איזה אפלקציות עובדות
-
@הגוף-והנפש לא הבנתי את הרמז
-
@aiib
צר לי, אך לא הבנתי למה אתה חושב שיהיה להם השפעה על ועידת הרבנים לביצור חומות הדת יותר מתמיד.
@הגוף-והנפש
גם אותך לא הבנתי.
לא לאיזה חברה מדובר. ולא למה מישהו צריך להיות קונטרה למישהו. -
@baruch אדרבה אשמח שלא יהיה אבל בעל המאה הוא בעל הדעה ולכן צריך ליצור קונטרה כנגד מקווה שהיא כבר קיימת
-
אולי קצת בלבלתי ואולי גם אני התבלבלתי...
לפי דברי ברוך מוקד הייעוץ הוא זה שהקים את החברה לחסימה למקומות עבודה.
ולכן במי שהוא לכאורה תמך עד היום הוא ימשיך לתמוך ללא קשר שמקומות שאין אופציה אחרת אז כמובן שהם ימליצו על...
ר' מרדכי בלוי (מוטקה) לכאורה הוא זה שמארגן ונותן את הכשרויות ואת הרבנים...
ומאידך מביאים את הרב לוונשטיין (שאגב מוטקה בלוי מגיע כמדומני לפעמים לשיעור שלו) שהוא מקדושת המחנה
וכן את הרב גולדנטל שהוא כנציג דגל התורה (שגם בלוי הוא מצעירי דגל התורה.בלבלתי?
-
@הקטן אמר באיזה אפלקציות עובדות:
עשיתי מעשה ושאלתיו ישירות מה אומר בנידון נעילת מכשיר על נט פרי וז"ל
"אכן יש אפשרות לסגור מכשיר על סים של ספק מסוים ונעשה כבר לכמה אנשים (אחרי הסרת וייפיי ועוד אפשרות חיבור), אך כמובן שמי שמכיר את נבכי המערכת יוכל לעקוף את זה וכנראה שלתשעים ושמונה אחוז מהאנשים זה חסימה מספקת שלא יוכלו לעקוף בלי עזרה מבחוץ"
כפי שאמרתי, ביררתי.
- האפשרות הזאת ישנה - אבל קודם כל המכשיר צריך לעבור פריצה (Root), ולא כ"א יכול/רוצה לפרוץ את מכשירו.
- מכשירים מבוססי אנדרואיד 6 ומעלה, אינם ברי פריצה - אא"כ, אתם האקרים הזויים מרוסיה, וכבר ביקרתם לאחרונה במחשבי הפנטגון...
- גם את האקטיבציה הזאת ניתן ל'חסל' - ולא בהרבה מאמץ! ולא, לא רק 98% יכולים, אני הייתי פוחד יותר מהכל מבני הנעורים של ימינו שהם מאותם 2% האומללים...
נ.ב.
לפני שכתבתי את הפוסט הזה, ביררתי מול טובי המומחים בציבור שלנו בתחום. -
תרשה לי לשאול מי הם "טובי המומחים" ? הבנתי מהיהודי ששאלתי אותו את הנ"ל שהוא מעודכן בכל הדברים החדשים והחסימות שמתקדמים באנדרויד וכנראה יותר מעודכן מאלו שדברת איתם, כגון שאמר שכן ישנה אפשרות גם באנדרויד 6 אחרי פיתוח חדש מהחודש חודשיים האחרונים (רק בגרסה 6 ומעלה יש דברים מסוימים בטבלאט שלא תהיה גישה אליהם אחרי החסימה ולהרבה אנשים יתכן וזה יפריע אבל למי שמוכן לוותר ע"ז אין בעיה גם ב 6).
בני הנעורים אינם בכלל בנידון הזה כי אם בוער בו יצה"ר הוא יסתדר, ואם לא ילך לו לפרוץ את המכשיר שחסמו לו אז הוא יקנה טבלאט סיני פשוט ב 200 או קצת יותר ש"ח (וגם המחשבים שמותקנים בהם וייפרי הם יבקשו מחבריהם פרמוט קל ומיד הם גולשים לכל מקום רח"ל).
כל הנידון האם זה שייך בכלל והאם אפשר לעקוף את זה כלאח"י ואין בזה כמעט הצלה או שזה חסימה ברמה סבירה ושיתאים עכ"פ למקרה דידי שצריכים למצוא משהו כמה שיותר כשר כדי שלא ישתמש בפרוץ כמו עד היום. וכמובן שמי שכבר משתמש שיקנה נתיב או הדרן וכל החלופות הללו לא מגיעים לרמה שלהם