אפליקציות ללא גישה בווינדוס 10
-
מאז העדכון האחרון ישנם כמה אפלירציות של ווינדוס (ביניהם מצלמה וצייר בתלת מימד) שהוא לא נותן לי שום גישה אליהם, הם מותקנות במחשב אבל הוא לא נותן לי שום אפשרות לפתיחה.
ניסיתי לפתוח אותם דרך הWindowsApps ולא הצלחתי, הוא כתב לי על כל מיני הגבלות גישה שאין לי שמץ איך משנים את זה, וחצמזה שגם דרך הWindowsApps אין לי בדיוק מושג איך משיגים גישה. -
@זהיר מה הכונה אין גישה אתה לא מוצא איפה פותחים אותם או שאתה לוחץ וזה לא נפתח ??
-
@beri.zip אני לא מוצא כלום כלום כי אין כלום, הוא לא נותן שום אופציה לפתוח את אותם אפליקציות.
אה... אפשר לפתוח את אפליקציות דרך החנות של ווינדוס... כמובן כל פעם מחדש... -
@זהיר לא הבנתי זה מצליח להפתח לך?
-
@beri.zip בצורה הבאה: אני נכנס לאתר של מיקרוסופט, מחפש את האפליקציה, לוחץ על הורדה ואז נפתחת החנות וכתוב לי שזה כבר מותקן במחשב ונותן אופציה לפתוח את האפליקציה (דרך החנות להזכירך...). אז האפליקציה באמת נפתחת כשבשורת המשימות, למשל, יש רק את הסמל של החנות.
בקיצור בשביל לצלם למשל עם המחשב אני צריך: א. להיות מחובר לרשת. ב. להתחבר לרשת של השכן (האתר של מיקרוסופט פתוח לי אבל לא החנות. ג. לעשות את התהליך ה'קצר' האמור לעיל. -
@זהיר
דבר ראשון כשהאפליקציה פתוחה אתה יכול להצמיד אותה לשולחן המשימות
דבר שני תנסה את פותר הבעית לאפליקציות וינדוס -
@beri.zip כבר ניסיתי את שתיהם לפני שכתבתי את הפניה. לכן כתבתי שהוא מראה בשורת המשימות רק את הסמל של החנות כך שלכאורה אין שום אפשרות להצמיד.
בכ"א מליעוני תודות על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
אם כך הפיתרון הוא לרשום מחדש את האפליקציות בעיקרון עושים את זה עם פקודות בPowerShell
אבל מצאתי תוכנה שעושה את זה בלחיצה אחת (אין לי אחריות לגבי וירוסים וכדו,) https://magicode.me/send-file/file/c01e4b12e62e39e85169bdf592fc72cf0531003a/view -
@beri.zip תודה.
זה באמת עושה רישום מחדש של האפליקציות, אבל גישה זה לא נותן בשום צורה עדיין. -
@זהיר תנסה אם האפליקציות מופיעות לך ברשימה שנפתחת אחר י הקיצור המובא כאן: 0_1512075237159_קיצור.zip
-
@beri.zip לא מופיע.
לכאורה הפתרון הטוב ביותר הוא לבצע הסרה (מתאפשר דרך אפליקציות ותכונות), ולהתקין שוב, רק שהחנות חסומה.
כשיהיה לי זמן, אעתיק את הקישורים, ואבקש במרכז הפניות פתיחה.