יש לכם גלישה איטית ב019?
-
-
@magicode אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
התשובה מוכרת. בדוק אזור וכו' אבל זה לא מתאים במקרים שאנשים גלשו לפני נטפרי באותו סטיק או בכלל בסטיק. אנשים רוצים גלישה וזה מקשה בפרט מי שעובד, אני באופן אישי רואה בתשובות האלה סוג של...
יש תסכול מצד אחד אוהבים את נטפרי ומצד שני אין מגוון חברות ואז כל פעם התשובה של המיקומים לא נותנת כלום.
מה יעשה אדם שגולש רק באמצעות נטסטיק ובסביבה שלו נניח ש 019 לא עובדת טוב?
האם יש פתרון?
סתם לשם השוואה, במפורומים של חברות סינון אחרות לא תראה "המון" דיונים על גלישה איטית (למעט שאלות של עזרה טכנית כללית בנושאי איטיות) כאן יש בעיה מובהקת עם נטסטיקים!
כמובן שאני כותב הכל לא בהתרסה ומתוך הזדהות.
אם טעיתי אשמח ללמוד. -
@coby סליחה שאני מתבטא כך, אבל כתבת שטויות,
- אלו שהיה להם נטסטיק לפני נטפרי ובנטפרי יש להם איטיות, כנראה שהם היו בחברה אחרת מבוססת אנטנות אחרות במיקומים אחרים, או שהנטסטיק שלהם לא תומך בתדרים באופן מלא בחברה הנוכחית.
- נטפרי עובדת כיום (באמצעות הספקים) עם אנטנות של פרטנר, הוט מובייל, פלאפון, וסלקום, ההיצע הכי גדול בשוק של הסינון הכשר הסלולרי כך שבהחלט יש מבחר.
- בפורומים של חברות אחרות, אין בכלל הרבה דיונים ואין תגובות של המנהלים באופן רציף, כאן כל פעם שיש למישהו בעיה הוא מיד פותח נושא.
- לכאורה לנטפרי יש את נתח השוק הכי גדול בשוק הסינון הכשר מבוסס סלולר, בעיות האיטיות קיימות גם בחברות האחרות באותה מידה אך אותם 10 אחוז שחווים את הבעיה, בנטפרי זה ציבור גדול יותר ולכן אתה שומע עליהם.
- אותם שרתים משמשים גם לקוי וגם לסלולרי, ומכיון שהבעיה רק בסלולרי משמע שהבעיה לא בשרתים.
-
@shraga סעיף 4 מניין?! אני מקווה שכך אבל זה נשמע שזה מידיעה
-
@shraga אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
@coby סליחה שאני מתבטא כך, אבל כתבת שטויות,
- אלו שהיה להם נטסטיק לפני נטפרי ובנטפרי יש להם איטיות, כנראה שהם היו בחברה אחרת מבוססת אנטנות אחרות במיקומים אחרים, או שהנטסטיק שלהם לא תומך בתדרים באופן מלא בחברה הנוכחית.
- נטפרי עובדת כיום (באמצעות הספקים) עם אנטנות של פרטנר, הוט מובייל, פלאפון, וסלקום, ההיצע הכי גדול בשוק של הסינון הכשר הסלולרי כך שבהחלט יש מבחר.
- בפורומים של חברות אחרות, אין בכלל הרבה דיונים ואין תגובות של המנהלים באופן רציף, כאן כל פעם שיש למישהו בעיה הוא מיד פותח נושא.
- לכאורה לנטפרי יש את נתח השוק הכי גדול בשוק הסינון הכשר מבוסס סלולר, בעיות האיטיות קיימות גם בחברות האחרות באותה מידה אך אותם 10 אחוז שחווים את הבעיה, בנטפרי זה ציבור גדול יותר ולכן אתה שומע עליהם.
- אותם שרתים משמשים גם לקוי וגם לסלולרי, ומכיון שהבעיה רק בסלולרי משמע שהבעיה לא בשרתים.
שרגא. עבודה טובה!
הבהרת כפי שצריך וטוב שכך.
אני באמת חושב שהקטע שמנהלים מגיבים הוא חזק בנטפרי וכשאני חושב אז כנראה גם כמות הנושאים שמתחדשים כל הזמן זה גם ברמה גבוהה.
לגבי כמות הגולשים (סעיף 4) זה לא מריח כך אבל אני אומר מחוסר ידיעה. נטפרי די חדשה ועם מי שמדברים בקושי שמע על זה. במקרה יש לי רשימות תפוצה גדולות ואני מזהה מגמות - אולי פשוט בגלל שבחברות אחרות יש יותר בעיות עם חסימות ולכן אני שומע רק על חברה ספציפית.
העיקר הוא שאני מאמין לך שרגא וטוב שכתבת הבהרות.
לגבי 2 אני ממש לא מבין. אני היום ב 019 מה אני יכול לעשות? כשהייתי באורנג' היה פצצה. יש לי אפשרות לעבור לאורנג? (כשהצטרפתי לנטפרי אמרו לי או 019 או משהו אחר יש 2-3 חברות שמובאות באתר של נטפרי. לא כך? -
@coby אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
לגבי 2 אני ממש לא מבין. אני היום ב 019 מה אני יכול לעשות? כשהייתי באורנג' היה פצצה. יש לי אפשרות לעבור לאורנג? (כשהצטרפתי לנטפרי אמרו לי או 019 או משהו אחר יש 2-3 חברות שמובאות באתר של נטפרי. לא כך?
