הגרסא החדשה של אניוואר
-
@Men770 לפי החשבון של החיבור. חיבור חדש חשבון חדש.
-
@ארגנטיני אמר בהגרסא החדשה של אניוואר:
@Men770 לפי החשבון של החיבור. חיבור חדש חשבון חדש.
יכול להיות יותר מחיבור אחד בחשבון לפי הבנתי.
-
@Men770 נכון, אבל בתוכנה החדשה זה לא ככה.
אבל חוץ מזה אתה יכול לפתוח חיבור VPN חדש ואחר כך חשבון עם קהילה אחרת. זה כאילו שאתה מתקין הכל מחדש. -
אני שואל שאלה אחרת, מה מפריע לבן אדם לשים מספר אמריקאי נניח?
בעצם אם עד היום רק אלו שהיו חייבים יכלו להשתמש לאחר שהסבירו במערכת הפניות מה הצורך,
כעת זה הופך להיות נחלת הכלל בלי שום פיקוח. -
@משרדי המצב הרוחני, לא טוב!
-
@ארגנטיני אמר בהגרסא החדשה של אניוואר:
תגובה: תוכנת BETA להתחברות ל VPN
אני חושב שהתכנה החדשה יש לה בעיה, שאם תתן לכולם לפתוח חשבון חדש בנטפרי (חיבור VPN חדש) אלו שהיה להם כבר עם פיקוח של הקהילה הם יכולים בקלות לעבור לקהילה אחרת או בלי קהילה.
מה אתם אומרים על זה?בVPN הישן יש אותו בעיה. כל אחד (מחו"ל) יכול לבקש עוד חשבון VPN ולפתוח אותה ללא קהילה.
-
@משרדי אמר בהגרסא החדשה של אניוואר:
אני שואל שאלה אחרת, מה מפריע לבן אדם לשים מספר אמריקאי נניח?
מאיפה יהיה לבן אדם מספר אמריקאי?
גם אם מישהו ימצא, זה עדיין לא נחלת הכלל, ואם מישהו כל כך מתאמץ בשביל זה נראה לי שאפשר לפרגן לו -
@shraga מה שמסנן זה לפי מספר טלפון? לא לפי כתובת IP? או שא"א לדעת לפי כתובת IP מיקום גאוגרפי
-
@aiib מספר טלפון, אולי אפשר לעשות שיהיה גם לפי מספר טלפון + כתובת IP, ככה הסיכויים לרמות את המערכת קלושים.
-
@DovidStroh אתה יכול לבקש ויתנו לך על אותו חשבון של נטפרי. וגם לא בטוח שיתנו לך חיבור חדש סתם!
-
@shraga אמר בהגרסא החדשה של אניוואר:
@aiib מספר טלפון, אולי אפשר לעשות שיהיה גם לפי מספר טלפון + כתובת IP, ככה הסיכויים לרמות את המערכת קלושים.
כן רעיון!
-
@ארגנטיני אם אתה מחו"ל ואתה צריך חשבון חדש אז הם יתנו. והם לא משייכים את זה לחשבון. הלקוח משייך את זה לחשבון בחיבור הראשון.
-
@DovidStroh בסדר אבל לא יתנו לך חיבור VPN חדש סתם! פעם ניסיתי, ולא הצלחתי! עכשיו כן הצלחתי!
-
יש לי את האניוואר הישן, והוא עושה לי בעיות. צריך כל פעם לנטרל את האנטי ווירוס לפני ההתחברות, לא תמיד הוא מוצא את השרתים, ולפעמים גם איטי או לא מתחבר בכלל.
האם אני יכול פשוט להתקין את החדש, או שצריך איזה אישור כלשהו?
והאם יחייבו אותי פעמיים, על הישן וגם על החדש, או שזה מובן שזה אותו מכשיר? -
@tzvi
אתה צריך אישור של מערכת הפניות, אבל ישאלו אותך למה אתה מחובר עם VPN ותצטרך לספק הסבר מניח את הדעת.
תחויב רק על החיבור הפעיל. -
@משרדי אמר בהגרסא החדשה של אניוואר:
אבל ישאלו אותך למה אתה מחובר עם VPN ותצטרך לספק הסבר מניח את הדעת
זה הסיבה שעשו VPN חדש?- כדי שיוכלו לסנן את לקוחות הVPN?....