בעיית ההעלאת תוכנה לאחר התקנת אנטי וירוס אווסט
-
לפני כמה ימים התקנתי את האנטי וירוס אווסט, ומשום מה לאחר ההתקנה אני לא מצליח להפעיל את פרוייקט השו"ת שיש לי במחשב, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי האם יש קשר בין שני הדברים, תודה רבה.
-
@XV98121 אמר בבעיית ההעלאת תוכנה לאחר התקנת אנטי וירוס אווסט:
לפני כמה ימים התקנתי את האנטי וירוס אווסט, ומשום מה לאחר ההתקנה אני לא מצליח להפעיל את פרוייקט השו"ת שיש לי במחשב, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי האם יש קשר בין שני הדברים, תודה רבה.
יש קשר. גם אצלי זה היה כך. יש אפשרות להשקיט את האנטיוירוס לזמן שבו אתה רוצה להשתמש בפרוייקט השו"ת. באייקון של אווסט שבצד שמאל למטה, תבחר 'בטל את כל ההגנות' 'בטל לצמיתות'. וברגע שתרצה להחזיר את פעולת האנטיוירוס, פשוט תיכנס לאותו מקום, ותבחר 'אפשר את כל ההגנות'.
-
תודה רבה על המידע!
ואם כבר אתה כאן אשמח לדעת האם אתה משבית את התוכנות כמו שהאווסט ממליץ (מצורף תמונה)
-
@XV98121 אני השבתתי כדי למהר את זמן ההעלאה של הוינדוס [לפעמים כמה שניות ממש מציקות לי]. זה דווקא נחמד ועשה עבודה יפה, אולי כמה תוכניות שאני משתמש בהן קבוע [כמו אדובי רידר למשל] הייתי משאיר לפעול ברקע. לא הרגשתי שינוי כל שהוא אחרי ההשבתה [חוץ מזה שכל תוכנה שהשבתתי והעליתי שוב קפצה הודעה המבשרת על כך שהיא תחזור ותושבת לאחר סגירתה.]
-
אז זהו שלי זה עשה ממש בעיות!
למשל המקשים בשמאלים של הF1 והF2 וכו' הפסיקו לעבוד, וכמו"כ הVPN של נטפרי לא התחבר לי.
הכל עבד לי טוב, עד שהפעלתי מחדש את המחשב, ואז התוכנות שאמורות לעלות אוטומטית כדי שהמחשב יתפקד בצורה מלאה לא עבדו בגלל שהם היו במצב שינה. -
@XV98121 @שלום-על-ישראל חלק מהתוכנות זה של הכרטיס גרפי של המחשב וכד' שזה רק מאט את המחשב אם הם מבוטלות
לדוגמא זה:
@XV98121 אמר בבעיית ההעלאת תוכנה לאחר התקנת אנטי וירוס אווסט:
למשל המקשים בשמאלים של הF1 והF2 וכו' הפסיקו לעבוד, וכמו"כ הVPN של נטפרי לא התחבר לי.
זה בגלל השבתת התוכנה של נטפרי והתוכנה שאחראית על המקלדת