שאלה טרם מעבר לנט.פרי
-
ב"ה
שלום,- האם יש למשהו ניסיון עם מתאם VOIP שמקושר לחשבון של CALLCENTRIC ? האם זה עובד חלק ?
- כמו"כ האם ידוע לכם האם כל משתמש צריך לפתוח פורטים וכו' בפני עצמו או שמספיק שאחד כבר פתח בעבר ?
תודה מראש,
-
@navehay אמר בשאלה טרם מעבר לנט.פרי:
ב"ה
שלום,- האם יש למשהו ניסיון עם מתאם VOIP שמקושר לחשבון של CALLCENTRIC ? האם זה עובד חלק ?
- כמו"כ האם ידוע לכם האם כל משתמש צריך לפתוח פורטים וכו' בפני עצמו או שמספיק שאחד כבר פתח בעבר ?
תודה מראש,
-
@האברך לא הבנתי את התשובה שלך ? (אני חדש בפורום)
-
@navehay הוא קרא למנהל(ים).
-
אני משער שיצטרכו טיפול אינדיבידואלי
-
כמו"כ האם ידוע לכם האם כל משתמש צריך לפתוח פורטים וכו' בפני עצמו או שמספיק שאחד כבר פתח בעבר ?
כל מה שאי מי ממשתמשי נט פרי ביקש ונפתח פתוח לכולם. [וכמו לכל כלל יש יוצאים מן הכלל]
על 1. אין לי מידע עדיין. -
לי יש נסיון עם החברה הנ"ל אך לא דרך מתאם רק דרך תוכנה (במחשב) ולא עובד בכלל
פעם ראשון @magicode סידר לי ועבד מצוין עד שמשהו טיפל לי בהגדרות ושוב דרוש לטיפול
אך אדגיש עבורי זה לא היה דחוף כ"כ כך שלא המשכתי לטפל בפניה
אולי בזכותך יסדרו זאת לתמיד -
האם יש כאן מישהו שגר בביתר עילית, כך שפשוט אוכל לקחת אליו את המתאם, לתקוע אותו ברואטר שלו ולבדוק אם אפשר להוציא ולקבל שיחות ?
-
@לייבל איזה הגדרות "טיפלו" לך - בהגדרות של התוכנה או בהגדרות של נט - פרי ? (אם זה בנט פרי - אז לכאורה זה סימן שכל אחד צריך לפתוח פורטים בפנ"ע)
-
@navehay
בשעתו הסבירו לי בתמיכה שכל הקווי VOIP עוברים דרך פורט 5060 וזה פתוח, אבל החברה הנ"ל מנסה לפעמים לגשת דרך פורטים אחרים! ולא כולם פתוחים!
לכאורה יעבוד לך -
@לייבל כנראה התבלבת וצ"ל 5060. איך שלא יהיה אני חייב לנסות קודם לפני שאני עובר כי בשבילי זה MUST. אולי אחפש משהו בביכנ"ס שיש לו נט פרי ויסכים שאבדוק זאת אצלו.
-
@לייבל כנראה התבלבת וצ"ל 5060. איך שלא יהיה אני חייב לנסות קודם לפני שאני עובר כי בשבילי זה MUST. אולי אחפש משהו בביכנ"ס שיש לו נט פרי ויסכים שאבדוק זאת אצלו.
תיקנתי
אגב אתה גם מוציא שיחות עם הנ"ל ? -
כן. ביטלתי את בזק לגמרי. ואני רוכש מספר ישראלי מחברה חיצונית (אחרת) האיכות לא איי איי אייי אבל החסכון הכספי גדול.
-
@navehay
אין לי ניסיון בחברה המסוים הנ"ל אבל בעבר חיברתי חבר לנטפרי שהיה לו VOIP של חברה אחר. חברתי אותו דרך הספק RL ובקשתי מהם לדאוג לסדר לי ולפתוח הפורטים הנצרכים לטלפון מיד בשיחה הראשונה. בפעול עשה לי את זה המנהל שם וזה עובד עד היום ללא בעיות.בהצלחה
-
הבעיה בחברה הזו שכפי הנראה הם משנה את ה-IP מדי פעם (כנראה זה בתחום מסויים או לכמה מסויימים אבל זה כנראה זה משתנה).