הוספת תוכנות להורדה
-
@מעמד אמר בהוספת תוכנות להורדה:
למה הכוונה 'בשעתו' ?
ומתי היתה הפעם הקודמת שהתכתבתי איתך במייל ?שכחתי לעשות קישור במילה כאן, כעת תיקנתי - תלחץ ותבין את החידות...
-
@זהיר אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@האברך א'ודאי, וכי בשביל מה היית צריך בשעתו את מה ש @מעמד היה צריך כאן - אם לא בשביל המייל שלי, ואולי עוד אי אלו פרטים?!
בשלמא @מעמד היה צריך כי הוא חסום - אבל אתה הרי לא היית צריך את זה כי אתה לא חסום - אלא היית צריך את המייל גופיה...
אגב, זו גם הסיבה של @מעמד שלחתי בשעתו מהמייל האנונימי שכתבתי כאן - ולך מהמייל שרצית...
אשרי מי שחושדין אותו ואין בו. ביקשתי שם שתשלח גם אליי כי חשבתי שמדובר בדבר אחר. ולא בשביל להשיג את כתובת המייל (למרות שאין להכחיש שנהניתי מאד לקבל את כתובת המייל והשם שלך...).
בכ"א, לפני שאתה עושה שימוש בגמ"ח שלך, הייתי ממליץ שתבקש את רשותו של הנמען - במיוחד במקרים כמו זה שלא העליתי לכאן את המייל.
ודאי ודאי. מעולם לא עשיתי שימוש בכתובות המייל שבאוסף שלי, ולא העברתי לאחרים בלי רשות הבעלים, ובל"נ כך אנהג גם להבא.
מה שלא יהיה - אנשים כמוך חיוניים כאן!!!
תודה! וזו ההזדמנות להודות לרב שליט"א באופן כללי על היחס הלבבי והמכבד שעובר כחוט השני בכל הודעותיו שליט"א.
-
@זהיר מצאתי עוד סוג של באג בתוכנה הנ"ל.
אם אתה מתחיל לעבוד לפני חצות (0:00 בלע"ז) וגומר אחרי. נפלת למינוס...
כי התוכנה מחשבנת את ההפרש בין השעות רק באותו תאריך
[למען הדוגמא, התחלת לעבוד ב11 בלילה ב01/01/01 וגמרת לעבוד ב3 לפנות בוקר של 01/01/01. ואתה במינוס של 20 שעות....] -
@455 טוב שאתה אומר.
אין ברירה רק לרשום התחלה וסוף, ואחרי זה ידנית להוסיףאת השעות האלו בזמן אחר בשביל הדו"ח.
-
@זהיר מה הכוונה 'התחלה וסוף' ?
תוכל לפרט קצת יותר ? -
-
-
@zvizvi אם אפשר בבקשה להוסיף את האפליקציה של קופת חולים מכבי.
-
@zvizvi אפשר את זה
http://www.cameyo.com/
זה תוכנה שמאפשרת להפוך כמעט כל תוכנה לניידת. -
@XV98121 אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@zvizvi @957 ברצוני לבקש להוסיף לתוכנות להורדה תוסף לכרום מאוד מוצלח של צילום מסך דפדפן, מאוד ברורה בעברית וקלה לתפעול.
מכאן ניתן להוריד את התוסף -
@zvizvi תודה רבה
-
@zvizvi למה רק לבקשות שלי אין מזל? בפוסט הזה וגם בקודם?
(ברור לי שזה נעשה בהתנדבות, אלא שעדיין אני מנסה להבין, אולי יש משהו לא נכון בדברים או בצורה שאני מבקש.) -
@yonig20
באפליקציית מכבי יתכנו תכנים לא ראוים -
@yonig20 אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@zvizvi למה רק לבקשות שלי אין מזל? בפוסט הזה וגם בקודם?
(ברור לי שזה נעשה בהתנדבות, אלא שעדיין אני מנסה להבין, אולי יש משהו לא נכון בדברים או בצורה שאני מבקש.)סדר העדיפויות שלי הוא כמה קל לי להשיג ולהעלות את התוכנה המבוקשת, לא כל דבר אחר.
-
-
@HP079 אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@zvizvi אפשר את זה
http://www.cameyo.com/
זה תוכנה שמאפשרת להפוך כמעט כל תוכנה לניידת. -
-
@shraga כנראה חסום לו, לא?
-
@WWW זה היה חסום לגמרי מסיבות כלשהם, כעת זה נפתח
-
ר' צבי