משתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע
-
נכון לעכשיו ככל הנראה, אין אפשרות למשתמשי הקו הביתי של נטווזי'ן לעבור לחבילת תשתית+ספק ב019.
צריך פיתוח מיוחד כדי שזה יתאפשר.
אלא שהחברה צריכה לראות שיש מספר משתמשי נטפרי בעלי קו נטוויז'ן שמעונינים לעבור, שמצדיק את ההשקעה.
אודה לכל מי שעונה לפרמטרים הנ"ל (קו נטוויז'ן, נטפרי, ורצון לעבור ל019) שיוסיף כאן הודעה עם שמו. -
אני מצטרף
-
אני מצטרף
-
אציין שזה לא רלוונטי רק לגבי הקו טלפון הביתי של 013 נטוויז'ן אלא גם לגבי 012 במייל ופרטנר וכדו
-
אני מצטרף
-
גם אני מצטרף להנ"ל
-
אני מצטרף X 3 מנויים!
-
גם אני מצטרף
-
מה עם קו טלפון של בזק בינלאומי 014?
-
@RNC אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע:
אותו דבר כנ"ל
-
@957 אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע:
@RNC אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע:
אותו דבר כנ"ל
אז ג"א מצטרף
-
לעדכונכם
לאחר בדיקה
קווי הטלפון עובדים אך עדיין ישנם ניתוקים ונפילות העניין בטיפול מקווה לפתרון מלא בימים הקרובים. -
@957
נא לבדוק גם קבלת והוצאת פקסים!!
לי בקו הביתי של נטוויז'ן רונן מRL היה צריך לשנות משהו בכתובת IP כדי שהטלפון שעבד רגיל לשיחות, יעבוד גם לפקסים. ולפני השינוי הפקסים לא עבדו כלל.
בתודה על הדאגה למחיר שפוי עבור משתמשי נטפרי. -
@A052 אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע:
@957
לי בקו הביתי של נטוויז'ן רונן מRL היה צריך לשנות משהו בכתובת IP כדי שהטלפון שעבד רגיל לשיחות, יעבוד גם לפקסים. ולפני השינוי הפקסים לא עבדו כלל.
בתודה על הדאגה למחיר שפוי עבור משתמשי נטפרי.כשיסתדר אוכל לנסות לבדוק לך בל"נ.
רק שלא ברור לי כל כך איך ייתכן שפקס לא עבד, הרי אין הבדל בין שיחת פקס לשיחה רגילה, מעבר לעובדה שמכשירי הפקס משוחחים זה עם זה בשפה המובנת להם? -
@yonig20 אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע:
@A052 אמר במשתמשי קו ביתי -נטוויז'ן פרטנר וכדו' כנסו להצביע:
@957
בתודה על הדאגה למחיר שפוי עבור משתמשי נטפרי.כשיסתדר אוכל לנסות לבדוק לך בל"נ.
רק שלא ברור לי כל כך איך ייתכן שפקס לא עבד, הרי אין הבדל בין שיחת פקס לשיחה רגילה, מעבר לעובדה שמכשירי הפקס משוחחים זה עם זה בשפה המובנת להם?אני בגלל הבעיות האילו עזבתי את נטויזן בזמנו הסביר לי רונן שהפקס עובר בצורה אחרת משימת טלפון אני לא מבין במונחים המקצועים
-
גם אני מצטרף
-
גם אני מצטרף
-
ג"א מצטרף
-
גם אני מצטרף 3X
-
עדכון:
עברתי ל019 ונכון לעכשיו
שיחות נכנסות ויוצאות --תקין
קבלת פקס-- תקין
שליחת פקס-- לא תקין
אין התחייבות מצד אף אחד מהגורמים שזה ימשיך לעבוד, אבל נכון לעכשיו עובד כפי שכתבתי.
וכל אחד יעשה את שיקוליו. (נבדק על קו נטוויז'ן)