מסלול נטפרי אישי
-
שלום וברכה,
עלה לי רעיון, למה נטפרי לא פותח מסלול לאלו שצריכים פייסבוק או דברים נוספים שיהיה אפשר לשלב את את הרובוט וגם הסינון של התמונות ידני?
פשוט זה הצלת נשמות, דיברתי אם אנשים פה בחוץ לארץ הם אמרו לי "אני לא מעוניין בסינון" כי אין פיסבוק וכו...(הם צריכים את זה לצורך עבודה)
אני חושב שיתנו מסלול כזה רק לאנשים צריכים את זה באמת! אם תיאום פגישה עם רבני נטפרי או הנציגים. -
@ארגנטיני פייסבוק זה לא צורכי עבודה!
-
@אנוממי אמר במסלול נטפרי אישי:
@ארגנטיני פייסבוק זה לא צורכי עובדה!
א. זה לא צורכי עבודה!
ב. גם אם נניח שכן, לנטפרי יש כללים ברורים מי שרוצה דברים נוספים
יכול להשתמש בסינונים אחרים. -
@גיא-שיררי אמר במסלול נטפרי אישי:
@אנוממי אמר במסלול נטפרי אישי:
@ארגנטיני פייסבוק זה לא צורכי עובדה!
א. זה לא צורכי עבודה!
ב. גם אם נניח שכן, לנטפרי יש כללים ברורים מי שרוצה דברים נוספים
יכול להשתמש בסינונים אחרים.תיקנתי
-
@אנוממי @גיא-שיררי יש המשתמשים בפייסבוק לצורכי עבודה או רפואה. לא בא להצדיק אותם בשום אופן ח"ו. כי כל עוד שאין סינון טוב לזה, אין עצה ואין תבונה נגד ה'. רק לומר שיש כזה מציאות. ולזה @ארגנטיני ביקש פתרון.
-
אני הייתי אומר שגם אם נגיד מישהו יחליט לסננן שם את התוכן בצורה מושלמת אז לא ישאר כימעט מה לראות שם כי רוב התמונות לא טובות והתוכן המילולי הוא בדרך כלל לא דברים עניינים..!
-
-
@nigun אמר במסלול נטפרי אישי:
יש לזה שימוש עיסקי חזק
והנושא דובר כבר בעברגם כשיש שימוש עסקי. ואני יודע שיש!
עדיין ברור שדבר כזה לא יכול להיות בנטפרי
וחוץ מזה כמו שנכתב כאן למעלה הסינון ימנע את רוב התוכן
אגב יש עוד הרבה פלטפורמות חברתיות שאפשר לפרסם בהם
ואני לא חושב שראוי לפותחם גם ע''י סינון!
ובהקשר לקישורים שציינת (השתדלתי לעבור על רוב הדברים שנכתבו שם)
נכתב שנצרך לכך תקציב גדול וכרגע העניין לא בעדיפות גבוהה
אגב דעתי האישית שאפילו שזה נצרך ושיהיה לזה תקציב זה עדיין דבר לא ראוי -
@גיא-שיררי
אני לא מדבר על חרדים לדבר ה' (שיהיה ברור).
מה שאני מתכוון הוא שיש בחו"ל הרבה אנשים שמתחזקים או אלו שהם לא ממש חרדים אבל הם יודעים שהאינטרנט פרוץ זה מסוכן, עכשיו לך תגיד להם שיש סינון כמו רימון (שזה לא עובד בחו"ל) וכו שזה גם לא הרמטי ויש כל מיני תמונות שלא מתאימות וכו' הוא לא ירצה אבל אם זה יהיה סינון חזק שאין תקלות סינון תמונות ידני סינון מלל ע"י הרובוט וכו' הוא כן יהיה מרוצה.
הקטע של התקציב אני לא רואה בעיה כי פשוט זה יעלה יותר יקר מהסינון הרגיל. -
@אנוממי @חזק @גיא-שיררי עם כל הכבוד והערכה לרתיעה שלך מפייסבוק זה משמש עשרות אלפי עסקים לצורך עסקי בלבד ואם יהיה מסונן לא אמור להיות בו כל בעייה הוא לא צריך להיות שונה מוואטסאפ שנפתח למי שמקבל אישור ואתרים דומים, (כמובן שהחריגים צריכים החרגה שונה).
מובן מאליו כי אחד שאין לו צורך בפייסבוק לא יבין עד כמה אנשים נצרכים לזה לעתים.זה כמו גרפיקאים שהיו צריכים בעבר אתרים מלוכלכים והיום זה מסונן, וכמו שאר הגרפיקאים שעדיין לא עברו לנטפרי בגלל אי אלו אתרים שעדיין סגור עבורם בנטפרי כי עדיין לא הושלם פתרון טכני.
זה מקומם כל פעם מחדש לראות איך משתמשי נטפרי מחליטים מה צריך מי שלא בנטפרי היום ומה מותר לתת לו ומה אסור.
