האם האפליקציה של וורד לאנדרואיד (מהאתר של נטפרי) מתאימה לאנדרואיד 4?
-
יש לי חבר אברך שמעוניין לקנות טאבלט בעיקר לכתיבה והצעתי לו טאבלט מסוים (חדש מהקופסא)שנמכר ע"י אדם אמין בבני ברק ב250 ש"ח ( חברת ZTE דגם S7Q, אם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת חוות דעת עליו אני מאד אשמח).
עד כמה שידוע לי האנדרואיד שלו הוא גירסה 4.1
שאלתי היא: האם האפליקציה וורד לאנדרואיד שמוצעת באתר של נטפרי להורדה חינם תעבוד גם על האנדרואיד הנ"ל?
לי יש אנדרואיד 5.1 וזה עובד לי מצויין (אפליקציה מדהימה דרך אגב).
אודה מאד על כל מידע שיתקבל בנושאנ.ב. הוצע לי גם טאבלט של לנובו דגם tab 10 (לא tab 2 10 אלא ישן יותר) חדש בקופסא ב400 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת על דגם זה וכן האם עדיף לקנות אותו ולא את הZTE הנ"ל
תודה מראש לכל המגיבים! -
הגירסאות הרגילות עד גירסה 7 (ולא גירסה 7 בכלל) אמורות לעבוד.
באופן כללי יש גם תחליפים לוורד כמו דוקס שלכאורה אולי הוא גם יותר מהיר, וגם מחובר לחשבון גוגל הכללי, ויש עוד.
רציתי לשאול אותך האם הוא מתכוון לכתוב עם עט או מקלדת? (כי הייעוץ וההתאמה של הטאבלט ישתנה לפי זה).
אבל תוכל לומר לו להמתין עד שיהיה ווייפרי לאנדרואיד, כי זה אסור להשתמש בטאבלט בלי חסימה בלי היתר מיוחד מרב עבור צורך מיוחד. -
@יהושע-ב. אמר בהאם האפליקציה של וורד לאנדרואיד (מהאתר של נטפרי) מתאימה לאנדרואיד 4?:
רציתי לשאול אותך האם הוא מתכוון לכתוב עם עט או מקלדת? (כי הייעוץ וההתאמה של הטאבלט ישתנה לפי זה).
כנראה הוא יסתפק בכתיבה במסך מגע ( אני לא כ"כ מכיר את האופציה של העט שנוגע במסך, אשמח אם תוכל להרחיב עליה).
בקשר לאינטרנט: הכוונה היא להוציא את הWIFI לגמרי מהטאבלט, אין לו צורך בגישה לאינטרנט.
נ.ב. לי יש טאבלט אנדרואיד (שנקנה בעקבות ייעוץ שגוי שקיבלתי) ללא כניסה לסים והותקנה לי בו חסימה מרשתות זרות ע"י אפליקציית מאקרו דרואיד כשעל גבי זה חסימה עם קוד ע"י תוכנה נוספת, זה לא מומלץ כלל לכתחילה אבל בדיעבד זה יכול אולי לעזור. -
בעיקרון אולי כדאי לו לבדוק את העט. רק שידע מראש שיש חברות שהעט שלהם לא זורם טוב וחבל על הזמן. מה שנבדק ואמין באמת הוא העט של סמסונג על דגמים מותאמים מראש. אפשר לנסות לבדוק חברות אחרות.
-
עדיף שתיצור איתי קשר במייל, כי אני לא יודע אם כאן זה המקום.
רציתי להוסיף ג"כ שבמידה וגירסת הוורד של האתר ההורדות לא מתאימה, אפשר לבקש ממערכת הפניות לפתוח קישור של וורד ישן יותר. -
שוב תודה על תגובתך!
לא הצלחתי למצוא את כתובת המייל שלך, תוכל לעזור לי בזה? -
-
א. כמו שכתבו לעיל, וורד מתאים ל 4 וגם אם לא הגרסה שבאתר ההורדות, ניתן להשיג גרסה מוקדמת יותר שודאי תתאים.
חוץ מזה שיש גם את WPS שמוצלחת מאד וקוראת\כותבת מסמכי וורד ועוד סוגים.
ב. לגבי חסימה, רבים עושים טעות חמורה שהולכים לקנות טבלאט מה שנראה להם ואז הולכים לאאוטנט לנתק ולא פעם התברר שבטבלאט זה, ניתוק הפיזי של הוייפיי הורס את המכשיר כליל (בדרך כלל אם יצרן השבב הוא אינטל) או שהוא דגם לא מוכר להם ולוקח הרבה זמן עד ששולחים את זה למבינים שיפצחו במכשיר המסוים הזה בדיוק איפה לנתק וקורה שהמנתק מודיע שכנראה שיצליח אבל הוא לא לוקח אחריות אם המכשיר הולך, ואז מציעים לעשות חסימה ע"י רוט אך גם זה לא תמיד אפשרי כי לא לכל מכשיר ניתן לעשות רוט ונשארים לבסוף עם איזה חסימה קלושה כידוע.
רצוי מאד להתיעץ לפני קנייה על טבלאט שיודעים מראש שניתן לנתק או לסנן ברמה הטובה ביותר (שגם היא לא הרמטית מאה אחוז) ובדרך כלל סמסונג אפשרי.
[ובכלל יש הרבה שקונים טבלאט זול בשביל וייז בלבד שלא רוצים לשלם להדרן על בסיס חודשי, וגם אם החסימה הלכה להם טוב אבל הרכיב GPS חלש מאד כמצוי בדגמים סיניים והמכשיר לא מזהה את המיקום שלך רק אחרי 15-20 דקות ומאבד את המיקום באמצע הדרך כמה פעמים] -
@י-מהעימוד אמר בהאם האפליקציה של וורד לאנדרואיד (מהאתר של נטפרי) מתאימה לאנדרואיד 4?:
@יהושע-ב. אמר בהאם האפליקציה של וורד לאנדרואיד (מהאתר של נטפרי) מתאימה לאנדרואיד 4?:
כנראה הוא יסתפק בכתיבה במסך מגע ( אני לא כ"כ מכיר את האופציה של העט שנוגע במסך, אשמח אם תוכל להרחיב עליה).
בקשר לאינטרנט: הכוונה היא להוציא את הWIFI לגמרי מהטאבלט, אין לו צורך בגישה לאינטרנט.
נ.ב. לי יש טאבלט אנדרואיד (שנקנה בעקבות ייעוץ שגוי שקיבלתי) ללא כניסה לסים והותקנה לי בו חסימה מרשתות זרות ע"י אפליקציית מאקרו דרואיד כשעל גבי זה חסימה עם קוד ע"י תוכנה נוספת, זה לא מומלץ כלל לכתחילה אבל בדיעבד זה יכול אולי לעזור.אם המכשיר מנותק הוא לא יצליח להשתמש בוורד של מייקרוסופט, שדורש כל הזמן כניסה לחשבון בשביל לאפשר מצב עריכה.
האפליקציה wps היא מעולה.