עזרה בהגדרות של נטסטיק HUAWEI E8372
-
@אוריויל שם משתמש וסיסמה: admin
-
אני מנסה
שניה ואעדכן אותך -
@חיבור אכן עכשיו זה נכנס. תודה רבה.
אתה יכול לתת לי קישור למקום שדובר בו מה צריך להגדיר, או להסביר לי בקצרה [אם זה קצר]?
תודה רבה מראש -
-
@חיבור אני מנסה לפעול לפי ההוראות שם
אבל משום מה הוא לא שומר את ההגדרות שאני מגדיר לפי התמונה שהעלו שם
אני מצרף צילומסך
מילאתי בפרופיל והשם משתמש- 019
סיסמה עשיתי ג"כ אדמין
apn ניסיתי barhanin1 וגם barhanin2 וגם netazi
וכשאני עושה שמירה זה עובר לדף הבית בלא שום שינוי [עדיין כתוב מנותק] -
@אוריויל הגדרת נדידה?
-
@חיבור הגדרתי שיאפשר נדידה
-
@אוריויל יתכן זו הבעיה שדכון של ווינדוס יצר. תוכל לקרוא על הבעיה ופתרונה בקישור שהבאתי לך לעיל. אם זה לא עוזר, תגיד לי. אני ניסיתי פעם פיתרון אחר וזה מה שעזר.
-
@חיבור תודה רבה על כל העזרה
הקובץ המדובר שיכול לתקן את זה שוקל 400 מגה ולהוריד אותו ייקח לי המון זמן, אם בכלל [מקווה שבנטסטיק החדש המצב יהיה יותר טוב]
@sraga כתב שם אופציה אחרת של הגדרה ידנית של ip והייתי רוצה להעתיק מה שכתוב שם, הבעיה שאיני יודע להיכן צריך להעתיק את זה... -
נדמה לי שהבנתי. צריך ללחוץ על מאפייני הרשת, שם במאפייני פרוטוקול גרסה 4?
-
@חיבור עכשיו הצלחתי
הכל עובד
הופיע לי משום מה שזה לא תומך בדור 4 אז עשיתי תיקון כמנהל מערכת, והאינטרנט כרגע עובד, אם כי לא מהר כמו שציפיתיתודה רבה על כל הסיוע
-
@אוריויל איך זה שאצלך ההגדרות של הסטיק הזה בעברית ?
-
@מעמד אין לי מושג. היום קיבלתי אותו, והיתה ברשימת השפות את השפה "אנגלית" המילה אנגלית היתה כתובה בעברית] וזה מה שהופיע.
-
@אוריויל אמר בעזרה בהגדרות של נטסטיק HUAWEI E8372:
נדמה לי שהבנתי. צריך ללחוץ על מאפייני הרשת, שם במאפייני פרוטוקול גרסה 4?
אכן זה מה שהתכוונתי.
-
היום כשחיברתי את הנט סטיק שוב היו לי בעיות והפיע לי The DNS server isn’t responding
אחרי ששיחקתי עוד פעם עם ההגדרות של האיי פי, זה חזר לעבוד, אבל אני לא יודע אם זה על דור 4 -
@אוריויל תעשה את המשחק של האייפי בכל השקעים של הusb
-
@חיבור באמת היום חיברתי בשקע אחר...
לא העליתי בדעתי שזה יכול להיות סיבה...
תודה רבה רבה
זה באמת מחמם את הלב לראות שיש אנשים שתורמים מזמנם עבור אנשים אחרים ללא כל תמורה [כאן כמובן]. -
-
@shraga זה הקישור ששם לי חיבור, ואתו עבדתי אתמול והיום
זו ההזדמנות להודות לך על המדריך המצויין!נ.ב. איך אני יכול לוודא שהנטסטיק משתמש כרגע בדור 4? כתוב לי בדף הבית מתחת לפסי הקליטה 4G זה אומר שזה על דור 4? [כי אחרי שהגדרתי וניתי לפתוח אתר כלשהו הופיעה לי הודעה כאילו הוא לא תומך בזה ועשיתי תיקון כמנהל מערכת]
-