הודעות מוזרות בבדיקת תמונות
-
לאחרונה יש יותר מידי פעמים את ההודעות "חריגה אנא המתן" ו"תמונה מוטמעת לא נבדק"...
מה זה אומר????????? -
@האחרון-שבעם אמר בהודעות מוזרות בבדיקת תמונות:
לאחרונה יש יותר מידי פעמים את ההודעות "חריגה אנא המתן" ו"תמונה מוטמעת לא נבדק"...
מה זה אומר?????????גם אני חווה את זה.
נראה לי שעוד רבים וטובים.יתכן ובגלל ריבוי אוכלסין, יש קושי כעת והגבלה מעבר לרגיל.
-
@ayys613 אמר בהודעות מוזרות בבדיקת תמונות:
מה זה אומר?????????גם אני חווה את זה.
נראה לי שעוד רבים וטובים.יתכן ובגלל ריבוי אוכלסין, יש קושי כעת והגבלה מעבר לרגיל.
ריבוי אברכים בבין הזמנים-שום סיבה אחרת
-
תמונה מוטמעת לא נבדק
תמונהה מוטמעת לא נבדק - פירושו שאם מעונינים שזה ייבדק צריך לסמן בהגדרות הסינון "העלה תמונות מוטבעות לבדיקה"
-
@האחרון-שבעם פתחו על זה אשכול בפרוג. דרך אגב, יש שם הרבה השמצות עלינו, כלומר על נטפרי [וגם סינגורים עי"ש].
-
@האברך אמר בהודעות מוזרות בבדיקת תמונות:
@האחרון-שבעם פתחו על זה אשכול בפרוג. דרך אגב, יש שם הרבה השמצות עלינו, כלומר על נטפרי [וגם סינגורים עי"ש].
יש שם כבר תגובה של @magicode.
ו @משה-זוכמיר לא בטוח שזה רק בין הזמנים, יתכן.... (נזכה נחיה ונראה). -
@shraga אמר בהודעות מוזרות בבדיקת תמונות:
תמונהה מוטמעת לא נבדק - פירושו שאם מעונינים שזה ייבדק צריך לסמן בהגדרות הסינון "העלה תמונות מוטבעות לבדיקה"
זה מופיע גם בתמונות של גוגל, וגם אחרי שסימנתי שיועלו תמונות מוטבעות, ראה לדוגמא כאן.
אולי תסביר יותר מה נכלל בתמונות מוטמעות. -
תמונה שמקודדת בקידוד base64
https://internet-israel.com/פיתוח-אינטרנט/בניית-אתרי-אינטרנט-למפתחים/base64-encoding/ -
מה זה אומר?????????אולי כדאי להזכיר לציבור שבתוסף של נטפרי לכרום יש אפשרות "אל תשלח תמונות לבדיקה"
זה יקל על כולנו.
אגב, לר'@zvizvi - כדאי גם להוסיף את זה באתר בדברי ההסבר על התוסף.