האתר של שירות לקוחות של אלי אקספרס לא עובד בנטפרי
-
יש לי איזה בעיה אם איזה מוצר שקניתי באלי אקספרס
רציתי לפנות לשרות לקוחות שלהם נכנסתי לקישור אבל אז היה כתוב שהחיסור לא מאובטח, ועשיתי עבור לשם למרות שלא מאובטח ואז זה לא נתן כלום הנוא כותב שהדף לא עובד
נ.ב. במחשב אחר באותה רשת שלא מותקן נטפרי זה כן עובד
זה חסום בנטפרי? -
@yaakov מערכת הפניות עובד? למה לא לשלוח פנייה? אני חושב שזה בדיוק סוג הדברים שאמורים להיות מטופלים שם.
-
@yaakov
חוץ מזה שאפשר לפתוח פניה אפשר גם להתקשר לשירות לקוחות בארץ יש מס' נראה לי בכל דף שלהם שאתה מקבל במיל למטה. -
@yaakov
חבל על המאמץ הסיכוי שיעזרו לך בשירות הלקוחות שלהם אפסי. תבזבז הרבה זמן עד שיבינו מה אתה רוצה ולמה את צודק. וגם אז לא יצא מזה כלום.
אם יש בעיה פותחים DISPUT מתלוננים מיד ומבקשים כסף חזרה. זו השיטה באליאקספרס אל תהיה נחמד -
@mdy
דווקא אצלי היא הפוך בפניות לא ענו לי בכלל ובשירות לקוחות ענו לי מהר וגם עזרו לי -
@hadarvidal לא ענו לך בכלל?
לא יתכן. -
מה הטלפון שלהם?
-
@mdy אמר בהאתר של שירות לקוחות של אלי אקספרס לא עובד בנטפרי:
@yaakov
חבל על המאמץ הסיכוי שיעזרו לך בשירות הלקוחות שלהם אפסי. תבזבז הרבה זמן עד שיבינו מה אתה רוצה ולמה את צודק. וגם אז לא יצא מזה כלום.
אם יש בעיה פותחים DISPUT מתלוננים מיד ומבקשים כסף חזרה. זו השיטה באליאקספרס אל תהיה נחמדלא זה הנושא של הפורום
אבל אם כבר העלו את הנושא אז אני כבר כמה פעמים פניתי לשירות לקוחות שלהם בצ'אט באתראחרי שעבר הזמן שאפשר לערער על העיסקא ומיד קיבלתי חזרה את הכסףלעצם העניין אני יודע שאפשר לשלוח פניה וכו' אבל חשבתי שאולי מישהו כבר נתקל בזה ויודע מה הפתרון או מהה הנהלים של נטפרי בזה
-
@yaakov אמר בהאתר של שירות לקוחות של אלי אקספרס לא עובד בנטפרי:
@mdy אמר בהאתר של שירות לקוחות של אלי אקספרס לא עובד בנטפרי:
@yaakov
אם יש בעיה פותחים DISPUT מתלוננים מיד ומבקשים כסף חזרה. זו השיטה באליאקספרס אל תהיה נחמדלא זה הנושא של הפורום
אבל אם כבר העלו את הנושא אז אני כבר כמה פעמים פניתי לשירות לקוחות שלהם בצ'אט באתראחרי שעבר הזמן שאפשר לערער על העיסקא ומיד קיבלתי חזרה את הכסףלעצם העניין אני יודע שאפשר לשלוח פניה וכו' אבל חשבתי שאולי מישהו כבר נתקל בזה ויודע מה הפתרון או מהה הנהלים של נטפרי בזה
אני ניסיתי כבר 3 פעמים עם הוכחות ברורות על רמאות. לא ראיתי שקל (או דולר)
יכול להיות שהשקעת בזה שעות? -
@hadarvidal @mdy מה המספר שלהם?
-
@100 צאט באתר
-
@100
לא זוכר אבל כתבתי כבר למעלה שזה נמצא במיילים שמקבלים בתחתית הדף או בדף של הפניות לספק באתר -
שמעתי על כמה שלא עבד להם, אבל לי זה עובד מציון, בכל אופן תמיד אפשר להכנס לאתר של אלי אקספרס דרך האתר בעברית שלהם. (לא המתורגם).