אפליקצית דואר ולוח שנה
-
מאז שעדכנתי את העידכון האחרון של ווינדוס אני לא מצליח לסכרן את חשבון gmail שלי האם לעוד משהו יש את הבעיה והאם משהו יודע אם זה קשור לנטפרי. תודה
-
האפליקציה לא נפתחת או שנפתחת ולא מתקשרת?
כי אצלי כל האפליקציות של ווינדוס כמו תמונות וידאו מחשבון מפות וכל מה שקשור לחנות ווינדוס לא נפתח
זה נראה כאילו הוא מנסה לעדכן ולא מצליח כנראה בגלל שחנות ווינדוס חסומה ע"י נטפרי.
נקווה שיפתרו את הבעיה מהר...
-
@huxhzunr אמר באפליקצית דואר ולוח שנה:
מאז שעדכנתי את העידכון האחרון של ווינדוס אני לא מצליח לסכרן את חשבון gmail שלי האם לעוד משהו יש את הבעיה והאם משהו יודע אם זה קשור לנטפרי. תודה
תפנה למוקד הפניות של נטפרי
גם לי היתה בעיה של סנכרון והשתלטות מרחוק פתרה את הבעיה -
@משתמש-נוסף נפתח ואין סכרון אבל אם לא נפתח לך האפליקציות וזה חשוב לך תוריד את האפליקציות מחדש (עידכון א"א לעשות כי זה חסום ע"י נט פרי)
-
@משתמש-נוסף הביאו בעבר כאן בפורום קובץ התקנה לכל אפילקציות ווינדוס. חיפוש קטן בפורום בתגיות אפליקציות ווינדוס נראה לי יעה את זה. אם בכל זאת לא תמצא אנסה לנבור בזיכרון המחשב שלי למצוא את זה. בפעמים שהווינדוס שלי מתעדכן אני כל פעם מתקין מחדש משם.
-
(עידכון א"א לעשות כי זה חסום ע"י נט פרי)
@משתמש-נוסף
לידיעתך אפשר להוריד את האפליקציה ישירות מהחנות מכאן -
@מי-האיש אכן פניתי והתברר שהבעיה באנטי וירוס.
אבל עכשיו בשביל לעדכן אני צריך לבטל את האנטי וירוס האם משהו יכול לעזור לי איך אני מסדר את זה שלא תיהיה בעית סכרון והאנטי וירוס ישאר דולק (יש לי אנטי וירוס ESET גריסה 10 הכי מעודכן. -
@מי-האיש אכן פניתי והתברר שהבעיה באנטי וירוס.
אבל עכשיו בשביל לעדכן אני צריך לבטל את האנטי וירוס האם משהו יכול לעזור לי איך אני מסדר את זה שלא תיהיה בעית סכרון והאנטי וירוס ישאר דולק (יש לי אנטי וירוס ESET גריסה 10 הכי מעודכן.מעניין מה שאתה אומר כיון שלי יש גם אנטי וירוס כזה וגם כשזה דולק אין בעיה בעדכונים
-
@מי-האיש איזה גירסא יש לך
-
-
@מי-האיש היה לי גירסה 10 כנראה שהיה שם איזה שהיא בעיה עכשיו הורדתי גירסה חדשה והכל בא על מקומו בשלום תודה רבה לך.