לא מצליח לשחזר קבצים אחרי התקנת וינדוס נקיה
-
לכל חברי הפורום ה'מייבינים', אודה מאוד לעזרה!
אחרי תקלה רצינית במחשב (שקרתה לי מיד לאחר העדכון לגירסת וינדוס 10 - 1803), עשיתי התקנה נקיה של וינדוס מחדש, אבל מה שקרה אז שלא הצלחתי להחזיר את הקבצים שלי מהכונן החיצוני שאליו גיביתי הכל לפני ההתקנה הנקיה, גיביתי את זה דרך 'היסטוריית הקבצים' של וינדוס 10, וכעת הוא מראה לי רק את הגיבויים האחרונים שבוצעו במערכת הנוכחית ולא את הגיבויים שעשיתי במערכת הקודמת.
לאחר שיחה עם מייקרוסופט וכו', אני חושד שאולי זה בגלל התקנת וויי פרי שמוחקת את הנקודות שיחזור של המחשבב לפי מה שהבנתי, האם זה נכון? והאם זה יכול להיות שבגלל זה המחש לא מזהה את הגיבויים הקודמים???
זה ממש חשוב לי! (אמנם כל הקבצים מונחים בכונן הגיבוי החיצוני, אבל היסטוריית הקבצים הוסיפה לכל קובץ תאריך ושעה בשם הקובץ, למשל: עיתים לבינה (2018_05_17 02_04_39 UTC), דבר שממש ממש מקשה עלי את העבודה עם הקבצים, ולשבת למחוק את זה לכל קובץ כפול כמה אלפי קבצים זה עבודה לא הגיונית.......).
ועכשיו שאלה למתכנתים שכאן: אולי בכלל יש אפשרות לאיזה סקריפט שימחק את כל הסוגריים המיותרים האלו מכל הקבצים שלי?
אודה מאוד לעזרתכם! -
@לוי
התקנת WIFREE מוחקת נקודות שחזור שהיו קודם ההתקנה, מכאן ואילך היא לא עושה כלום בהקשר הזה,
יש לך תקלה בייבוא ממערכת אחרת וזו תקלה טכנית גרידא, אני לא יודע באיזה צורהבצעת את הגיבויים אבל הגיבויים של מייקרוסופט יעבדו רק עלאוה התקנה ולא על התקנה אחרת,
כאן זה פורום נטפרי וזה מה שעוסקים כאן
תוכל לנסות לשאול בפורומים המתאימים העוסקים בעניני מחשוב -
פנה לפורום תחומים
-
@957 אכן, זה מה שרציתי לדעת, האם יש קשר למחיקת נקודות השחזור!
אם אין קשר, בוודאי שאשאל במקום אחר......
ואגב, לגבי מה שכתבת שהגיבויים של מייקרוסופט יעבדו רק על אותה התקנה ולא על התקנה אחרת, תימה בעיני אם כן, כי כמה מאנשי התמיכה שלהם בעצמם לא חשבו ככה.... אבל אם אכן כדבריך, לא נותר לי אלא ללמוד את הלקח להבא.......
ובכל אופן, תודה! -
@לוי אמר בלא מצליח לשחזר קבצים אחרי התקנת וינדוס נקיה:
ועכשיו שאלה למתכנתים שכאן: אולי בכלל יש אפשרות לאיזה סקריפט שימחק את כל הסוגריים המיותרים האלו מכל הקבצים שלי?
מסתבר שכן.
תעבור לתחומים, ואני מאמין שיעזרו לך.
-
-
@WWW
וואוו!!! מדהים!!!! עושה ת'עבודה היטב!!!
רק הבעיה שאני צריך לפתוח דרך התוכנה כל תיקיה ולבחור את כל הקבצים, לא ניתן לבחור תיקיות.....
אבל זה כבר באמת חצי נחמה או יותר.......
יישר כח גדול!!! -
רק הבעיה שאני צריך לפתוח דרך התוכנה כל תיקיה ולבחור את כל הקבצים, לא ניתן לבחור תיקיות.....
לא זוכר, אבל מוזר שאין אפשרות לבחור תתי תיקיות.
-
@WWW
אדרבה, אודה במאוד מאוד אם תוכל לעזור לי למצוא אופציה כזו!
זה יחסוך לי כמה שעות עבודה יקרות! -
@לוי תשתמש בתוכנה זו, הממשק שלה מזעזע אבל האפשרויות, הם כמעט בלתי מוגבלות.
http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php -
@MacroShadow
זה באמת וואוו!!!! סידר לי את כל המחשב!!!!!
יישר כח ענקי!!!!
אמנם הממשק אחד הגרועים שיש.... אבל בתוך כמה דקות הצלחתי בסופו של דבר להבין מה לעשות.......
ושוב תודה ענקית!!! -
@לוי מה הם האפשרויות של התוכנה [כדי שנדע לעתיד אם יהיה צורך]? באיזה תחומים?
-
@aiib
שינוי שמות קבצים מרובים בכל צורה ודרך שתבחר (למחוק/לשנות מילה מסויימת וכו'...), העברת קבצים, שינוי פרטי קובץ ועוד ועוד....... כמעט השמים הם הגבול.... אבל זה כזה לא ברור בממשק....... צריך לנסות ולהתרגל....... -
@לוי שזה שימושי רק במקרים מוזרים כמו שלך, לא?!
-
@aiib
מסתבר שזה יכול להיות שימושי בעוד הרבה מקרים מוזרים למיניהם....
ברור שבשימוש סטנדרטי ביום יום זה בדרך כלל לא אמור להיות שימושי......