מדוע ההרצאות בהדברות לא ניתנים לפתיחה?
-
שלום לכולם ולכל מי שהדבר מפריע לו
אני רגיל לשמוע הרצאות בהדברות בתדירות גבוה ומאז שהצטרפתי לנטפרי לא ניתן לפתוח הרצאות של רבנים ללא בקשת פתיחה מפורשת דבר שמוריד נקודות וסתם בזבוז זמן וגם הרבה פעמים המענה האוטומטי אומר מה הבעיה זה פתוח ובפועל זה לא פתוח
אני לא מבין מדוע אין פתרון מקיף לבעיה זו לפתוח הרצאות של רבנים לפחות מהשנה האחרונה שבהרצאה מצולם רק הרב ללא הקהל ומי ששומע את ההרצאות יודע בודאות שזה כך אשמח לשמוע אם משהוא דבר על כך לפני כן ואם הנהלת נטפרי תוכל להסביר פעם אחת ולתמיד מה הבעיה שלהם -
@vidal
אני לא ההנהלה
אבל אני יסביר לך כפי הבנתי
אתה מעוניין לפתוח הרצאות שבהם מצולם רק הרב ללא הקהל, דא עקא שבשביל לדעת שזה אכן כך צריך להעביר את הסרטון בדיקה,
הבדיקה בנטפרי מתבצעת בצורה אנושית ובשילוב טכנולגיה מתקדמת,
אתה אומר תפתחו "רק" את כל ההרצאות בהדברות מהשנה האחרונה, משתמש שני אומר תפתחו "רק" את כל קבצי המוזיקה החסידיים מהשנה האחרונה הוא מסביר אף כמה זה קריטי לו לעבודה, משתמש שלישי מבקש "רק את כל ההרצאות בתכנות בנושא Xyz ,
בפועל בדיקת סרט עולה כסף, וכנראה שגם יותר מעלות של נקודה בודדת,
כמו בכל דבר כסף מייצר פרופורציות. -
@vidal אמר במדוע ההרצאות בהדברות לא ניתנים לפתיחה?:
וגם הרבה פעמים המענה האוטומטי אומר מה הבעיה זה פתוח ובפועל זה לא פתוח
אם נתקלת בכזה מקרה יותר מפעם אחת, כתוב את מספר הפניה.
-
@vidal אני חושב שזו הסיבה שעברת לנטפרי - בגלל איכות החסימה וצפיפות המסננת - לא?!
ובכל אופן, אם אתה באמת סבור שישנה איזו שהיא דרך לדעת ולהגדיר מראש באיזה הרצאות אכן רק יראו את הרב בלי הקהל וכדו' - אתה מוזמן לפנות למערכת ולומר להם את זה, ולהראות להם ברור איך אפשר לדעת את זה מראש במאת האחוזים - ואם מבחינה טכנולוגית שייך להגדיר את זה אוטומטי - אני מניח שהמנהלים היקרים והאכפתיים ידאגו לאדם יקר כמוך שכל מה שהוא מבקש זה רק לצפות בשיעורי תורה.
בהצלחה!
-
אולי כבר הציעו פעם
שמכיון שהידברות הם משלנו (פון אונזארע)
מערכת נטפרי תגיע איתם לסיכום שסרטון שהדברות יודעת ב100 אחוז שאין בו בעיה הוא יהיה עם קוד מסויים הפתוח בנטפרי, ובסרטונים עם קצת בעיתיות או שהם לא יודעים להחליט בהידברות, אז הוא יהיה עם קוד הדורש בדיקה? -
@הגוף-והנפש אולי שמישהו מאיתנו יפנה אליהם במקום נטפרי ואז הם ידברו עם נטפרי ?
מה דעתך ? -
@מעמד
יתכן
רק אין לי כ"כ אינטרס בזה.
לפעמים אני מנסה לפתוח סרטון שלהם ואני רואה שזה צריך בדיקה
ואני יודע שכאן במערכת מעדיפים שלא נבזבז את הנקודות אז אני מוותר -
@הגוף-והנפש אמר במדוע ההרצאות בהדברות לא ניתנים לפתיחה?:
ואני יודע שכאן במערכת מעדיפים שלא נבזבז את הנקודות אז אני מוותר
לא הבנתי את זה?
-
@תנחום-ש אמר במדוע ההרצאות בהדברות לא ניתנים לפתיחה?:
@הגוף-והנפש אמר במדוע ההרצאות בהדברות לא ניתנים לפתיחה?: