מידע - WiFree חוסם RDP גם רשת מקומית ללא אינטרנט?
-
שלום וברכה
אני מתחבר במשרד שלי ממחשב אחד לשני באמצעות רשת מקומית ללא אינטרנט כלל, יש לי סוויצ' שאליו מחוברים המחשבים עם כבל רשת, וככה אני מתחבר באמצעות חיבור לשולחן עבודה מרוחק של ווינדוס, ממחשב למחשב, וזה ללא אינטרנט אלא חיבור פיזי.
אני מעוניין להתקין את התוכנה WiFree לחסימת רשות זרות במחשב, האם זה יחסום לי גם את האפשרות להתחבר ממחשב למחשב ע"י הRDP, או שמכיון שזה חיבור ללא אינטרנט אלא חיבור פיזי זה לא יחסם?
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי
אם יש למישהו נסיון שעובד בכזה מקרה אשמח שיכתוב האם זה עובד רגיל לגמרי או עושה בעיות.בתודה מראש
-
כמדומני שאם זה כתובת בטווח הכתובות הלוקליות לפי התקן זה אמור לעבוד
-
@test לא הבנתי את דברך, אשמח אם תוכל להסביר לי קצת
תודה!
-
@חיים-יודלביץ הוא התכוון לומר שאם הטווח במשרד הוא למשל 192.168.1.0 (שים כל מספר אחר במקום ה0) ואתה מתחבר מהמחשב שלך למחשב אחר בטווח הזה, זה אמור להיות פתוח
-
@ElazarFessel תודה על תשובתך!
כלומר אם אני יגדיר את כתובת ה IP של המחשב כמו הדוגמא זה אמור לעבוד?
זה אמור להיות פתוח ודאי או ספק?, אני פשוט מפחד להתקין ולבדוק בגלל שאחרי זה אני יצטרך לשלם 100 בשביל להוריד את זה.
-
@חיים-יודלביץ
זה אמור לעבוד,
במקרים מסוימים מאד יצטרכו לעשות הגדרה ואז זה יעבוד. -
זה עובד! כך אצלי במשרד !
-
@חיים-יודלביץ אמנם כבר קיבלת תשובה ברורה שזה אמור לעבוד, אבל רק לצורך הבנת העניין, אסביר.
הראוטר שלך מחלק כתובות לכל מחשב או מכשיר שמתחבר לרשת המשרדית שלך.
טווח הכתובות שלו מורכב מ4 סדרות מספרים. הבאתי לדוגמה 192.168.1.0 אבל זה יכול להיות כל דבר אחר, כששלושת הספרות הראשונות קבועות ורק האחרונה משתנה בין 0 ל255
במקרים נורמליים, רוב הסיכויים שהכתובת של המחשב שאליו אתה רוצה להתחבר, נמצאת באותו הטווח ואינך צריך להגדיר כלום. -
@לייבל אמר במידע - WiFree חוסם RDP גם רשת מקומית ללא אינטרנט?:
זה עובד! כך אצלי במשרד !
מצוין תודה רבה, חפשתי מישהו שזה עובד אצלו.
@ElazarFessel אמר במידע - WiFree חוסם RDP גם רשת מקומית ללא אינטרנט?:
@חיים-יודלביץ אמנם כבר קיבלת תשובה ברורה שזה אמור לעבוד, אבל רק לצורך הבנת העניין, אסביר.
הראוטר שלך מחלק כתובות לכל מחשב או מכשיר שמתחבר לרשת המשרדית שלך.
טווח הכתובות שלו מורכב מ4 סדרות מספרים. הבאתי לדוגמה 192.168.1.0 אבל זה יכול להיות כל דבר אחר, כששלושת הספרות הראשונות קבועות ורק האחרונה משתנה בין 0 ל255
במקרים נורמליים, רוב הסיכויים שהכתובת של המחשב שאליו אתה רוצה להתחבר, נמצאת באותו הטווח ואינך צריך להגדיר כלום.אכן כך הבנתי אבל אני פשוט פחדתי להתקין בגלל הבעיה להסיר לכן היה חשוב לי לדעת בוודאות גמורה שהבנתי נכון.
תודה על עזרתך וההסבר בעניין.
-
@חיים-יודלביץ אולי כדאי לבקש במערכת הפניות שיורשו לך לנסות, ואם זה לא עובד שיבטלו לי בחינם.
לא בטוח שיסכימו, אבל מלנסות לא תפסיד. -
כבר קיבלת תשובה, אבל
בעבר ענו לי במערכת הפניות שהתוכנה לא חוסמת כלל RDP