סינכרון תוספים בחשבון גוגל בסינון נטפרי
-
כהיום התוספים של דפדפן כרום לא הסתנכרנו עם חשבון גוגל, כלומר אם היה לך שתי מחשבים עם אותו חשבון, התוספים אינם מופיעים גם במחשב השני, וצריך להתקין לבד, שזהו דבר מסורבל בפני עצמו
אך כהיום, שבסייעתא דשמיא חנות כרום נפתחה בשעה טובה ומוצלחת, האם אפשר לסדר את הבעיה הזו, (שייתכן שהיא היתה קשורה לזה)
וכן לא ניתן לעדכן תוספים שכבר קיימים, למרות שהם פתוחים בחנות
@magicode -
@מתמחה-במחשבים זה קשור לנטפרי ?
-
@מתמחה-במחשבים א. מי אמר שהיום זה לא מסתנכרן?
ב. בעיקרון איך אמורים לעדכן? כי אני הסרתי והתקנתי מחדש (את המעודכן...) -
@מעמד אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל:
@מתמחה-במחשבים זה קשור לנטפרי ?
@שי אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל:
@מתמחה-במחשבים א. מי אמר שהיום זה לא מסתנכרן?
ב. בעיקרון איך אמורים לעדכן? כי אני הסרתי והתקנתי מחדש (את המעודכן...)זה קשור לנטפרי
אסביר:
אם התקינו תוספים, ומשתמש באותו חשבון במחשב אחר, התוספים יופיעו לך גם במחשב אחר, כך שאינך צריך להתקין אותם גם במחשב השני
אלא אם זה חסוםלגבי עדכון, באותו מקום שהתקינו את התוספים, קיים כפתור 'עדכן' שמעדכן את כלל התוספים, וכן מתקין תוספים שהותקנו במחשב אחר
-
@מתמחה-במחשבים תבדוק בהגדרות האם הסנכרון אצלך פעיל
-
@aiib אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל:
תבדוק בהגדרות האם הסנכרון אצלך פעיל
אני לא קטלא קניא בתחום הזה, ואני יודע בבירור שזה חסום בנטפרי,
אם יש לך שתי מחשבים, תוכל לראות כי לא כל התוספים מופיעים בשני המחשבים!באחד המחשבים יש לי סינון אחר, וכל התוספים מופיעים שמה
-
-
@מתמחה-במחשבים יש לי 2 מחשבים ולייתר ביטחון בדקתי, אז כל התוספים שלי סונכרנו חוץ מאחד [יותר מדוייק, 2 מסונכרנים והשלישי לא] ואני בנטפרי ב2 המחשבים.
תבדוק שוב האם הסנכרון פועל וכן האם האפליקציות גם מוגדרות לסינכרון. -
@aiib
מתברר שהיה איזהשהוא באג בדפדפן, שכן לאור דבריך הנחרצים, הסרתי והתקנתי מחדש את התוכנה, כולל השאריות.והנה כל התוספים הופיעו!
-
@מתמחה-במחשבים באמת המחשב השני שבו הופיעו לי התוספים היה מחשב חדש שהתקנתי בו דפדפן חדש. כך שיכול להיות שבאמת צריך לעשות התקנה מחדש, אדרבה אולי שאר החברים ישתפו אותנו בחוויותיהם...
-
@aiib זה כבר קשור לתחומים/מקצועות
-
אצלי לאחרונה זה כן מתעדכן אוטומטי.
-
@אחד-היה-אברהם אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל בסינון נטפרי:
אכן, מאז פתיחת חנות התוספים בנטפרי הסנכרון פועל כדבעי.
@מתמחה-במחשבים אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל בסינון נטפרי:
@aiib
מתברר שהיה איזהשהוא באג בדפדפן, שכן לאור דבריך הנחרצים, הסרתי והתקנתי מחדש את התוכנה, כולל השאריות.והנה כל התוספים הופיעו!
לא התאפקתי וניסיתי במחשב של חבר ואופסס... כל התוספים באו.
נטפרי תודה! -
@משרדי אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל בסינון נטפרי:
@אחד-היה-אברהם אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל בסינון נטפרי:
אכן, מאז פתיחת חנות התוספים בנטפרי הסנכרון פועל כדבעי.
@מתמחה-במחשבים אמר בסינכרון תוספים בחשבון גוגל בסינון נטפרי:
@aiib
לא התאפקתי וניסיתי במחשב של חבר ואופסס... כל התוספים באו.
נטפרי תודה!אין על נטפרי!!! החברה היחידה שקשובה ללקוחות באופן הכי מהיר שיש!!! ירבו כמותם!!!