תשתית הוט
-
@957 אני לא בטוח אבל יש לי קצת חוש לדברים האלה
וובגלל החוש הזה אני נורא מפחד (על עצמי) -
@יעקב-ישראל 'אולי עפת על עצמך'?
אל תיקח את זה אישי
-
@סים-כשר גם בב"ב יש כמה מקומות שאין לבזק תשתית טובה. רחוקים מהקופסא וכד'. באמתחתי 20 מחשבים לערך שישמחו לעבור...
-
@WWW גם אם פה אני לא יצליח על הצד שכן אני לא לוקח סיכונים
אסור לסמוך בדברים האלה על אף אחד
ואם אתם מדברים על להחליף ספק אז זה רשת בתרומה (קול הלשון) כך שכדי להחליף צריך סיבה -
@שלום-על-ישראל אמר בתשתית הוט:
@סים-כשר גם בב"ב יש כמה מקומות שאין לבזק תשתית טובה. רחוקים מהקופסא וכד'. באמתחתי 20 מחשבים לערך שישמחו לעבור...
אני לא מבין הרי מי שמשתמש בנטפרי יודע שאין לזה תחליף אז מה זה משנה עם זה אחד או מאה זה הצלת נפשות על כל יחיד ויחיד
@סים-כשר @magicode @administrators העם מחכה לתגובה הולמת
-
אתה תוכל להגיד את זה אם הכסף יצא מהכיס שלך.
-
@magicode אדוני הקוסם להוציא כסף יש מאין זה תפקיד שלך
אבל הטענה שלי היא שזה קודם לכל פיתוח אחר
וסתם מעניין
א. למה זה עולה
ב. כמה זה עולה
ג. אני ביקשתי ויש עוד שמבקשים ייתכן ואם זה יהיה רציני נוכל להשתתף -
@magicode @סים-כשר @administrators אם אתם מתחילים לעבוד אם אפשר שיהיה עם itc הם עובדים עם הוט
-
אני עברתי לתשתית הוט והתחברתי דרך VPN לנטפרי והתקנתי את התוכנה של נטפרי על המחשב ואני מאוד מרוצה מהגלישה מהמהירות והסינון כמובן
-
@צורת-הספר אתה צודק אבל יש הרבה שאני חושב שזה לא מתאים להם (ומספיק מהבחינה שאפשר להתחבר דרך הוויפי)
-
@magicode @administrators @סים-כשר אני עדיין מחכה לתשובה
@magicode אני לא מבין למה זה עולה
אבל בכל אופן אשמח לתגובה -
@יעקב-ישראל קודם תענה יפה יפה למה הפתרונות שהביאו פה לא רלוונטיים.
תענה ל @957 משהו יותר ענייני, ואז כשכולם ישתכנעו בצורך השעה, אולי יכאב להם הבעיה שלך יותר וממילא יענו.
מה יענו? אני אישית לא מבין למה בכלל זה אפשרי, אני לא מבין איפה כסף יכול לעזור פה. -
@יעקב-ישראל קודם תענה יפה יפה למה הפתרונות שהביאו פה לא רלוונטיים.
תענה ל @957 משהו יותר ענייני, ואז כשכולם ישתכנעו בצורך השעה, אולי יכאב להם הבעיה שלך יותר וממילא יענו.
מה יענו? אני אישית לא מבין למה בכלל זה אפשרי, אני לא מבין איפה כסף יכול לעזור פהאני עניתי ששימוש בתוכנה זה לא מתאים במידה ויש עוד מכשירים והוויפי דלוק
VPN אפשר להיכנס להגדרות המודם ולשנות (ולהחליף ספק זה משהו שהוא לא כ"כ ניתן להחזרה בקלות בשונה מהגדרות)
ודבר אחרון אני לא מבין זה הרי פרוייקט שמיועד להיכנס לכל הציבור ולא בכל מקום יש בזק ואל תשכחו שהוט תומכים ב 200 מגה למה שבזק לא יעבדו עם vpn
שאלת למה זה אפשרי לא הבנתי למה לא למה בבזק זה אפשרי
@נטפריס אני רואה את העבודה שלך כעבודת קודש אני יודע שאי אפשר אחרת כל הסינונים האחרים כקליפת השום לעומתכם אני מבקש שתגיעו לכולם וכמו שראית אני לא יחיד
תודה על התגובה ואשמח לשמוע תשובה -
@יעקב-ישראל
לא הבנתי, למה לא ניתן להתקין wifree -
@957 אני לא יכול לפרט יש איך לשלוח בפרטי ?
-
@יעקב-ישראל אל תחלוק לי כבוד מיותר, אני לא עובד בנטפרי ולא מדבר מטעמה, כולה מנהל פורום לשעבר.
הטעמים שאמרת הם מספיקים לומר שעדיף חסימה חזקה יותר בהחלט, אבל הם עדיין לא דוחים את העזרה מכל וכל.
@957 הציע לך (כך הבנתי) לשים ראוטר אלחוטי אחרי הראוטר של הוט. הוא יקבל אינטרנט כברידג' אבל בו תתקין VPN.
את הראוטר של הוט אתה שם עם סיסמה או בתוך ארון נעול, ואל תתלונן שהמפתח אצלך, כי לזה קשה לנו לרחם - עליך למצוא דרך שגדר השושונים הזה יספיק.למה אי אפשר הוט, אני לא בכלל בסוגיא, אבל הכדור למיטב הבנתי בכלל לא אצל אי מי פה באיזור. אסביר לך למה: נטפרי זו מערכת שרצה אצל הספק. מכל הספקים שיש בארץ רק שלושה ארבעה הואילו לשתף פעולה והמערכת של נטפרי רצה אצלם. למיטב הבנתי ספקים אלו לא עובדים עם הוט (אכן ראיתי שטריפל C כן עובדת עם הוט וממילא יש סיכוי, אבל שוב, אינני רואה איך זה קשור לנטפרי).
-
@יעקב-ישראל
אתה לא חייב לי הסברים,
המייל שלי נמצא בחתימה,
אבל שוב אתה מסביר שישנם כאלו שצריכים דווקא הוט, נכון , הם יכולים להשתמש בVPN + WIFREE,
א"כ מדובר במשהו ספציפי עבורך שגם אותו אפשר לפתור ע"י הפקדת הסיסמה וכדו, -
@יעקב-ישראל
לא הבנתי, למה לא ניתן להתקין wifreeכי למשל יש באיזור כל יום מחשב חדש, ו/או מכשירים לא תומכי WiFree.
-
@957 אוקי אין ברירה אני יסביר במידה וזה לא חוקי תמחקו
א.המקום די ציבורי
ב.אפשר להעלות בוט איירן סי די וכו'
ג באנדרואיד אין וויפרי -
@נטפריס כבר הגיב תודה