ניתוק ויפי וקליטה ע''י סים
-
האם ישנה אפשרות לקנות סמארטפון רגיל, לנתק את הויפי,
אבל עדיין תהיה אפשרות לחיבור לרשת ע''י סים של נטפרי?
תודה מראש. -
הוויפי לא קשור לסים זה שני דברים נפרדים !!!!
השאלה היא איזה מכשיר מדובר לגבי ניתוק יש מכשירים שאפשר רק על ידי תוכנה ויש שצריך משהו פיזי במכשיר -
@איציק-a
תודה. האם אפשרות הקליטה ע''י הסים, תלויה בסוג הניתוק? -
בעבר אשכולות בנושאים אלו גרמו לנזק.
הוראת הרבנים היום היא לקנות אך ורק מהחברות המוכרות והמפוקחות ע"י הרבנים, נתיב והדרן.
מנסיון, כל שאר החסימות מלאות בחורים, ובכלל השימוש בסמארטפון כולל אלו המוגנים, הוא בעייתי. -
@פונפון
לא אין קשר -
@ezra שאלה: מה לגבי טאבלטים? יש לי טאבלט עם מדבקה של אאוטנט, ומישהו הפחיד אותי שאת הניתוק שלהם קל מאוד לעקוף.
א. האם זה נכון?
ב. האם אותה בעיה שיש בסמארטפון יש גם בזה?
[ברוך ד' אני בור בדברים האלה] -
@גבריאל-פולארד
א. אם הנציג עשה את מלאכתו נאמנה, ובסופו הוא שם לך מדבקה, אז קשה מאד עד בלתי אפשרי לעקוף את החסימה של אאוטנט, (אלא אם כן הוא עשה רק חלק, ובמקרה כזה הוא לא אמור לשים לך מדבקה).
ב. רוב הטאבלטים פועלים על מערכת הפעלה של אנדרואיד שהיא אותה מערכת הפעלה של סמארטפונים, כך שבעצם הם מאד דומים, רק שבטאבלט שמנותק ע"י אאוטנט, מתבצעת חסימה מוחלטת של גלישה לעומת סמארטפון שכל העניין הוא שתהיה בזה אפשרות גלישה, וכאן שורש ההבדל. -
@גבריאל-פולארד
א. אאוטנט מנתקים ע"פ הרוב פיזית, ולכן אין לך שום אפשרות לעקוף את זה עצמאית, אלא ע"י טכנאי שגם יצטרך למצוא את הכרטיס רשת שמתאים למכשירך. אם מכשירך באמת(!) מנותק ע"י אאוטנט, יש לשער שמצבך טוב. אחרת גם למחשבים ניידים לא נמצא פיתרון.
ב. הבעיה המרכזית בסמארטפון ע"פ טבלאט, שבסמארטפון אדם עשוי למשמש בכיסו בכל שעה, ולכן ההתעסקות בעייתית בעצמותה.מלבד זאת ברמת הטכנולוגיה והמערכת הם דומים לחלוטין. -
@עברי-אנכי תודה לך. [וגם ל @ezra] לא הבנתי את ה"באמת".
-
@ezra אמר בניתוק ויפי וקליטה ע''י סים:
אם הנציג עשה את מלאכתו נאמנה, ובסופו הוא שם לך מדבקה, אז קשה מאד עד בלתי אפשרי לעקוף את החסימה של אאוטנט, (אלא אם כן הוא עשה רק חלק, ובמקרה כזה הוא לא אמור לשים לך מדבקה).
@עברי-אנכי אמר בניתוק ויפי וקליטה ע''י סים:
א. אאוטנט מנתקים ע"פ הרוב פיזית, ולכן אין לך שום אפשרות לעקוף את זה עצמאית, אלא ע"י טכנאי שגם יצטרך למצוא את הכרטיס רשת שמתאים למכשירך. אם מכשירך באמת(!) מנותק ע"י אאוטנט, יש לשער שמצבך טוב.
הרבנים @ezra ו @עברי-אנכי חוששים מפני מנתקים שלא עובדים כמו שצריך.