ביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?
-
יתכן ואצלי גם, [אני לא עוקב בדיוק כמה זמן לוקח כל פעם וגם אין דרך להוכיח היכן הבעיה מהמחשב דרך הרשת ועד השרתים (אם יש עומס)
אך לאחרונה ג"כ אצלי דקות ארוכות... אם גם אצלך אז זה לא אצלי במחשב -
@שלום-עולם אמר בביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?:
יתכן ואצלי גם, [אני לא עוקב בדיוק כמה זמן לוקח כל פעם וגם אין דרך להוכיח היכן הבעיה מהמחשב דרך הרשת ועד השרתים (אם יש עומס)
אך לאחרונה ג"כ אצלי דקות ארוכות... אם גם אצלך אז זה לא אצלי במחשבאתה גם ב-019?
-
@אבצן כן
עודי רוצה לכתוב תגובה, ולוקח לו דקה! עד שהדף מגיב!
אם אצלך גם כך אז אכן משהו כאן בעייתי -
עדכוני windows. עדכוני אנטי וירוס. google drive sync. degoo.
בדקתם את כל זה?
resource monitor - חפשו בהתחל, ונווטו לכרטסת network. -
@5566NEWbrs אמר בביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?:
עדכוני windows. עדכוני אנטי וירוס. google drive sync. degoo.
בדקתם את כל זה?
resource monitor - חפשו בהתחל, ונווטו לכרטסת network.וינדוס אכן ביקש אתמול עדכון גדול, אך זה התחיל קודם.
בכל אופן מדובר בשני מחשבים שונים אצלי. -
@אבצן נדמה לי (והרבה פעמים אני טועה) שיותר קל לבדוק מה קורה כרגע. אולי לי זה יותר קל, מאשר להתעסק בזכרונות.
-
@אבצן נדמה לי (והרבה פעמים אני טועה) שיותר קל לבדוק מה קורה כרגע. אולי לי זה יותר קל, מאשר להתעסק בזכרונות.
TCP מראה מלא 100
-
@אבצן איך בודקים אם חלונות מעדכן?
-
@שלום-עולם אמר בביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?:
@אבצן איך בודקים אם חלונות מעדכן?
איני יודע, קפץ לי חלון אתמול והודיע לי שיש צורך לעדכן "עידכון גדול".
-
@אבצן במקטע process with network activity לעשות מיון לפי total מהגבוה לנמוך
אלו יישומים בראש הרשימה? -
@אבצן במקטע process with network activity לעשות מיון לפי total מהגבוה לנמוך
אלו יישומים בראש הרשימה?כרום
-
@אבצן
ובכן מה ידוע על מעלליו של זה?
ובכמה כמות מידע מדובר בסה"כ?
(תמונת מסך תעזור, אם לא קיים חשש לדליפת מידע ..). -
בבקשה
-
אגב, בחצי שעה האחרונה עושה רושם שזה השתפר.
דבר נוסף - אין בעיה בהעלאה או הורדה, דבר שעושה רושם שאין הבעיה באינטרנט, אלא בסינון. -
@אבצן קודם כל, chrome לא בראש הרשימה, ובשניה שבתמונה הוא מקבל מידע בגודל של 300 בייטים. זה כלום שבכלום.
שוב, לפי מה שנראה בתמונה זו, שאין איזה תוכנה שזוללת, אלא שהמחשב מקבל פחות אינטרנט מהראוטר (או מהספק, או מהסינון, או שהתמונה היתה בשניה מסויימת כזו שזה היה המצב).
לקחת בחשבון ששני מחשבים, כשהאחד מוציא תפוקה מלאה מהראוטר, השני יישאר מתוסכל.., ועוד דבר: המון תוכנות שניגשות לאינטרנט, זה סתם דבר שלא מוסיף לבריאות ולסבלנות.@אבצן אמר בביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?:
דבר נוסף - אין בעיה בהעלאה או הורדה, דבר שעושה רושם שאין הבעיה באינטרנט, אלא בסינון.
כלומר? אם שניהם לא עובדים אז הבעיה בסינון?
-
@אבצן אמר בביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?:
אגב, בחצי שעה האחרונה עושה רושם שזה השתפר.
דבר נוסף - אין בעיה בהעלאה או הורדה, דבר שעושה רושם שאין הבעיה באינטרנט, אלא בסינון.אכן כך גם אצלי
-
@אבצן קודם כל, chrome לא בראש הרשימה, ובשניה שבתמונה הוא מקבל מידע בגודל של 300 בייטים. זה כלום שבכלום.
שוב, לפי מה שנראה בתמונה זו, שאין איזה תוכנה שזוללת, אלא שהמחשב מקבל פחות אינטרנט מהראוטר (או מהספק, או מהסינון, או שהתמונה היתה בשניה מסויימת כזו שזה היה המצב).
לקחת בחשבון ששני מחשבים, כשהאחד מוציא תפוקה מלאה מהראוטר, השני יישאר מתוסכל.., ועוד דבר: המון תוכנות שניגשות לאינטרנט, זה סתם דבר שלא מוסיף לבריאות ולסבלנות.@אבצן אמר בביומיים האחרונים האינטרנט ממש א י ט י .... זה קורה רק לי?:
דבר נוסף - אין בעיה בהעלאה או הורדה, דבר שעושה רושם שאין הבעיה באינטרנט, אלא בסינון.
כלומר? אם שניהם לא עובדים אז הבעיה בסינון?
לא הבנתי כוונתך.
אגב, בשעות האחרונות המהירות השתפרה. -
אני עם 019 דור 4 וגם אצלי המהירות נהיתה איטית אבל רק במהירות הורדה אבל במהירות העלאה זה נשאר טוב
לדוגמא:
ולפני שבוע זה היה הרבה יותר מוזר (העלאה פי 6 על הורדה) -
רק כתבתי את זה כאן והמצב השתפר פלאים
-
איפה מקבלים מהירות העלאה של 12 מ"ב???
המקובל זה בין 1-3 מ"ב.