הצגת פניות סגורות
-
מדוע לא ניתן להציג פניות סגורות ברשימת הפניות באיזור האישי, לאפשר הצגה של פתוחים בלבד כברירת מחדל, אבל גם לתת אופציה לראות פניות סגורות.
זה יועיל לבדיקת פניות קודמות האם ביקשו בעבר וכו' וגם לפעמים יש גם מידע מועיל בפניות שלפעמים יש צורך לחזור לזה.
-
@Shalom12 תוכל להיכנס אליהם דרך ההודעות שקיבלת במייל
-
ההודעות במייל על פי רוב נמחקות מיד.
וגם, במייל לא מצויין כותרת פניה רק מספר פניה, זה לא יעזור.
-
@Shalom12 יש לינק ישיר לפנייה, חוץ מזה אתה לא חייב לסגור את הפניה אם אתה חושב שתצטרך אותה בעתיד
-
@shraga
אני אישית לא מוחק...
ואכן כברביקש פעם מישהו שכבר בתוך המייל יהיה כתוב את העיקר
כמו לדוגמה, "נפתח" "נחסם"
וכן אולי לעשות ארכיון להודעות והפניות?? אולי ייתכן
ובאמת מעניין למה זה עוזר למערכת הפניות שמוחקים את הפניות? -
@shraga
במערכת הפניות יש בקשה לסגור פניות כדי שיעזור להם, וזה לגיטימי. אני מאמין שרוב ההפניות לא נסגרות (מסיבה זו) וזה מכביד על ההנהלה להבנת תמונת המצב של עומס העבודה.צריך להיות אופציה לסגירה ואופציה למחיקה, הם שני דברים שונים, סגירה זה לא מחיקה.
-
@Shalom12
@dLive אמר פעם (לפני שנה) בהצעת ייעול בנושא "סגור פניה"היום אין צורך בסגירת פניות, מהרגע שנטפרי ענו לך זה מופיע להם כמטופל, אלא אם כן הגבת שוב (כך אמרו בפורום הישן).
יכול להיות שזה תקף גם להיום
צריך לשאול את המנהלים -
@מעמד כבר נכתב כמה פעמים בפורום מצד ההנהלה, שכבר אין צורך בדבר, רק מה שהשאירו את האופציה, זה בשביל שאם הסתדר לפני שהגיבו, שזה עדיין ברשימה, שיוכלו לסגור את הפנייה.
מה שנראה, שצריך פשוט לערוך את הכיתוב שיהיה ברור יותר. -
אני לא יודע אם זה חדש אבל שינו את זה, עכשיו זה אומר "אם אין לכם יותר צורך בפניה זו, אנא סגרו את הפניה, ותעזרו לנו במתן השרות" רק על פניות שלא נענו עדיין, אבל כשענו, לא אומר כלום.
עוד דבר שראיתי הוא שכאשר אתה עונה על פניה, הוא אומר "הפנייה נשלחה". -
מעניין שגם יש ברשימת הפניות למעלה אופצייה לחיצה "שלול הכל" כנראה שהכוונה למחוק הכל?
-
@הגוף-והנפש אמר בהצגת פניות סגורות:
מעניין שגם יש ברשימת הפניות למעלה אופצייה לחיצה "שלול הכל" כנראה שהכוונה למחוק הכל?
מה הכוונה? אני לא רואה שמה כלום.
-
גם נמחק המשפט "אם אין לכם יותר צורך בפניה זו, אנא סגרו את הפניה, ותעזרו לנו במתן השרות"
-
פוסט זה נמחק! -
@since1492 אמר בהצגת פניות סגורות:
אני לא יודע אם זה חדש אבל שינו את זה, עכשיו זה אומר "אם אין לכם יותר צורך בפניה זו, אנא סגרו את הפניה, ותעזרו לנו במתן השרות" רק על פניות שלא נענו עדיין, אבל כשענו, לא אומר כלום.
עוד דבר שראיתי הוא שכאשר אתה עונה על פניה, הוא אומר "הפנייה נשלחה".@מעמד אמר בהצגת פניות סגורות:
גם נמחק המשפט "אם אין לכם יותר צורך בפניה זו, אנא סגרו את הפניה, ותעזרו לנו במתן השרות"
תמיד, בשקט בשקט...
-
בתוצאה הסופית, לא הוסיפו אופציה להצגת פניות סגורות.
-
@Shalom12 מהיום, כבר לא אמור להיות פניות סגורות...
-
-
@WWW אמר בהצגת פניות סגורות:
מה הכוונה? אני לא רואה שמה כלום.
כעת אני גם לא רואה.
היום כשהייתה תקלה בקריאת הפניות ראיתי כיתוב בסמוך למילה רשימת הפניות של "שלול הכל" -
@WWW אמר בהצגת פניות סגורות:
@Shalom12 מהיום, כבר לא אמור להיות פניות סגורות...
???
מה אתה לא מבין?
אם אין את הכיתוב, אף אחד כבר לא אמור לסגור פניות. -
@WWW רק מהיום זה ירד?