סרטונים מאתר סימוטסט
-
@אבי-גולן יתכן והסרטונים נחסמו/לא נבדקו,
שלח פניה דרך מערכת הפניות -
@shraga תודה, שלחתי והם אמרו לי שבשלב זה אין אפשרות לפתוח ודרוש פיתוח נוסף לצורך זה, יש למישהו מושג איך בכל זאת אפשר לפתוח כי זה מה זה עוזר לעבור את הטסט ואני צריך את זה דחוף
-
@אבי-גולן אני לא מאמין שעד שתעבור את הטסט יעשו את הפיתוח הנוסף לכן נשאר לך או לוותר או לבקש ממישהו שרח"ל אין לו נטפרי שיוריד לך את הסרטונים
-
@aiib זה לא סרטונים להורדה, זה רק לצפיה דרך האתר, ומבירור אצל הנהלת האתר אין בהם שום תוכן שאינו ראוי זה רק הסרטות מרכב תוך כדי נהיגה, כך שממש לא מובן לי למה הוא חסום
-
@אבי-גולן
כפי שכתבו לך בפניות , החסימה לא נובעת מתוכן פסול בהכרח, אלא שהכלים המתאימים לסינון הסרטונים האלו דורשים פיתוח נוסף, -
@אבי-גולן כיום, בנטפרי, קיימים שני אתרים בהם נבדקים סרטים יוטיוב ווימאו.
בשאר האתרים, כל הוידיאו חסום.
למעט, אתרים כשרים 100%, ששם כל הסרטונים פתוחים (לדוגמה: JDN).אם האתר המדובר הינו 100% כשר, (אני לא חושב כך), תוכל לנסות לבקש שיפתחו שם את כל הסרטונים.
אבל זה הרי לא אתר חרדי... -
הסרטונים באתר מאוחסנים בשרת cdn שמכיל גם סרטונים מאתרים אחרים, לכן במידה וזה ייפתח יפתחו גם סרטונים לא ראויים
-
עברה תקופה, יש למישהו מידע אם בכל אופן יש אפשרות לראות הסרטות של טסטים בכל צורה שהיא,
אני מעוניין באזור קריות.
יש לי אפשרות לראות במחשב אחר דרך שליטה מרחוק אך איני מעדיף.
מישהו יכול לעזור לי? -
מדהים,
שמתי לב רק עכשיו שסימוטסט פתוח כמובן אחרי בדיקה זה יכול לעזור הרבה לטסטים, כמובן אינדיבידואלי .
נטפרי חזקים!
אני צריך את זה בדיוק השבוע.
הצלחה לכול הנבחנים בטסטי הנהיגה
אגוטן שבעס -
@י-ש-ס אמר בסרטונים מאתר סימוטסט:
מדהים,
שמתי לב רק עכשיו שסימוטסט פתוח כמובן אחרי בדיקה זה יכול לעזור הרבה לטסטים, כמובן אינדיבידואלי .
נטפרי חזקים!
אני צריך את זה בדיוק השבוע.
הצלחה לכול הנבחנים בטסטי הנהיגה
אגוטן שבעס