019 יושב על האנטנות של פרטנר, x2one יושב על פלאפון, סים כשר יושב על הוט מובייל וסלקום, RL יושב על פלאפון וסלקום. כך שבהחלט אתה יכול לנסות לעבור חברה ולראות אם זה משפר לך את הגלישה.
-
@coby
019 זה אותה קליטה של אורנג - פרטנר,
אתה יכול לנסות חברות אחרות באמצעות הספקים שמופיעים בדף הבית של נטפרי,אתה מוזמן לשבת ל 10 דקות במוקד של כל חברה סלולרית ולראות מהצד את השיחות, יש ויש בעיות, לא שמעת עליהם? כנראה שאתה לא הממונה על פניות הציבור וכמו שאתה אומר שבקושי שמעת על נטפרי,
ארחיב מעט על מה שכתב @shraga באופן כללי בציבור הכללי אין כמעט משתמשי נטסטיק , יש לכל אחד בכיס סמארטפון, וגם כשצריך הוא מפעיל נקודה חמה מהמכשיר למחשב, משתמשי הנטסטיק העיקריים הם החרדים וההמשך כפי שכתב,
נטסטיק מושפע מהרבה דברים ומשתנים ולעיתים בהחלט יכול ליצור בעיות,
מאז שאני מכיר את הנטסטיק וזה הרבה לפני נטפרי אני אומר לאנשים שזה לעולם לא תחליף לרשת ביתית, רק עבור מי שמשתמש מעט מאד,
אמנם יש כאלו שמשתמשים בנטסטיק ועובד להם יופי ומהיר ולעיתים אפילו יותר טוב מקווי,לגבי סעיף 4 של @shraga
זה לא רק נכון אלא גם המספרים מכפילים את עצמם לעומת התחליפים, -
@coby אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
לגבי 2 אני ממש לא מבין. אני היום ב 019 מה אני יכול לעשות? כשהייתי באורנג' היה פצצה. יש לי אפשרות לעבור לאורנג? (כשהצטרפתי לנטפרי אמרו לי או 019 או משהו אחר יש 2-3 חברות שמובאות באתר של נטפרי. לא כך?
א. יכול להיות שהמצב השתנה במיקום שלך, ועכשיו אורנג' לא יעבוד טוב שם.
ב. יכול להיות שיש לך נטסטיק שדור הגדרת APN ולכן כעת הוא מתחבר רק לדור 3 ולא ל4 -
בבדיקה שעשיתי פה
http://www.mihachi.co.il/אין-לך-קליטה
מופיע שיש לי שלוש אנטנות קרובות לבית, ובאמת אורנג' היא לא אחת מהם [פלאפון במרחק - 0.64 ק"מ, הוט מובייל - 0.65, וסלקום 0.93 ק"מ]
כדאי לנסות לעבור לפלאפון למשל? לעשות אינטרנט קווי? להחליף נט-סטיק? הבו עצה ליהודי זקן שההבנה שלו בנט-סטיקים שווה פחות או יותר להבנה שלו בפוליטיקה -
@אוריויל חיבור קוי הכי יציב, לעיתים לנטסטיק יש עדיפות מבחינת מהירות העלאה בדור 4,
בהחלט יתכן שבפלאפון יהיה לך קליטה טובה יותר, אך זה תלוי גם במיקום שלך ספציפית, לדוגמא אם תהיה בקומה מינוס אל תצפה שיהיה לך קליטה טובה, גם אם האנטנה תהיה ממוקמת על האף שלך -
@shraga אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
ב. יכול להיות שיש לך נטסטיק שדור הגדרת APN ולכן כעת הוא מתחבר רק לדור 3 ולא ל4
תודה.
מה אני יכול לעשות עם סעיף ב' - איך אני יודע - לא מבין בזה -
@shraga תודה על ההתייחסות והתגובות
מה שמעניין, שהפסים שמראים איך הקליטה נמצאים על הכי גבוה, ואפילו הכי הקליטה נורא גרועה
הנה צילום מסך -
@אוריויל כנראה זה הנטסטיק עם התמונה בחזית...
-
כתוב על הנטסטיק
vinvin -
@אוריויל אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
@shraga תודה על ההתייחסות והתגובות
מה שמעניין, שהפסים שמראים איך הקליטה נמצאים על הכי גבוה, ואפילו הכי הקליטה נורא גרועה
הנה צילום מסךחסום.
-
@אוריויל אמר ביש לכם גלישה איטית ב019?:
כדאי לנסות לעבור לפלאפון למשל?
ממליץ מאד מאד על X2ONE !!! חבילת גלישה של 500 ג'יגה, מה שאומר - גלישה ללא הגבלה, ובמחיר 50 ש"ח לחודש בלבד. הם 'יושבים' על האנטנות של פלאפון כמו שכתב @חיבור. אני אישית מאד מרוצה ממהירות הגלישה אצלם.
-
@האברך יש לך פרטי התקשרות איתם?
-
@אוריויל 077-228-5300
-
לאלו שחשו ביממה האחרונה איטיות נוראה ב 019 אז כנראה עד מחר הם גומרים לשדרג את כל המערכות שלהם ויהיה גם מהירות יותר חזקה מפעם
-
@zeevgros מניין?