שגיאת אבטחה באאוטלוק
-
שלום וברכה אני העברתי את הישיבה שלי מאוקי מייל לנטפרי וכתוצאה מכך הם עברו למייל של gmail וכשניסיתי להגדיר אותו באאוטלוק עולה לי הודעה כל פעם מחדש מצורף צילום מסך
התקנתי את התעודה גם דרך התוכנה וכן באופן ידני
השאלה היא האם יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה
מספר פניה במערכת הפניות #278672
בתודה מראש לכל העוזרים -
@a0533057932 תנסה אולי ללחוץ על הצגת אישור ואז להתקין את האישור במחשב שלך
אבל בעיקרון זה אמור בהתקנה הרגילה להועיל לזה אולי תנסה להפעיל את המחשב מחדש אחרי ההתקנה -
- תבדוק שתעודת האבטחה של נטפרי מותקנת כראוי
- תמחק את החשבון ותגדיר מחדש לפי ההגדרות המדויקות כאן https://support.google.com/mail/answer/7126229?visit_id=1-636481864357895974-1894441161&rd=2#cantsignin
-
שני האפשריות לא עזרו
-
אולי יש לך בGMAIL אימות דו שלבי לאבטחה?
-
@צביי אין לי
-
התקנת את התעודת אבטחה של נטפרי במחשב?
-
תעשה צילום מסך של הצגת האישור.
-
@magicode האם הכוונה לזה
-
@a0533057932 לדעתי לא הגדרת את ההגדרות המדויקות מחדש, או שלא התקנת את תעודת האבטחה
-
@shraga עשיתי בדיוק כמו ההגדרות
שיהיה מובן שאני לוחץ שאני מודע שאין אישור פותח לי את אאוטלוק -
@a0533057932 בשביל לבטל את זה נראה לי שאפשר ללחוץ קליק ימני על סמל האאוטלוק שנמצא במגש המערכת שם יש משהו כמו "בטל התראות"
אני מתכוון לזה
http://thewindowsclub.thewindowsclubco.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/07/Minimize-Outlook-to-System-Tray.png -
@shraga לא עזר
-
@a0533057932
תבדוק אם יש חסימה פיזית של אוקיי מייל על המחשב -
@zeevgros איך אפשר לבדוק
-
לדעתי מישהו מחק לך את תעודות האבטחה הרגילות. או לחילופין עדיין יש לך סינון כלשהו על המחשב והסינון מזייף גם את השם של המנפיק.
כי לפי התעודה זה נראה שהונפק ע"י גוגל. -
@magicode יש לי איך להתקין את התעודות אבטחה הרגילות?
-
עוד כיוןן, נסה לנטרל הגנת האינטרנט של האנטי וירוס
-
@shraga ניטרלתי
-
בתוך ה ZIP הזה יש את התעודה המקורית.
0_1520845922645_imap.gmail.com.zip
תשווה מול פרטי התעודה. שהכל זהה.
אם לא זהה סימן שתוכנה מסויימת מזייפת את התעודה וזה לא נטפרי כי בנטפרי כתוב שם של מנפיק בצורה ברורה.
אם זה זהה לגמרי סימון שתעודות רגילות הוסרו מהמחשב שלך. ואתה צריך לתקן את זה. אין לי נסיון איך מתקנים את זה לפי התקן. אולי צריך להתייעץ עם טכנאי.