מישהו יכול לנסות לפתוח משתמש בoutlook.com ולומר לי אם הוא מצליח או לא?
-
@hagai-w הם טוענים שלא יגמר החבילה
ואני טוען שזה שהחבילה תיגמר אמור להיות ענייני הפרטי -
@יעקב-ישראל ליתר דיוק הם טוענים שלא יגמר החבילה שלהם שהם קנו מפלאפון (מה שקרה לכאורה לאקס טו ואן)
ולכאורה החשבון הוא כזה
עדכוני ווינדוס לוקחים ממוצע לפחות בחודש שבו יוצא עדכון חדש 3 ג'יגה ללקוח כפול כל הלקוחות מדובר על כמות ענקית של גלישה שהם לא מתכוננים לשלם לפלאפון על זה -
@a0533057932 ממש מעניין
אז על מה אני משלם -
@יעקב-ישראל אמר במישהו יכול לנסות לפתוח משתמש בoutlook.com ולומר לי אם הוא מצליח או לא?:
@hagai-w אם אתה עם נייד
אז כל מה שקשור להורדות מיקרוספט חסום
זה חוצפה שאין כדוגמתה אבל זה המציאותלא יאומן .
היה לי לאחרונה לקוח שחיברתי לו מייל בלבד בRL והוא לא הצליח לפתוח תיבת מייל ב outlook אני מתחיל להבין ממך ומ@yzahn למה.
אגב אם זה לא כלכלי להם לפתוח עדכונים של מיקרוסופט, שיעשו סים שפתוח העדכונים של מיקרוסופט וסים שסגור, בתמחור שונה, והבוחר יבחר.
[אגב נראה לי שהגיע הזמן שיפתח דף בויקי שיופיע בכל חברה מה פתוח ומה סגור, שהמשתמשים ידעו מה התמורה שהם מקבלים בכל חברה לכספם, ויבחרו בחירה מושכלת, ולא יצטרכו לקרוא את כל הפרום, בשביל לדעת מה הם מקבלים בכל חברה.
מי מרים את הכפפה?] -
@YK-תקשורת-כשרה מנסיון שלי זה לא קשור ל RL אני הצלחתי לפתוח חשבון רק בשימוש בדפדפן של מיקרוסופט, בשימוש בכרום זה נתקע באמצע התהליך.
-
@6262 אמר במישהו יכול לנסות לפתוח משתמש בoutlook.com ולומר לי אם הוא מצליח או לא?:
@YK-תקשורת-כשרה מנסיון שלי זה לא קשור ל RL אני הצלחתי לפתוח חשבון רק בשימוש בדפדפן של מיקרוסופט, בשימוש בכרום זה נתקע באמצע התהליך.
אבל למה הבעיה הזאת קוראת דווקא בRL
-
@YK-תקשורת-כשרה אני לא חושב שזה דווקא שם אם אני לא טועה זה קרה לי גם ב 019
-
-
@YK-תקשורת-כשרה אתה מתכווין ל @בן-של-מלך
@בן-מלך זה משתמש רגיל -
@מעמד מה שתגיד