איך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019
-
כתבו לי שאני עומד לגמור את החבילה, איך בודקים כמה נשאר לי? ומה קורה אח"כ, ראיתי שעולה עוד כסף, הם מודיעים לי [חוץ ממה שהודיעו שאני לקראת סיום] או שזה אוטומטי?
-
בתוכנה של הסטיק. יש אפשרות תעלה את התמונה של התוכנה.
כשנגמר לך, פשוט לא מתחבר . לא מוסיפים תשלום -
@גד אמר באיך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019:
כתבו לי שאני עומד לגמור את החבילה, איך בודקים כמה נשאר לי? ומה קורה אח"כ, ראיתי שעולה עוד כסף, הם מודיעים לי [חוץ ממה שהודיעו שאני לקראת סיום] או שזה אוטומטי?
א. יש אופציה ברגע שנגמר הגלישה להוסיף ח"פ ג'יגה לחודש ב7 ש"ח
ב. אין אפשרות לבדוק דרך האתר שלהם או איך שלא יהיה חוץ מבסטיק (תלוי איזה חברה יש לך)
האופציה היחידה לחייג ל 1800019019 שלוחה 2.2 ולברר שם -
ב- 019 אתה נותן אישור עקרוני לפתיחה ואז זה נפתח כל פעם אוטומטי עם סיום החבילה לעוד 1 GB (עד 5 פעמים כמדומני)
האישור תקף גם לחודשים הבאים עד שתבטל אותו.יש תוכנות שניתן לראות דרכם כמה השתמשת, רק שזה יעזור לך מכאן ולהבא
https://www.softperfect.com/products/networx/ -
@mdy אמר באיך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019:
כשנגמר לך, פשוט לא מתחבר . לא מוסיפים תשלוםתודה, בבקר כבר התקשרתי ל019 ואמרו שנשאר לי ג'יגה, בתוכנה של הנטסטיק כתוב שנשאר 2 ג'יגה [מראש לא הסתכלתי שם כי כששלחו שגמרתי 80-90% בתוכנת הנטסטיק עמד על כ70%, לא יודע איך זה, אבל ראיתי שלא ניתן לסמוך על זה].
הם טענו שניתן לברר ב*01919 או *1919 משהו כזה, אך לא שאלתי אותם איך מתקשרים בנטפרי שא"א להתקשר מהסים [בשיחה מהנייד הכשר לא היה כזה קו, כנראה צריך מהמספר שלהם, לא בדקתי יותר מדאי]. -
@גד אמר באיך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019:
@mdy אמר באיך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019:
כשנגמר לך, פשוט לא מתחבר . לא מוסיפים תשלוםתודה, בבקר כבר התקשרתי ל019 ואמרו שנשאר לי ג'יגה, בתוכנה של הנטסטיק כתוב שנשאר 2 ג'יגה [מראש לא הסתכלתי שם כי כששלחו שגמרתי 80-90% בתוכנת הנטסטיק עמד על כ70%, לא יודע איך זה, אבל ראיתי שלא ניתן לסמוך על זה].
הם טענו שניתן לברר ב*01919 או *1919 משהו כזה, אך לא שאלתי אותם איך מתקשרים בנטפרי שא"א להתקשר מהסים [בשיחה מהנייד הכשר לא היה כזה קו, כנראה צריך מהמספר שלהם, לא בדקתי יותר מדאי].זה קיים רק בקו עם SMS וזה אין בנטפרי או שזה יקר ואין צורך
-
@100 אמר באיך בודקים כמה השתמשתי החודש ב019:
ב- 019 אתה נותן אישור עקרוני לפתיחה ואז זה נפתח כל פעם אוטומטי עם סיום החבילה לעוד 1 GB (עד 5 פעמים כמדומני)
האישור תקף גם לחודשים הבאים עד שתבטל אותו.יש תוכנות שניתן לראות דרכם כמה השתמשת, רק שזה יעזור לך מכאן ולהבא
https://www.softperfect.com/products/networx/יש אפשרות לחד פעמי צריך לבקש ולוודא ששמו את זה על ח"פ