אנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?
-
@יעקב.ק לא הבנתי
אז איסט יותר טוב או אווסט ?? -
@מעמד מה עדיף?
מרצדס או וולוו\bmw
השאלה לצורך מה?
לוירוסים על המחשב שניהם מצוייינים.
יש מעלה באיסט בסריקה אוטומטית של usb
מעבר לזה אווסט לא פחות טוב והמון משתמשים איתו -
@יעקב.ק אווסט טוב למיילים ?
ואין לו סריקה אוטומטית אלא כל פעם שאני מכניס דיסק און קי אני צריך לעשות סריקה ידנית ? -
@מעמד ידוע שאיסט הרבה יותר טוב.
וגם יש כלל 'חינם שווה חינם'. -
@מעמד אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
ואין לו סריקה אוטומטית אלא כל פעם שאני מכניס דיסק און קי אני צריך לעשות סריקה ידנית ?לאוואסט יש סריקה למיילים
והוא לא עושה סריקה אוטמטית אבל כל קובץ שמנסה להפתח נסרק ולכן אם יש באוןקי וירוס שמיד מנסה להתקין את עצמו על המחשב הוא יסרק ויחסם
ואגב @יעקב-ק לא הבנתי מה התועלת בסריקה אוטמטית של כונן חיצוני כל פעם שאני מכניס כונן להעתיק קובץ הוא מתחיל בסריקה וזה מסובך להוציא את הכונן -
@beri.zip אפשר להגדיר לסרוק רק אם רוצים, וכך אונקי שוודאי לא היה בשימוש אחר ואין חשש וירוס אפשר לדלג,
לי קרה שהיה לי וירוס באונקי והאווסט לא גילה והאיסט כן -
@יעקב.ק אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
לי קרה שהיה לי וירוס באונקי והאווסט לא גילה והאיסט כן
אפשר לשחק בהגדרות האוואסט לשנות הרגישות וכדו'
-
@יעקב.ק אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
לי קרה שהיה לי וירוס באונקי והאווסט לא גילה והאיסט כן
מותר לשאול איזה וירוס התגלה ? כלומר - איזה סוג נזק עושה הוירוס ?
-
@מעמד איסט יותר טוב מאווסט בהרבה מובנים
-
@5566NEWbrs לא הבנתי שאלתך
-
@beri.zip כן
-
AVAST מעולה, אני משתמש בו כבר כ 9 שנים.
נאמרו כאן טענות רבות שדורשות ביסוס ומקור. איני יודע מהיכן הסטיגמה הזו ש Nod טוב יותר, אם כבר היו וירוסים בשנים קדמוניות ש Avast היה מטפל בהצלחה ו ESET Nod לא (Winfile.jpg, למי שזוכר).
הדברים הללו משתנים מזמן לזמן, מגרסה לגרסה ולפי צרכיו של כל אדם. אם כבר, לפי אחת מהשוואות האנטיוירוסים הידועות (לפי ויקיפדיה) בבדיקה של "העולם האמיתי" נכון ליולי 2017 Avast מעט טוב יותר, וכן בסריקת קבצים הם מחשיבים את Eset למומלץ פחות.כמו כן בקשר לצריכת המשאבים, גם זו טענה לא מבוססת, הדבר משתנה מאוד לפי סוג הפעולה, אפשר לראות ש Eset Nod איטי בפתיחת יישומים, למשל, ובסך הכל למרות שבשקלול שלהם Eset די למעלה AVAST לא הרחק ממנו.
איני רואה סיבה לשלם על אף אנטי וירוס, ואם ישנו מקרה שבו הכלל "מה ששווה חינם" כו' אינו תקף, הרי זהו המקרה. מבחינתי הממשק של AVAST יעיל מאוד ואני אוהב לראות תוכנות בעברית מלאה.
-
@nachum37 אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
ואני אוהב לראות תוכנות בעברית מלאה.
אני משתמש ב ESET כבר הרבה זמן והממשק הינו בעברית מלאה לגמרי. -
@HP079 מעניין, לא ידעתי.
-
@nachum37 אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
AVAST מעולה, אני משתמש בו כבר כ 9 שנים.
נאמרו כאן טענות רבות שדורשות ביסוס ומקור. איני יודע מהיכן הסטיגמה הזו ש Nod טוב יותר, אם כבר היו וירוסים בשנים קדמוניות ש Avast היה מטפל בהצלחה ו ESET Nod לא (Winfile.jpg, למי שזוכר).
הדברים הללו משתנים מזמן לזמן, מגרסה לגרסה ולפי צרכיו של כל אדם. אם כבר, לפי אחת מהשוואות האנטיוירוסים הידועות (לפי ויקיפדיה) בבדיקה של "העולם האמיתי" נכון ליולי 2017 Avast מעט טוב יותר, וכן בסריקת קבצים הם מחשיבים את Eset למומלץ פחות.כמו כן בקשר לצריכת המשאבים, גם זו טענה לא מבוססת, הדבר משתנה מאוד לפי סוג הפעולה, אפשר לראות ש Eset Nod איטי בפתיחת יישומים, למשל, ובסך הכל למרות שבשקלול שלהם Eset די למעלה AVAST לא הרחק ממנו.
איני רואה סיבה לשלם על אף אנטי וירוס, ואם ישנו מקרה שבו הכלל "מה ששווה חינם" כו' אינו תקף, הרי זהו המקרה. מבחינתי הממשק של AVAST יעיל מאוד ואני אוהב לראות תוכנות בעברית מלאה.
eset בעברית מלאה.
-
טוב מראה עיניים
-
פוסט זה נמחק! -
@יעקב.ק בוודאי ש ESET יעדיפו את התוצאות של AV-TEST על פני av-comparatives אם הן מחמיאות להם. אך מה לעשות ש av-comparatives הרבה יותר פופלריים, לפחות על פי המקור שהבאתי מויקיפדיה, ע"ש.
ולא זו בלבד אלא שהם מצאו בדיקה ספציפית שמחמיאה להם. בתוצאות הכלליות של AV-TEST אפשר לראות ש AVAST מעל ESET.
https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/
בכל מקרה, הכל שטויות וההבדלים הם מינוריים פה ופה. אי אפשר לומר ש "ESET יותר טוב מ 111AVAST!!!"
-
@HP079 אולי לא יפה לכתוב, אבל כמה שידוע לי הגירסאות הפרוצות שמסתובבות הם לא הגירסאות בעברית.
-
@beri.zip אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
@מעמד אמר באנטי ווירוס 'אווסט', כדאי להתקין ?:
ואין לו סריקה אוטומטית אלא כל פעם שאני מכניס דיסק און קי אני צריך לעשות סריקה ידנית ?לאוואסט יש סריקה למיילים
והוא לא עושה סריקה אוטמטית אבל כל קובץ שמנסה להפתח נסרק ולכן אם יש באוןקי וירוס שמיד מנסה להתקין את עצמו על המחשב הוא יסרק ויחסם
ואגב @יעקב-ק לא הבנתי מה התועלת בסריקה אוטמטית של כונן חיצוני כל פעם שאני מכניס כונן להעתיק קובץ הוא מתחיל בסריקה וזה מסובך להוציא את הכונןאבל אם יש באונקי וירוס שלא נפתח אוטומטית הוא לא יבדוק אותו