מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
כמו כן רציתי לברר מה ההפרש בין דור 3 לדור 4 הנ"ל במהירויות בסים של x2one
-
- לגבי הנטסטיקים אין לי באמת נסיון עם שלושתם אבל מבחינה טכנית רק הhuawei e8372-608 עובד עם כל התדרים של דור 4 בארץ.
- לגבי מהירות יש לי נטסטיק דור 3 מעולה ואני גר במרכז אחד המטרופולינים הגדולים והמהירות במקרה הטוב היא:
בדור 4 יש את הבדיקה שלו:
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
עוד בדיקה...
zte mf79,
המקסימום שהגעתי בhuawei e8372 ובzte mf821 בהורדה זה 55 mbps, משא"כ בmf79 שנראה שהשמים הם הגבול...
בהעלאה הם קצת יותר טובים מהmf79 נראה לי -
יש עניין באנטנות לסטיק כמו אלה?
-
@אלי-TZA יש לי כמה כאלו... הם לא עזרו כלל, אולי הפוך...
-
-
האם הסיים הזה עובד גם בטאבלט עם סיים?
-
@TCRVOFVI אמור לעבוד,
צריך להתקין תעודת אבטחה
ויש אפליקציות של יעבדו -
הצטרפתי לx2one עם נטפרי לפני שבועיים עם סטיק דור 3, אני גר במרכז עיר גדולה ויש לי קליטה מלאה, לקח לי שבוע להתרגל למהירות 1.9 במקום 3+ שהיה לי בסלקום, ובשבוע האחרון יש לי ניתוקים כאלה: אני פותח אתר כלשהו רושם ממתין ל...(שם האתר) זה יכול לקחת 1-2 דקות וזה יכול לקחת יותר, אם אני עושה בתוכנה של הסטיק דיסקונקט וקונקט זה תמיד עוזר עד הפעם הבאה, זה לא קשור לאתר מסויים או לאתרים מאובטחים, כל מה שעובד ברשת כולל תוכנות נעצר, אתמול לא יכולתי להחזיק שליטה מרחוק על לקוח יותר מדקה שתיים. זה גם לא משהו במחשב שמשתמש בכל הרוחב פס כי אני רואה בתוכנה של הסטיק שאין כמעט טראפיק באותם זמנים (נע בין 30-0 kbps), חכמי הפורום היקרים- במי יכולה להיות האשמה?
-
@אלי-TZA איזה סטיק?
-
@אלי-TZA לכאורה הבעיה בקליטה של פלאפון היכן שאתה נמצא, אני גם על x2one סלולרי, ובד"כ זה חלק, (או שהבעיה בסטיק אבל אתה אומר שבסלקום זה עבד טוב)
-
-
-
תיקנתי, תודה.
-
@אלי-TZA היום ספציפית היו בעיות, בד"כ זה חלק (פחות או יותר), אני על דור 4,
x2one לא קשורים לבעיות קליטה, אולי לבעיות מהירות בשרת שלהם -
@shraga אז ממך אין הוכחה שעובד טוב בדור 3, אם X2ONE לא קשורים לבעיות קליטה אז מי כן? הם לא הגוף שמבחינתי מספק את הרשת הסלולרית? הרי אני לא יכול להתקשר לפלאפון.
-
@אלי-TZA גם פלאפון לא יכולים לעזור לך בבעיות קליטה...
-
@shraga בעצם אתה אומר ש:
@אלי-TZA אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
היחיד שאני יכול להתלונן לו זה אני בעצמי?
אבל השאלה אם עבד שבוע בצורה טובה ואז התחיל לעשות בעיות בלי שהזזתי כלום זה לא יכול להיות בעיות במערכות הסלולריות? או שגם אם זה נכון אין מה לי לעשות...
אגב, התקשרתי לX2ONE להתלונן, אתה רוצה לנחש מה ענו לי? רמז- ישר הפילו אשמה על גורם שקשור לפלטפורמה שאנו מתכתבים בה כעת...
אבל גם אם נניח שהוא צודק-זה שווה את זה
לסיום סתם בתור הכרת הטוב נראה לי שתשמח לקרוא את מה שכתבתי פה -
בקשר לSMS אכן ניתן לשלוח ההודעה מתקבלת ללא מספר ולכן לא ניתן לקבל חזרה
-
זה שכשאתה שולח הודעה זה מופיע בלי מספר לא אומר שאין לך מספר לקבל SMS, כמו שאתה יכול להתקשר לחסוי אם אתה יודע את המספר שלו.
-
מישהו יכול להביא לי כתובת מייל של החברה הזו?