בדיקת תמונות בתוך קבצי APK וקבצי CRX
-
בהמשך לנידון על קבצי זיפ, לכאורה יש להעלות את הנושא שכבר דובר עליו בעבר לפני הפיתוח של חנות ההורדות, וכעת יש לדון עליו שוב, שתהיה בדיקה במידה וחלק מהתמונות לא טובות שהתיקיה CRX או APK תרד עם תמונות מפוקסלות (ע"ע PDF).
האם זה אפשרי? -
@יהושע-ב אמר בבדיקת תמונות בתוך קבצי APK וקבצי CRX:
בהמשך לנידון על קבצי זיפ, לכאורה יש להעלות את הנושא שכבר דובר עליו בעבר לפני הפיתוח של חנות ההורדות, וכעת יש לדון עליו שוב, שתהיה בדיקה במידה וחלק מהתמונות לא טובות שהתיקיה CRX או APK תרד עם תמונות מפוקסלות (ע"ע PDF).
האם זה אפשרי?אתה מתכוון לאפליקצייה?
אני השתמשתי באפליקציית אליאקספרס עם נטפרי וזה היה מפוקסל ואחרי סריקה נפתח -
יש שני מיני תמונות באפליקציה.
יש תמונות שבאים עם האפליקציה במקור, בתוך קובץ ה-APK, ואין אפשרות לנטפרי להסתיר אותם, כי הם נראים גם במצב לא מקוון.
ויש תמונות מקוונות שהאפליקציה היא כעין דפדפן וחלון לראות את התמונות דרכן מהאינטרנט.
אתה מדבר על המין השני, ואילו אני דיברתי על המין הראשון. -
האמת עכשיו אני רואה בדברי הגולשים באשכול המקורי שגם קבצי תוספי דפדפן היו נפתחים אם יעשו פיתוח לזיפ.
וכעין זה אמר שרגא באשכול על קבצי וורד שזה יוכל לסנן תמונות אחרי שיעש את הפיתוח לזיפ.
אינני יודע אם אכן כך הם פני הדברים גם כיום, מבחינת צוות הפיתוח, גם לגבי קבצי תוספי דפדפן ואפליקציות כנ"ל. -
לא יודע מה בקשר ל APK, אבל CRX אי אפשר לשנות בו כלום, בגלל שכרום מחתימים את התוסף שיורד מהחנות בחותמת זיהוי שהדפדפן מכיר, וכל שינוי הכי קטן הוא מזהה ולא מאשר את ההתקנה שלו, אז זה לא יהיה יעיל אם ישנו את התוכן של ה CRX
-
באנדרואיד אפשר להגדיר גם התקנה שלא דרך החנות.