FXP או לפחות תחליף ראוי..
-
@האברך
אין כאן בפורום אישי, איך אני יפנה?
רק דוגמא לתוכנות: אנטי וירוס, פיינרידר וכו' וכו'
@administrators זה כל כך מורכב לפתוח רק את פורום תוכנות? יש שם הקפדה גדולה שלא להעלות תכנים לא קשורים -
@יותר אמר בFXP או לפחות תחליף ראוי..:
@administrators זה כל כך מורכב לפתוח רק את פורום תוכנות? יש שם הקפדה גדולה שלא להעלות תכנים לא קשורים
גם לי חסר היכולת להשיג תוכנות משם, אבל גם אם יפתחו רק את החלק ההוא באתר, אני לא יודע כמה כל ההורדות יהיו פתוחות, הרי הם לא בדיוק מעלים למג'יקוד את הקבצים.
-
@ayys613 אמר בFXP או לפחות תחליף ראוי..:
@administrators זה כל כך מורכב לפתוח רק את פורום תוכנות? יש שם הקפדה גדולה שלא להעלות תכנים לא קשורים
גם לי חסר היכולת להשיג תוכנות משם, אבל גם אם יפתחו רק את החלק ההוא באתר, אני לא יודע כמה כל ההורדות יהיו פתוחות, הרי הם לא בדיוק מעלים למג'יקוד את הקבצים.
זה כבר דבר שניתן לפתרון, אם ע"י שליחה לגוי של אינטרנט של נטפרי עצמם, אם ע"י בקשה מגוי של אינטרנט שלי
(ובלי קשר, מחכים לפתרון של פתיחת הורדות של קבצים על ידי זיהוי מקורם וכו', כגון לינק שהמקור שלו בדף בפורום תוכנות הנ"ל הרי שאין בו חשש) -
(ובלי קשר, מחכים לפתרון של פתיחת הורדות של קבצים על ידי זיהוי מקורם וכו', כגון לינק שהמקור שלו בדף בפורום תוכנות הנ"ל הרי שאין בו חשש)
אני חושב שזה מאוד מורכב,
כי אפשר לעשות רבה טריקים בשביל לעקוף את זה, אפשר להכניס את הלינק בתגובה, אפשר ליצור נושא חדש עם לינק בעייתי, ואפשר גם רק ליצור תצוגה מקדימה לנושא חדש ולשים שם לינק, בקיצור, לא נראה לי ישים -
@shraga
לא התכוונתי באופן גורף, התכוונתי שלא נצטרך להגיע לגוי של אינטרנט שיבדוק את הקובץ באופן פרטי, אלא כל שהלינק הנ"ל מופיע בתוך הודעה של מישהו שהעלה תוכנה בפורום תכנות ב-fxp אפשר להיות סמוך ובטוח שהקובץ הוא בסדר גמור, כך שלעובדים של נטפרי לא נותר אלא לבדוק את ההודעה וממילא לאשר את הלינק בלי צורך להוריד את הקובץ ולבדוק וכו', אלא אם כן חוששים לאיזה תמונה או משהו שתהיה אגב אורחא בתוכנה/מדריך/פריצה וכו'
גם באופן גורף, אני לא חושב שלינק בעייתי שלא קשור לתכנות נשאר שם בפורום אחרי כמה ימים... -
@יותר איך פונים אליך באישי ?
-
@מרדכי אמר בFXP או לפחות תחליף ראוי..:
@יותר איך פונים אליך באישי ?
אפשר דרך הפורום לתורה - לפנות בהודעה אישית למנהל. הודעות פרטיות > דואר יוצא > מצא משתמש > מנהל ראשי
-
@מרדכי
אפשר גם כאן
netfree@jacob.anyalias.com -
@administrators @magicode משהו התקדם בנושא ?
-
לא עובדים על זה בכלל.
כתבו פה שמבאים שם רק מקורות לאתרים של שיתוף קבצים. שבין כה וכה סגורים בנטפרי. אז מה יעזור לפתוח את הפרום. -
@magicode מה השאלה הרי יש שירות גוי של אינטרנט...
אם הפורום יפתח יהי' ניתן לפחות לדעת מה לבקש... -
@מרדכי אמר בFXP או לפחות תחליף ראוי..:
@magicode מה השאלה הרי יש שירות גוי של אינטרנט...
אם הפורום יפתח יהי' ניתן לפחות לדעת מה לבקש...בדיוק! חבל מאוד שלא עובדים על זה
-
@magicode יש על מה לדבר ?
-
אני בודק את זה.
-
@magicode תודה רבה !
-
נפתח !!!
-
@AL אכן, נראה שרק אשכול תוכנות להורדה.
@administrators קודם כל תודה.
שנית, אם אפשר לפתוח גם את דף ההרשמה, ההתחברות איפוס סיסמה ואחזור משתמש באתר.
שלוש, כדאי אולי להוריד את כל הדיב:<div class="outsidefooter">
ארבע, אולי כדאי לבצע הפניה לאשכול הזה לכל מי שמנסה להיכנס לfxp הראשי.. זה קישור לא קל להגיע לאשכול הזה.
-
מדהים לעבור על האשכול בנושא הזה בפורום ז"ל והוויכוחים שם..
ממש ברוח הימים האלו זה מזכיר לנו מי מנהל את העולם. -
ישנה אפשרות להוריד משם?
לדוגמא קובץ שמאוחסן ב-mega.
מה עוזר ה"א אינטרנט גוייש"? -
@םןץףך ניתן לשלוח במערכת הפניות בקשה לשירות גוי של אינטרנט עם נקודה