רשימת אפליקציות שעובדות בנטפרי
-
מאחר וראיתי איזה דעה באיזה מקום ברשת, שרק מעט אפליקציות עובדות בנטפרי, ואילו אני אישית דווקא די מרוצה מהאפליקציות שעובדות בנטפרי.
לכן רציתי לעשות רשימה של אפליקציות שעובדות בנטפרי.
כל אחד שרוצה להוסיף מנסיונו האישי מוזמן.
לבקשת גולשים הנני לציין כי לא כל מכשיר אנדרואיד עובד מיד בנטפרי, ויש מביניהם שנזקקים לטיפול טכני על מנת להתקין את תעודת האבטחה. -
אפליקציית כרום.
אפליקציית גימייל.
אפליקציית וורד [מקוון].
אפליקציית ווייז.
אפליקציית דוקס.
קלט כתב יד של גוגל.
אפליקציית לוח זמנים. -
אפליקציית גייט טקסי.
יש לי עוד אפליקציית בנק שהתעבורה עובדת בנטפרי אבל לא אעלה את שמה כי עדיין החברה המפתחת לא תיקנה את בעיית התמונות שם, [כלומר התעבורה של האינטרנט עובדת אבל התמונות שמובנות במצב לא מקוון באפליקציה לא ניתן למחוק אותן, וכמובן שהאפליקציה עצמה לא קיבלתי אותה דרך נטפרי, רק התעבורה קיבלתי מנטפרי ולכן רק היא מסוננת].
אפליקציית 144.
אפליקציית סריקה CS זה נראה שהעלאה עובדת שם.
אליקציית "פפר פיי". -
אפליקציית הנסיעות MOOVIT לחישוב חברת נסיעות.
אאל"ט גם אפליקציית "לאומי קארד" מקס.
אפליקציית תרגום גוגל [הורדת שפות לא בדקתי שם].
אפליקציית אורייתא. כמדומני שעובדת.
אפליקציית דרייב ביקשתי שיפתחו לי קבצים אישיים שלי, ולכאורה עובד עכשיו בכל הקבצים שפתוחים בדפדפן. -
@יהושע-ב נראה לי יותר מסודר שתערוך את הודעתך השניה ותכניס לשם את כל ההודעות הבאות
לא?! -
יש עוד הרבה מאוד אפליקציות שעובדות בנטפרי.
ואני יכול לומר בעדות אישית שאף פעם לא זכור לי שהיתה לי פעם איזה אפליקציה שבאמת נצרכת ואמורה להיות פתוחה לפי הכללים של נטפרי ולא היתה פתוחה לשימוש בסוף, ואם היו בעיות אני שולח הקלטת תעבורה וזה נפתח.
ואני חושב שרק אם כל הציבור יתאסף לכתוב את האפליקציות שעובדות יוכלו להגיע למספר האמיתי של מה שעובד שנטפרי.
אבל להערכתי מדובר ממש ללא מספר.
ועל כל הנ"ל יש להוסיף שכל מה שנמצא בחנות של צבי-צבי בקבצי APK - לכאורה עובד. -
@יהושע-ב היכן ראית?
-
יש לציין שכל הרשימה הינה עד אנדרואיד 6 בלבד (או גרסה יותר גבוהה אחרי רוט)
באנדרואיד 7
כרום
מוזמנים להוסיף -
@a0533057932 אמר ברשימת אפליקציות שעובדות בנטפרי:
ברור. אם אין תעודת אבטחה זה לא עובד. ומגירסה 7 כברירת מחדל זה לא אמור לעבוד בלי ת.א.
למעט ווייז ואצלי בזמנו בעבר אם אני לא טועה עבד גם כרום וגי'מייל [בלבד] אחרי התקנת התעודה באנדרואיד 7. -
@יהושע-ב כרום עובד
ג'מייל רק בצורה מסוימת (כimap לא כחשבון גוגל) -
יתכן שהשתנה מאז אחרי העידכונים.
כך היה אצלי. ולא זכור לי שהוספתי בIMAP אבל לא זוכר כי עבר זמן רב מאז. -
יהושע ב. לפני 6 שעות
@a0533057932 אמר ברשימת אפליקציות שעובדות בנטפרי:יש לציין שכל הרשימה הינה עד אנדרואיד 6 בלבד (או גרסה יותר גבוהה אחרי רוט)
ברור. אם אין תעודת אבטחה זה לא עובד. ומגירסה 7 כברירת מחדל זה לא אמור לעבוד בלי ת.א.
למעט ווייז ואצלי בזמנו בעבר אם אני לא טועה עבד גם כרום וגי'מייל [בלבד] אחרי התקנת התעודה באנדרואיד 7.אין קשר לתעודת אבטחה!
אצלי באנדרואיד 7 במכשיר לא הצלחתי לעשות רוט על אף שתעודת האבטחה הותקנה מעולה (גלישה חלקה), אבל האפליקציות ברובן לא עובדות אפי' ג'ימייל אין אפשרות להוריד קבצים אין עדכון על הודעות חדשות, אפליקציית בנק דיסקונט גם לא עובדת וכו' וכו'.
אני לא בא לקטר אבל רק שלא יהיו אי הבנות -
אני יסביר.
מה שהתקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 7 הוא חלקי בלבד.
אין אפשרות להתקין תעודת אבטחה באנדרואיד 7 שיעבוד בכל התוכנות.
הרוט לא פותר את הבעיה בקליק.
הרוט רק נותן לך לשחק עם קבצי המערכת על מנת להכניס את התעודה בתוך הקבצים במקום הנכון ששם זה יהיה מותקן סופית. -
אני הבנתי מצוין
היה לנו בזמנו כמה התכתבויות בנושא.
רק שלא יהיו אי הבנות לאחרים
תודה בכל אופן -
@a0533057932
בתור שפן (אני טועה?) אתה אמור לדעת יותר,
אא"כ אתה בגירסה הראשונית -
פוסט זה נמחק! -
@a0533057932
כנראה לא צריכים לדבר
תעזוב, כשיגיע הזמן הכל יסתדר -
עד שלא יהיה פיתרון ויפתחו את אפליקציית וואצפ לא יהיה תחרות אמיתית מול חברות הסינון של הסמרטפונים
-
באנדרואיד 7
כרום
מוזמנים להוסיףגם פנגו עובד חלקית
באנדרואיד 7
כרום
מוזמנים להוסיף -
bibit
מפות גוגל (חוץ מניווט)
האנגאוטטס
ME