בעיה בחסימות
-
@שי אבל התוצאות שם בעיתיות ?
-
@מעמד זה לא משנה האם הם בעיתיות או לא, תוצאות בגוגל שמפנים לאתרים חסומים בנטפרי נחסמים.
מה שדיברו פה זה על חסימות של הרובוט המילולי -
כפי ש@גדול-קטן אמר, רובוט המלל נכנס לפעולה רק באתרים שפתוחים.
אם התוצאות ממקור סגור האיקסים הם לא בגלל רובוט המלל, אלא בגלל שהדף חסום. -
אתמול כתבתי פה פוסט שיש בעיה כרגע ברובוט, היה לי ספק אם זה בעיה אצלי או אצל כולם,כרגע אני רואה הרבה תגובות של אנשים כמוני שלא יודעים להצביע על משהו אבל מרגישים בעיה, אם יש למישהו פתרון או הערה נשמח אם ישאיר כאן דחוף.
תודה. -
@נטפריס אמר בבעיה בחסימות:
אם התוצאות ממקור סגור האיקסים הם לא בגלל רובוט המלל, אלא בגלל שהדף חסום.
א. למה לפעמים גם בתוך אתרים יש איקסים באמצע הדף?
ב. מאז שיש איקסים יש בעיות בכל החיפוש גוגל ולא רק בתוצאות עם האיקסים( לדוגמא הרבה פעמים כתוב error או איקסים מסוג אחר).
האם יש מה לעשות בנידון?
תודה. -
@לחיל-אומר אמר בבעיה בחסימות:
לא קשור, התוצאות בגוגל שמפנות לאתרים חסומים בנטפרי מסומנות ב XXX, זה לא קשור לרובוט. בנוסף הרובוט של נטפרי חוסם מלל לא ראוי שנמצא בתוך דף באינטרנט ובמקומם מציג XXXXX.
ב. מאז שיש איקסים יש בעיות בכל החיפוש גוגל ולא רק בתוצאות עם האיקסים( לדוגמא הרבה פעמים כתוב error או איקסים מסוג אחר).
איקסים מסוג אחר זה אומר שהאתר פתוח, אבל המילים שאותם גוגל מציג תחת התוצאה הם לא ראויים ולכן הם נחסמים ע"י הרובוט.
-
@גדול-קטן אמר בבעיה בחסימות:
לא קשור, התוצאות בגוגל שמפנות לאתרים חסומים בנטפרי מסומנות ב XXX, זה לא קשור לרובוט. בנוסף הרובוט של נטפרי חוסם מלל לא ראוי שנמצא בתוך דף באינטרנט ובמקומם מציג XXXXX.
לענ"ד שאלתו של @לחיל-אומר, אם ישנה אפשרות לסנן מילים מתוך האתר, שימו איקסים בתוך האתר, ולא לחסום את כל הדף
אא"כ האתר יהיה מלא באיקסים כמובן... -
עכשיו כשאני עושה חיפוש בגוגל לפעמים הוא כותב " הרובוט האוטומטי מצא דברים לא טובים" ואחרי ריענון זה נפתר, זה וודאי בעיה ברובוט ולא סינון.
אם למישהו יש פיתרון אודה לו מאד. -
@לחיל-אומר הפיתרון הוא לרענן,
זה קורה הרבה. -
@גדול-קטן אמר בבעיה בחסימות:
זה קורה הרבה.
זה כבר ידעתי השאלה אם אין פעמים שכתוב שהרובוט מצא דברים לא טובים ואין בעיה?
בכל מקרה תודה. -
@לחיל-אומר תשלח את הלינק שנחסם + פרטי החסימה לנטפרי,
לדבר באויר זה לא תועלתי -
זה כבר ידעתי השאלה אם אין פעמים שכתוב שהרובוט מצא דברים לא טובים ואין בעיה?
בכל מקרה תודה.ההנחה שלך שאין בעיה לא בהכרח נכונה.
ייתכן שמרגע לרגע תוכן הדף השתנה במשהו שמופיע רק בפעם הראשונה.
אם תביא את פרטי החסימה לפניה ותדווח להם על הסיפור, אז תוכל לצאת עם ידיעות אוליץ -
@shraga אמר בבעיה בחסימות:
לדבר באויר זה לא תועלתי
כבר כתבו לי פה לשלוח דברים כאלה לנטפרי, והם ענו לי שהבעיה נקודתית והם לא יכולים לטפל בהכל אלא לשלוח דבר דבר.
המרכז פניות לא יודע להגיד לי יותר מזה. -
@נטפריס
לא נראה לי שמשהו השתנה בדיוק כי זה קרה לי על כמה דפים שונים ( המכנה המשותף שברובם הקלדתי בטעות באנגלית). -
@נטפריס
לא נראה לי שמשהו השתנה בדיוק כי זה קרה לי על כמה דפים שונים ( המכנה המשותף שברובם הקלדתי בטעות באנגלית).גם לי זה קורה הרבה. וזה עדיין לא הופך את זה ללא נראה לי, צריך פרטי חסימה.
-
כבר כתבו לי פה לשלוח דברים כאלה לנטפרי, והם ענו לי שהבעיה נקודתית והם לא יכולים לטפל בהכל אלא לשלוח דבר דבר.
אשמח שתיתן מספר פניה.
-
@לחיל-אומר בהחלט,
כל מקרה לגופו,
אבל אם יש מכנה משותף לכל המקרים, יוכלו להסביר לך
לכן שלח פניה בצירוף כמה דוגמאות (כתובת + פרטי חסימה) -
@נטפריס #354286
כתבו לי פה שאם אני אשלח פניה יטפלו לי בזה.
תודהאני אשתדל לשלוח פניה יותר מפורטת אם דוגמאות, אני אודה למי שיש לו גם את הבעיה אם ישלח תלונה שנדע שזה לא בעיה אישית (כבר כתבו פה כמה שגם להם יש בעיה).