הטמעת תמונה בקובץ מוסיקה (לא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...)
-
תוכנת Mp3tag
-
-
-
@יותר אמר בלא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...:
תוכנת Mp3tag
הורדתי והתקנתי. מישהו יכול להדריך איך מטמיעים את התמונה?
-
@האברך תיצור איתי קשר בפרטי
-
@האברך
פותחים את התוכנה. מושכים שיר כלשהו לתוכה. לחיצה בלחצן ימני בעכבר, בחירה בתגיות מורחבות, לחיצה על האייקון
בחירת תמונה. שמירה. לחיצה ימנית על הקובץ שוב - ייצא..
טיפ: המעונינים להשתמש בתוכנה ללא התקנה - לפתוח את הקובץ באמצעות תוכנת ZIP-7 וחילוץ כל הקבצים לתייקיה אחת... -
@5566NEWbrs אמר בלא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...:
פותחים את התוכנה. מושכים שיר כלשהו לתוכה. לחיצה בלחצן ימני בעכבר, בחירה בתגיות מורחבות, לחיצה על האייקון
בחירת תמונה. שמירה.יישר כח. קצר ולענין!
לחיצה ימנית על הקובץ שוב - ייצא..
למה צריך גם את השלב הזה?
-
-
@האברך עניתי
-
@מרדכי זהו, עכשיו כולם כבר יודעים שהצלחתם ליצור קשר!
-
@האברך ייתכן שלא צריך. למדתי את זה ב'בבקיאות' הרגע. אין לי היכרות מלאה עם התוכנה.
-
-
@האברך אמר בלא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...:
האם מישהו יודע איך מטמיעים תמונה בקובץ מוסיקה. למשל יש לי קובץ MP3 וגם קובץ תמונה של עטיפת האלבום, איך אני מטמיע את התמונה בתוך קובץ המוסיקה, כך שכשאפעיל את קובץ המוסיקה יראו את התמונה, וגם בתצוגה המקדימה (במצב 'סמלים') יראו אותה.
יש דרך לעשות שבהפעלת קובץ מוסיקה יראו תמונה, ע"י שמכניסים לתיקייה של השיר את קובץ התמונה בפורמט JPG, בשני עותקים,
ומשנים את שם קובץ אחד ל AlbumArtSmall , וקובץ שני ל Folder [ואח"כ אפשר לבחור את קבצי התמונה > מאפיינים > מוסתר]. הבעיה שזה מראה את את אותה התמונה בכל השירים, ואם אני רוצה להכניס בתיקיה אחת כמה שירים עם כמה תמונות, לכל שיר תמונה אחרת, זה לא עוזר.
יישר כח.
אם ירצו המנהלים שליט"א אפשר למחוק את האשכול לאחר שאקבל תשובה ואכתוב שהסתדרתי. תודה.עצה טובה...
כדי שהאשכול הזה יוכל לעזור לאחרים שיחפשו בענין הזה, כדאי לשנות את הכותרת שלו לכמה מילים שיגדירו את הנושא.
וכמובן עדיף גם לתייג אם יש מעט זמן. -
שוב מצאתי שיש סרט הדרכה ביוטיוב (פתוח בנטפרי כמובן...) איך להטמיע תמונה בקובץ באופן פשוט דרך Windows Media Player באופן שזה יחול על כל השירים שבתיקיה
מצו"ב קישור -
טיפ: המעונינים להשתמש בתוכנה ללא התקנה - לפתוח את הקובץ באמצעות תוכנת ZIP-7 וחילוץ כל הקבצים לתייקיה אחת...
כך זה בכל קובץ התקנה של תוכנה?
-
@האברך ממש ממש לא.
-
@6262 שיניתי את הכותרת. יש לך רעיון לתגית קולעת?
-
@האברך אמר בהטמעת תמונה בקובץ מוסיקה (לא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...):
mp3
-
@6262 אמר בהטמעת תמונה בקובץ מוסיקה (לא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...):
@האברך אמר בהטמעת תמונה בקובץ מוסיקה (לא קשור לנטפרי, אבל בכ"ז...):
mp3
הוספתי.
-
@האברך אולי הגדרה היא שמי שהוא חבר ותיק או מוכר בפורום יכול או התקבל בהבנה העלאת בקשות שלא קשורות לנטפרי