חסימת קבלת אימייל
-
אני לא יודע האם זה בר ביצוע אבל באם היה אפשר לחסום קבלת מיילים מכתובת מסיומתת זה היה פריצה ענקית בעולם הסינון
-
@Chocolate מומלץ שתפנה במערכת הפניות...
יש כבר תשתית כלשהי לפתרון -
@Chocolate @שרגא הייתי ממליץ שבשלב הראשון יחסמו את דפי הנחיתה שלהם...
אני באופן אישי הצטרפתי דרך דף נחיתה של אחד מהם שהיה פתוח ונמצא בחיפוש גוגל מהיר, עד שמהר מאד קלטתי שליהודי כשר ראוי להסיר את עצמו מרשימת התפוצה, לא פניתי בשעתו וגם אין לי אפשרות עכשיו למצוא את הכתובת - אבל העיקרון ברור.
-
במצב הקיים היום יכול איזה 'אויבער חוכעם' לפתח מערכת שמבקשים במייל כתבה כלשהיא או דף מסויים מכל אתר שיהיה (למשל על ידי שליחה במייל של כתובת הכתבה שאפשר למצוא בחיפוש גוגל [גם כאשר זה מאוקסס אפשר להעתיק את הכתובת ולשלוח אליו]) ומיד יקבלו מייל חוזר עם PDF של הכתבה או של אותו דף, מה שאומר שחייבים לעשות עם זה משהו ומהר. כבר היום יש מספיק דברים שאלפי אנשים מקבלים מידי יום במייל, שלא היו עוברים ועדת רבנים מינימלית....
-
-
אני לא מבין כלום בטכנולוגיה ותכנות, אבל כמה שהדלעת שלי כן משיגה בשביל לחסום כתובות מייל צריך גם לדעת מה הם, ובשביל לדעת מה הם צריך משאבים מטורפים, וחוצמזה שזה כל הזמן מתרבה - אז צריך גם ציידים מומחים - וכולי האי ואולי...
כמובן שגם רשימה לבנה במיילים זה לא מדי אופציה, ואולי הרבה פחות מכך לסנן תוכן של מיילים - אני רק מדמיין איך יראה מאמר שערכתי בנושאי אבה"ע אחרי הרובוט, ומה יהיה עם העיתון שמגיע בבוקר בלי התמונות, ולא לדבר על התמונות של החתונה של האחות...
אני לא רוצה לייאש - אבל לענ"ד הדבר היחיד שנשאר זה תפילות... זה אני בהחלט בעד...
-
@זהיר אתה לא צודק.
צריך רשימה שחורה, נקודה. -
@WWW שלא תבין אותי לא נכון, ודאי שזה עדיף מכלום - אבל גם זה לא הרבה...
לצערי, אנחנו ככה"נ רק בראשיתה של התופעה, ואם חלילה היא תתגבר אין הרבה מה לעשות, רק כדוגמא תיקח את מה שקורה עם המספרים שחסומים בקומות הכשרות...
אני בהחלט בעד רשימה שחורה כל עוד ואין פתרון אחר - אבל להתפלל בהחלט יש על מה - אתה נגד תפילה?!
-
@זהיר אתה צודק שזה לא יהיה פתרון מושלם, אבל אין מנוס לפחות מלחסום בצורה בסיסית קריאת מיילים משולחים מסוימים. זה לא דברים שהרובוט יכול לסנן (אם תתן לרובוט לסנן את 'כיכר השבת' או 'בחדרי חרדים' הוא ישאיר אותם כמו שהם...) רק תחשוב על זה שאפשר לשלוח כל דף אינטרנט בצורת PDF ואז כמדומני אפילו התמונות לא מסוננות (גם אם מופעל סינון תוכן אישי) אני גם מכיר את מה שקורה בקומה הכשירה של הטלפונים אבל לקח שנים עד שזה הגיע למצב הנוכחי וגם במצב הנוכחי, עם מעט רצון טוב וגיבוי ציבורי- היה אפשר לחסום לגמרי את קווי התוכן הפסול, מסכים עם @WWW שחייבים רשימה שחורה בסיסית. (אני מתנדב לשלוח לנטפרי את הרשימה לענ"ד)
-
רוב ממערכות הללו לא מופעלים על יהודים ולא יהיה להם שום אינטרס להוציא מידי חודש עשרות כתובות מיילים חדשים
-
@Chocolate אמר בחתימת קבלת אימייל:
רוב ממערכות הללו לא מופעלים על יהודים ולא יהיה להם שום אינטרס להוציא מידי חודש עשרות כתובות מיילים חדשים
כרגע...
-
@shraga אמר בחסימת קבלת אימייל:
יש כבר תשתית כלשהי לפתרוןכפי הנראה, התשתית כבר החלה לפעול.
כבר יש רשימה שחורה. -
@WWW מנין לכבודו?
-
@זהיר :zipper_mouth:
-
רק עכשיו אני שם לב לאשכול זה...
באוקמייל יש רשימה שחורה!
אבל כבר אמרו שמי שרוצה לנסות להתחכם יכול גם לקנות סמארטפון
או לבקש ממישהו אישי שיעביר לו.
אם אני מבין נכון שהדברים שהם הגרועים ביותר זה בעיקר סרטונים וזה לא שייך כמעט להעביר במייל אלא אם כן זה שיתוף פרטי -
@הגוף-והנפש אמר בחסימת קבלת אימייל:
אם אני מבין נכון שהדברים שהם הגרועים ביותר זה בעיקר סרטונים וזה לא שייך כמעט להעביר במייל אלא אם כן זה שיתוף פרטי
מדובר במשהו יותר גרוע, כפי שנכתב לעיל, ואת זה חסמו.
-
@WWW אמר בחסימת קבלת אימייל:
@shraga אמר בחסימת קבלת אימייל:
יש כבר תשתית כלשהי לפתרוןכפי הנראה, התשתית כבר החלה לפעול.
כבר יש רשימה שחורה.זו רשימה שנמצאת במערכת של נטפרי וחוסמת אפשרות קבלת מייל מכתובות מסויימות? או שזה עטבד בצורה אחרת... אשמח להבין.
-
@WWW אמר בחסימת קבלת אימייל:
@הגוף-והנפש אמר בחסימת קבלת אימייל:
אם אני מבין נכון שהדברים שהם הגרועים ביותר זה בעיקר סרטונים וזה לא שייך כמעט להעביר במייל אלא אם כן זה שיתוף פרטי
מדובר במשהו יותר גרוע, כפי שנכתב לעיל, ואת זה חסמו.
אכן לא עובד
-
@חיבור זה עובד בצורה קצת אחרת.
אבל ברשימה שחורה. -
@חיבור אין אפשרות טכנית לחסום את קבלת המייל לתיבת הג'ימייל או הוואלה וכדו', מה שכן אפשר זה לא לתת לך לקרוא את המייל אם הוא הגיע מכתובת מסוימת וכמובן שאם תכנס למייל מספק אחר תוכל לראות אותו כרגיל.
בכל מקרה אני ממשיך לקבל את מה שקיבלתי עד היום וכנראה שאני לא מחובר לדברים הגרועים הנ"ל ב"ה. אלא אם כן לא הבנתי נכון ולא השתנה בנטפרי שום דבר אלא באוקמייל