ספר תורני
-
אני עומד להוציא בקרוב קובץ תורני ובו חבורות של בני הכולל.
אני מעוניין בתוכנה פשוטה בעברית שעושה את הדברים הבאים:
1 מאפשרת החלפת כותרת כל מספר עמודים.
2 חלוקת טורים חופשית [שאם העמוד נגמר במחציתו, הוא לא יסדר הכל בטור הימני אלא בשני הטורים בשווה
כך
ללללללללללללללללללללללל ---- לללללללללללללללללללללללללללל
ללללללללללללללללללללללל ---- ללללללללללללללללללללללללללללולא כך
לללללללללללללללללללללל
לללללללללללללללללללללל
לללללללללללללללללללללל
לללללללללללללללללללללללמי שיש להביא לי תודה רבה אפשר לשלוח בג'מבו מייל או לשתף בפרטי בדרייב ל 8140HP@GMAIL.COM]
-
-
@גבריאל-פולארד אמר בספר תורני:
אם אחרי השני טורים אתה מוסיף עוד שורה ריקה ומגדיר רק אותה כטור אחד- זה אמור לתת לך את התוצאה הנ"ל.
הדרך הנכונה לעשות את זה (אם אני לא טועה) היא באמצעות מעבר. פריסה>מעברים>טור.
-
פעם היה לי תוסף מאוד נחמד לוורד שהורדתי מפורום נתיב, אני לא מוצא את זה עכשיו, תנסה לחפש שם בקטלוג.
-
-
-
-
-
לגבי הטורים
בוורד אחרי סיום הטור
עושים הוספה מעבר מקטע רציף
וזה מסדר אותם ל2 טורים אפילו שהעמוד עדין לא נגמרלגבי הכותרות שמים אותם לא בטורים
ואז חוזרים ליצירת טור
זה ממש פשוט
ואם מדובר בקובץ תורני בודד
חבל לשלם על זה כסף -
-
התוסף המדובר של רחמים שהביאו לו קישור, יודע לעשות חלון בשורה שניה והדגשה של מילה ראשונה בכל קטע.
אבל הוא אינו עושה את שתי הפעולות אותם ביקש פותח האשכול.
אכן יש לרחמים תוספים כאלו, אך הם בתשלום.
למעשה אני חיפשתי המון כלים חינמיים כאלו ואחרים, וניתן לומר בבירור שאם אתה רוצה להוציא קובץ יפה ומדוייק מבחינת העיצוב, לך לעימוד ותשלם לה, או לחילופין תקנה תוספים בתשלום מלא.
אני עימדתי ספר שלם בוורד בלי תוספים עם שינוי מקטע וכו', ובזבזתי על זה כ"כ הרבה שעות שאח"כ התחרטתי, ובחוברות הבאות שלחתי לעימוד.
יכול להיות שאתה יותר מקצועי בוורד ותצליח יותר, אבל כך זה היה אצלי. אולי גם לא כ"כ חשוב לך הדיוק ומספיק שבערך הטורים שווים וכו', שאז אולי זה כן שווה לך. -
יישור טורים כמו שאמרו חברים בפורום ללחוץ בסוף הטור מעבר ולהוסיף שם מעבר מקטע רציף וזה נמצא בפריסת עמוד מעברים מעבר מקטע רציף.
ושינוי כותרת כל כמה עמודים אם אתה מתכווין לכותרת עליונה לא כמו שהבינו אותך בפורום שהכוונה לכותרת סימן או פרק, משנים ע''י לחיצה על הכותרת העליונה נפתח כרטסיית עיצוב בניווט קשר לקודם \הקודם \הבא -
תודה רבה על כל העזרה שעזרה מאד.
אני צריך פונט [גופן] כזה שמשתמשים איתו בספרי קודש וכדו'
לשלוח למייל כנ"ל -
@HP079 לגבי הכותרות, הן יכולות להשתנות בכל שינוי מקטע, וממילא אם אתה מוסיף שורה ריקה המוגדרת כטור אחד או מעבר מקטע רציף [שזו בעצם אותה הפעולה] אתה יכול להגדיר שהכותרת בעמוד לאחמ"כ תהא שונה מזו שלפניה ע"י שתשלול ממנה את האפשרות "זהה לקודם" [חיווי של זה מופיע מתחת לכותרת בצד ימין. אם היא זהה מופיע כיתוב "זהה לקודם" ואם לא, לא]. צריך לשים לב שאם הגדרת כותרות שונות לעמודים זוגיים ואי זוגיים יש לבטל את הזהה לקודם גם בכותרת שלאחר הכותרת השונה, ז"א לבטל את הזהה בשני העמודים הבאים, הזוגי והאי זוגי.
פונטים? כותרות בגוטמן דרוגולין [לטעמי בבולד יותר יפה], גוף הטקסט בפרנקרוהל. שני אלה באים יחד עם כל אופיס. כל השאר בתשלום או... -
פוסט זה נמחק! -
@HP079 בנוגע לפונטים צור איתי קשר בפרטי
-
סתם שתדע במקום גמבו או דרייב יש את האופציה הבאה [שאגב פותחה ע"י @ magicode ]
האופציה הזו הרבה יותר טובה מגמבו [זה עד 10 גיגה!!]
https://magicode.me/send-file/upload -
-
@מרדכי ????
-
פוסט זה נמחק!