חיבור ספק נטפרי וספק אחר על אותה תשתית, יש?
-
@beri.zip אמר בחיבור ספק נטפרי וספק אחר על אותה תשתית, יש?:
השאלה אם אפשר להוסיף את הנטפרי בתור ספק נוסף על הקו הקיים?
רק לחדד את השאלה:
הכוונה: 2 ספקים על תשתית אחת? -
אני מקווה שאני לא עושה רע לאף אחד במתן עצות. אבל אני בעצמי העברתי משרד עם קווי טלפון לנטפרי RL והם מאוד מאוד מרוצים. אני יכול למסור פרטים.
-
@WWW אמר בחיבור ספק נטפרי וספק אחר על אותה תשתית, יש?:
@beri.zip אמר בחיבור ספק נטפרי וספק אחר על אותה תשתית, יש?:
השאלה אם אפשר להוסיף את הנטפרי בתור ספק נוסף על הקו הקיים?
רק לחדד את השאלה:
הכוונה: 2 ספקים על תשתית אחת?אכן כן
-
יש באמת אפשרות לעשות את זה? אולי זה יכול להיות גם פיתרון לבעיה הזאת.
-
- הוא יכול להזמין מבזק עוד תשתית, הם יעשו לו את זה איפה שהוא ירצה וככה יהיה לו שתיים שונים.
- הוא יכול להשתמש בנטפרי אניוואר שזה התוכנה ששמים על המחשב שמעבירה את כל החיבור לאינטרנט זרך ספר של נטפרי בעלות של 30 שקל לחודש. בנוסף לשכבת הגנה נוספת מתקינים את וויפרי שחוסם חיבור לאינטרנט שלא של נטפרי.
- הוא יכול לחבר עוד ראוטר לראוטר הראשון ששמה יש חיבור רשת פרוץ ובראוטר השני להגדיר חיבור VPN לשרת של נטפרי (נראה לי שיש לRL את השירות הזה) וכל החיבור של המחשבים לרשת יתבצע דרך הראוטר השני.
כמובן שצריך לכבות את הוויפי בראוטר הראשון וליצור לשתי הראוטרים סיסמה קשה ועדיף גם לשים אותם במקום לא נגיש שלא ינסו להתחבר לראוטר הראשון.
עוד דבר זה שצריך ראוטר שתומך בVPN, כמדומני ש @957 הזכיר בפוסטים אחרים דגמים שתומכים בזה
-
@beri.zip
תראה..
אתה חוסם בתחילת הפוסט מלענות לך,
זה שהוא חוסם הבנו כבר, אבל אתה לפחות אל תחסום,
כמו שאתה בטח מבין זה בעיקר תירוץ והצדקה עצמית למה לא לעשות את המעבר, (אם לא היה לו את זה לכאורה היה מוצא תירוץ אחר, כך שאל תתפס מידי רציני לתירוץ).
אתן לך הצעה מעט שונה.
הוא מגיע מנקודת הנחה ש"המרכזיה שלי לא עובדת עם נטפרי !", צריך להיות לזה איזה שהוא נימוק,
יתכן שהוא שמע מחבר שהיתה לו בעיה עם המרכזיה שלו בנטפרי, או אולי איש המרכזיות שלו אמר שזה בעיות (כי מה אכפת לו),
תאמר לו יש בנטפרי כמה ספקים, יתכן שבספק X היו בעיות, אבל בספק X הכל עובד פיקס, פתיחה של הכתובת של המרכזיה בנטפרי.
לא תהיה לנטפרי כל השפעה על המרכזיה שלו.
אני מכיר באופן אישי מאד הרבה מרכזיות מכל הסוגים והחברות שעובדים חלק בנטפרי, לעיתים יש צורך בפעם הראשונה לבצע הקלטה עם פתיחה, -
אפשר גם להעביר את המרכזייה לנטפרי למספר דקות
(אתה לוקח את השם משתמש שלך ומנתק את הראוטר שלך למשך זמן הניסוי, ומגדיר בראוטר שם את השם משתמש שלך)
לבדוק את המרכזייה ואם לא עובד לבצע הקלטה ולשלוח פניה, בגמר ההקלטה להחזיר את החיבור הקודם ולהמתין לתשובה ממערכת הפניות
ולאחר קבלת תשובה שהפניה טופלה לחבר ולבדוק שוב...
זה נשמע מסובך אבל מניסיון זה לא כך -
@957 @משרדי בתאוריה אתם לגמרי צודקים, אבל בפועל זה הרבה יותר מסובך, חברות המרכזיות לרוב דורשים חיבור לספק ספציפי, אצלי למשל דרשו חיבור לבזק בינלאומי שלדבריהם עובד הכי חלק, כמובן שאי אפשר לחייב אותך כלום אבל כשיהיו בעיות ובמרכזיות יש לפעמים תקלות, דבר ראשון ישלחו אותך לבדוק מול הספק שבחרת לעצמך, בעוד מול הספק שהם עובדים מולו הם עושים הכל בעצמם, וזה עוד לפני התירוצים שהסינון שלך זה הסיבה לבעיה.
אז גם אם בהחלט הכל פתיר, זה יוצר בלאגן ועומס מיותר.
אם נטפרי היו עובדים מול כל הספקים או עם הספקים הגדולים זה היה יותר קל לדעתי. -
אני לא מכיר דרישה כזאת, ואני התעסקתי עם יותר מחברה אחת.
@beri-zip ידוע לך איזה חברה מספקת לחברך את שירותי המרכזייה? -
@משרדי אמר בחיבור ספק נטפרי וספק אחר על אותה תשתית, יש?:
אני לא מכיר דרישה כזאת, ואני התעסקתי עם יותר מחברה אחת.
@beri-zip ידוע לך איזה חברה מספקת לחברך את שירותי המרכזייה?סליחה על התגובה המאוחרת אבל זה מרכזית SIP