דרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים
-
שוב אני יסביר כדי שיבינו כולם.
אין תוכנה עדיין שאתם יכולים להיות מרוצים ממנה.
יש רצון לבדוק ולנסות איך צריך לעשות תוכנה על כל מיני מכשירים.
אין מה להיות מרוצים מהתוכנה. כי אין תוכנה.
אנחנו עדיין לא בשלב שאפשר להסתמך על זה.
אני מקווה שעכשיו אני ברור. -
@magicode יש מה לנסות/לבדוק באמולטור ?
-
@מרדכי לא נותנים את זה לאמולטור.
-
חשבתישלפי כל מה שכתבו פה ובאשכול אחר יוצא שזה מתאים רק לאנדראויד 7 וא"כ הרי בגרסה זו יש להתקין תעודת אבטחה עם רוט. האם אחרי התקנת וייפריי יהיה ניתן לעשות רוט עם TRP או שוייפריי יחסום את זה. זה נקודה חשובה שאם אכן זה ייחסם הרי שיש להודיע מראש לכל מי שרוצה להתקין שידאג לתעודת אבטחה ברוט לפני כן
-
@יהושע-ב אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
@אייזיק-3 אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
@mosh115
יש לך מושג אם זה עובד גם מתחת לאנדרואיד 7?
(יש לי אנדרואיד 4).לכאורה אין שום סיבה שלא.
עריכה: שוב נתברר לי שאינו פשוט כ"כ. אולי אינו פשוט כלל. ומי שנוגע לו למעשה שיברר בעצמו.
-
@שלום17 אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
חשבתישלפי כל מה שכתבו פה ובאשכול אחר יוצא שזה מתאים רק לאנדראויד 7 וא"כ הרי בגרסה זו יש להתקין תעודת אבטחה עם רוט. האם אחרי התקנת וייפריי יהיה ניתן לעשות רוט עם TRP או שוייפריי יחסום את זה. זה נקודה חשובה שאם אכן זה ייחסם הרי שיש להודיע מראש לכל מי שרוצה להתקין שידאג לתעודת אבטחה ברוט לפני כן
לא מספיק להתקין ברוט לפני כן, משום שאם עוברים מחברה לחברה צריך להתקין מחדש.
אלא אם כן בהמשך יוציאו לאור תעדה שתתאים לכל החברות שהיו וגם לכל החברות שיתווספו מכאן ואילך. -
@שלום17 אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
לא מספיק להתקין ברוט לפני כן, משום שאם עוברים מחברה לחברה צריך להתקין מחדש.
אלא אם כן בהמשך יוציאו לאור תעדה שתתאים לכל החברות שהיו וגם לכל החברות שיתווספו מכאן ואילך.רוט זה לא דבר שנעלם בהתקנת ויפרי
-
כתבתי משהו אחר, שאם אתה מתקין תעודת אבטחה ואח"כ עובר חברה צריך להתקין תעודה נוספת בלי קשר לרוט.
זה התייחס לשאלה שלך במידה והריקוברי הנ"ל נעלם בווייפרי. אך לא ברור שהוא אכן נעלם. -
כתבתי משהו אחר, שאם אתה מתקין ברוט תעודת אבטחה ואח"כ עובר חברה צריך להתקין תעודה נוספת בלי קשר לרוט.
זה התייחס לשאלה שלך במידה והריקוברי הנ"ל נעלם בווייפרי. אך לא ברור שהוא אכן נעלם.לא הבנתי דבריו הרי אם יש ROOT לא ריקברי אז אפשר להתקין עם אפלקצייה מיוחדת שהעלו פה בעבר וזה מתקין לפנימיות של המכשיר ואז האפלקציות כן מתייחסות לתעודה הזו
-
אני מדבר על מכשיר שאין בו רוט. כפי שכתבתי בלי קשר לרוט.
-
אז איך שמו שם תעודת אבטחה רק עם השיטה (הלא ברורה בכלל איך עושים זאת) של ריקוברי? גם את זה יש לשאול את הצוות פה האם זה נחסם בהתקנת וייפריי
-
פוסט זה נמחק! -
כרגע יש לנו מספיק שפנים.
שנצטרך עוד נעדכן.
תודה. -
תודה על כל ההשקעה.
-
@magicode לא מצאת להם שם יותר מכובד חוץ משפנים?
-
@אוריויל Take It Easy
-
@אוריויל
הרגשתי צורך להדגיש שזה לא חצי פיתרון.
אלא בדיקות בלבד. -
@magicode אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
כרגע יש לנו מספיק שפנים.
שנצטרך עוד נעדכן.
תודה.מחכים שתשלוף את השפנים מהכובע
-
לדעתי צריך פורום מיוחד לשפנים
@magicode -
שאלה לשפנים, האם חוסר הבטיחות בגירסה הנוכחית, משפיע גם על אי יציבות של החסימה, דהיינו יש מצב שהחסימה נופלת, או רק להיפך שחווית הגלישה לא יציבה.