שימוש בפיתוח של נטפרי לא לקוחות נטפרי
-
אתה צודק.
אז אכתוב מה הצרכים שלי, ואשמח אם יהיה משהו שיוכל לעזור.
אני צריך ספק אינטרנט שמתחבר לנטפרי (יש צורך באינטרנט עם אפשרות להעלאת תכנים מהירה), עם אפשרות לקו טלפון פלוס פקס בנפרד.
מסובך לי לפנות להרבה גורמים וכו', עדיף לחברה אחת שאפשר לעשות אצלה את הכל בלי הרבה עניינים טכניים. -
@מורשת-מרן קו טלפון, אין לנטפרי.
בנטוויג'ן יש קו טלפון הכי זול בארץ - 20 עד 35 ש"ח ללא הגבלה. אבל זה באמת כאב ראש...
בנוגע לפקס, יש בנטוויג'ן קו נוסף (עם 60 דקות נראה לי) ב 10 ש"ח, רק שבעבר היו בעיות עם שליחת פקסים בנטפרי, לאחרונה נראה שהסתדר.אינטרנט: הכי זול 019, קח את המהירות המקסימלית שיש באזורך (יש אזורים שלא ניתן לחבר 100 מגה). 68.5 ש"ח לחצי שנה. (לאחמ"כ 72 ל15 מגה). כולל ספק ותשתית!
ואם במהירות העלאה עסקינן, אולי כדאי לך חיבור סלולרי, שם מהירות ההורדה וההעלאה שווים, על אף שכנראה ייצא יקר בהרבה. אין לי נסיון בזה, אבל ייתכן ששווה.
-
@WWW אמר בשימוש בפיתוח של נטפרי לא לקוחות נטפרי:
ואם במהירות העלאה עסקינן, אולי כדאי לך חיבור סלולרי, שם מהירות ההורדה וההעלאה שווים
מה ??
סלולרי יותר מהיר מקווי ? -
@מעמד כבר כתבתי שאין לי נסיון.
אך בחיבור סלולרי ההעלאה שווה להורדה.
משא"כ בחיבור קווי ההעלאה היא כעשירית מההורדה. -
אכן, מהירות העלאה גבוהה יש רק בסלולרי
או ב:
https://unlimited.net.il
אם יש באזורך... -
@33men מתי יהיו להם גם ספקים תומכי נט פרי?
-
https://unlimited.net.il לא רלוונטי בשבילי. אנחנו נמצאים בעיה"ק ירושלים, ואין להם שם פריסה.
איך אני יוצר קשר עם המכירות של נטוויז'ן?
את החיבור לנטפרי אני מבצע דרך 019?
-
@מורשת-מרן
לגבי נטוויג'ן: TEL: *3031.
לגבי 019: אני ממליץ שתפנה אל @957 . -
פניתי ל@957 במייל המופיע בפרופיל שלו, אך אין מענה הרבה זמן.
מה אני יכול לעשות עוד כדי להתחבר? -
@מורשת-מרן לגבי 019 (קווי לא סלולרי) צריך לעשות תשתית אינטרנט של בז****ק ואז לפנות ל019 והם מניידים לך את התשתית אליהם ונותנים לך גם ספק כדלעיל ואתה משלם רק להם ( מלבד 15 ש"ח לנטפרי )
ל019 יש לפנות למספר 1800-019-019 שלוחה 1 בין השעות 8:00-20:00 השירות קל ומהיר. יש גם צורך בראוטר (לא משכירות של בזק כי הם נועלים אותו)
האינטרנט של נטפרי אפשר לומר שהוא מושלם הן מבחינה טכנית ונגישות הן מבחינה כשרותית רוחנית אני לא נתקלתי בתקלות וכמובן המחיר -
תודה רבה.
יש צורך לשלם חד פעמי על ראוטר? או שמקבלים אותו דרך 019 (כמו בבזק)? -
צריך לקנות
-
@ארז-מלבנון אמר בשימוש בפיתוח של נטפרי לא לקוחות נטפרי:
לגבי 019 (קווי לא סלולרי) צריך לעשות תשתית אינטרנט של בזק
מה הכוונה בזה ?
ללכת לבזק לבקש שיעשו לי תשתית ?
כלומר הכבלים ? -
@מעמד להתקשר ולבקש שיחברו אותך. עבודה של כמה דק' של הטכנאי בקופסא של בזק הקרובה לביתך.
-
@שלום-על-ישראל ואם אין קופסא ?
זה דורש להעביר חוטים לבית כמו קו טלפון ? -
להוט מובייל היה בעבר חבילה עם גלישה ללא הגבלת נפח,
אולי אפ' להשתמש בזה עם נטפרי, ולקבל מהירות העלאה גבוהה. -
-
@מעמד דיברתי על 'הוט מובייל' סלולרי - עם סים.
-
@33men תשאל את @סים-כשר אצלו זה מבוסס על הוט
ספקים בנטפרי -
@מעמד הבנתי שכבר לא עובד עם הוט