הכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.
-
@GolanArt
אפשרות באנגלית -
אוקיי...
לדוגמא כאן
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&RecordID=7268617&SalesCatID=2&Code=5f48a5cade6a69126a5636360e88b3c2 בעייתי
התמונות לא מופיעות ברשימת התמונות בכרטסת ולכן לא ניתן לדווח עליהם, כמו"כ אולי מאותה סיבה הם גם לא מתרעננות אוטומטית (לכן יש הרבה תלונות על איטיות בבדיקת התמונות ביד 2), הכרטסת נטענת לפני הטעינה הסופית של הדףבנוסף,
פתרון לבדיקת קבצי וידאו באתרים שנתמכים (קולי חי, הידברות), בכרטסת יופיעו קישורי הmedia (כמו שמופיע בטאב "network" בכלי הדיבוג בכרום) וכך יוכלו לשולחם לבדיקה, (במקום לעשות לחצן שליחה לבדיקה כמו שיש ביוטיוב שזה לא כך כך אפשרי לכאורה עקב ריבוי הנגנים השונים)ובאופן כללי, אם זה יהיה כתוסף כרום/פיירפוקס זה יהיה הכי טוב מכל הבחינות
-
@WWW
אני חושב שדיווח בגלישה בסתר לא אמור לעבוד -
אולי גם אופציה "נסגר בעת לחיצה" לפאנל?
אם העכבר בורח משם - הפאנל נסגר וזה די מעצבן. -
@shraga אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
ובאופן כללי, אם זה יהיה כתוסף כרום/פיירפוקס זה יהיה הכי טוב מכל הבחינות
תוסף זה משהו שצריך להתקין אותו , חלק מהמשתמשים כלל לא ידעו על קיומו,
זה יהפוך את המצב למסורבל, התקנת תעודה, התקנת וויפרי , התקנת תוסף לדפדפן, (התקנת אניוואר),
זה כלי שאמנם יעזור לך כתומך אבל כמעט לא שימושי לכלל המשתמשים, הם לא יבינו בכלל את המשמעות של התוכן, -
@957 אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@WWW
אני חושב שדיווח בגלישה בסתר לא אמור לעבודלא הבנת אותי, אני מתכוון שאני בטוח שהתמונה לא נחסמה, כי גם בגלישה בסתר זה עדיין מופיע.
וסתם לעצם העניין למה שדיווח תמונות לא יעבוד מגלישה בסתר?
-
לדוגמא כאן
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&RecordID=7268617&SalesCatID=2&Code=5f48a5cade6a69126a5636360e88b3c2 בעייתי
התמונות לא מופיעות ברשימת התמונות בכרטסת ולכן לא ניתן לדווח עליהם,אני לא רואה בעיה בדוגמה זו.
-
@WWW
אני לא בטוח אבל זכורני שזה היה כך למניעת דיווח שווא , אולי רק כשמחוברים לחשבון בנטפרי , או אולי זה כך רק בדיווח בוויקיפדיה, זכור לי שהיה משהו כזה -
@957 בויקיפדיה.
וכן דיווח מלל, עובד רק כשמחוברים לנטפרי, (בלי קשר לגלישה בסתר, רק שבד"כ בגלישה בסתר לא מחוברים לנטפרי). -
ובאופן כללי, אם זה יהיה כתוסף כרום/פיירפוקס זה יהיה הכי טוב מכל הבחינות
זה יועל גם לזה:
@WWW אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
חשוב מאד:
שזמן בדיקת התמונות, יתרענן אוטומטי, כיום זה יכול להיות מעודכן מלפני כמה שעות / ימים...אם זה יהיה ע"י תוסף, זה יחסוך תעבורה, אם יש הרבה כרטיסיות פתוחות.
-
@דרור אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
אולי גם אופציה "נסגר בעת לחיצה" לפאנל?
אם העכבר בורח משם - הפאנל נסגר וזה די מעצבן.תסביר שוב את עצמך בבקשה...
-
@עברי-אנכי אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@GolanArt
קודם כל, בהצלוחה!!- חוצמז'ה, יש אפשרות על משהו בענין הגודל של האייקונים והגופנים, זה נראה פנל בגודל של אתר המיועד לבני גיל הזהב..
טוב, המעצב של נטפרי קצת זקן...
על איזה רזולוציה אתה מדבר? -
@WWW
ממש לא,
מדובר במשהו יותר ממזערי, -
חברים תתרכזו בכרטיסיה בבקשה...
-
@GolanArt
אולי לחצן "השבת כרטיסיה באתר זה" -
@GolanArt
אולי לחצן "השבת כרטיסיה באתר זה"זה מתאים יותר כאופציה בהגדרות סינון
-
@WWW
ממש לא,
מדובר במשהו יותר ממזערי,חשבתי על זה, אבל במצב שלי (כשיש לי כעת 33 כרטיסיות פתוחות ), זה יכול להיות משנה קצת...
אבל, בא לא נזלוג מהנושא, כמו ש @GolanArt כתב. -
@GolanArt כלומר שכמו שבפתיחת הפאנל יש שני אופציות האלו
שגם בסגירה יהיה את שני אלו -
@WWW
יש cashe בדפדפן זה לא לוקח את כל הנתונים כל פעם מחדש. -
@957
אני מדבר על הרענון של זמן בדיקת תמונות, דהיינו: שיוריד כל שנייה את הנתונים.