אני מניח ומקווה שההחלטות לא מתקבלות לפי הלך הרוח כאן בפורום, ואם מטרת נטפרי היא לא לקבוע לאנשים מה לעשות ומה לא, אלא להעניק להם אינטרנט נקי זה יינתן לנצרכים במידה ויש פתרון טכני, כמובן שבמידה ויש החלטה של רבני נטפרי שונה זה משהו אחר אך קשה לי להאמין, אני גם לא בטוח ומשוכנע שאין יהודים חרדים שמשתמשים בנטפרי וקיבלו החרגה לפייסבוק בהצנע וולא פרסום.
-
@by6199 אמר במסלול נטפרי אישי:
@אנוממי @חזק @גיא-שיררי עם כל הכבוד והערכה לרתיעה שלך מפייסבוק זה משמש עשרות אלפי עסקים לצורך עסקי בלבד ואם יהיה מסונן לא אמור להיות בו כל בעייה הוא לא צריך להיות שונה מוואטסאפ שנפתח למי שמקבל אישור ואתרים דומים, (כמובן שהחריגים צריכים החרגה שונה).
מובן מאליו כי אחד שאין לו צורך בפייסבוק לא יבין עד כמה אנשים נצרכים לזה לעתים.זה כמו גרפיקאים שהיו צריכים בעבר אתרים מלוכלכים והיום זה מסונן, וכמו שאר הגרפיקאים שעדיין לא עברו לנטפרי בגלל אי אלו אתרים שעדיין סגור עבורם בנטפרי כי עדיין לא הושלם פתרון טכני.
זה מקומם כל פעם מחדש לראות איך משתמשי נטפרי מחליטים מה צריך מי שלא בנטפרי היום ומה מותר לתת לו ומה אסור.
אני מניח ומקווה שההחלטות לא מתקבלות לפי הלך הרוח כאן בפורום, ואם מטרת נטפרי היא לא לקבוע לאנשים מה לעשות ומה לא, אלא להעניק להם אינטרנט נקי זה יינתן לנצרכים במידה ויש פתרון טכני, כמובן שבמידה ויש החלטה של רבני נטפרי שונה זה משהו אחר אך קשה לי להאמין, אני גם לא בטוח ומשוכנע שאין יהודים חרדים שמשתמשים בנטפרי וקיבלו החרגה לפייסבוק בהצנע וולא פרסום.
זו דעתי האישית בלבד.
הנהלת נטפרי קובעת בסופו של דבר! -
@ארגנטיני אמר במסלול נטפרי אישי:
@גיא-שיררי
מה שאני מתכוון הוא שיש בחו"ל הרבה אנשים שמתחזקים או אלו שהם לא ממש חרדים אבל הם יודעים שהאינטרנט פרוץ זה מסוכן, עכשיו לך תגיד להם שיש סינון כמו רימון (שזה לא עובד בחו"ל) וכו שזה גם לא הרמטי ויש כל מיני תמונות שלא מתאימות וכו' הוא לא ירצה אבל אם זה יהיה סינון חזק שאין תקלות סינון תמונות ידני סינון מלל ע"י הרובוט וכו' הוא כן יהיה מרוצה.
הקטע של התקציב אני לא רואה בעיה כי פשוט זה יעלה יותר יקר מהסינון הרגיל.בטוח?
פשוט יש בארץ מספיק חובשי (או אולי לובשי) שטריימלעך שמתלוננים שנטפרי מגזימה - ואומרים שצריך פחוד להקפיד, והם עצמם מעדיפים סינון בסיסי...
מתחזקים עם נטפרי? בלי משחקים ובלי שום סרט (כשהכוונה לסרט של ממש)? -
@dLive אמר במסלול נטפרי אישי:
@גיא-שיררי
הקטע של התקציב אני לא רואה בעיה כי פשוט זה יעלה יותר יקר מהסינון הרגיל.בטוח?
פשוט יש בארץ מספיק חובשי (או אולי לובשי) שטריימלעך שמתלוננים שנטפרי מגזימה - ואומרים שצריך פחות להקפיד, והם עצמם מעדיפים סינון בסיסי...
מתחזקים עם נטפרי? בלי משחקים ובלי שום סרט (כשהכוונה לסרט של ממש)?תאר לעצמך, ברוך ה'...
אולי תתחיל למדוד את ההערכה שלך לאנשים לפי הבפנים, ולא השטריימל...
יש לי רעיון מוזר, מי שאהב שיגיד, אולי זה רעיון טוב.
לפתוח מותג אחר, לא נטפרי, לכל הבקשות האלה.
למשל סינונט.
ולהדגיש שזהו לא סינון שמיועד לכולם, ולחרדים בכלל.
אולי יימצא השם שיעביר את המסר, שזהו סינון ברמה נמוכה.כך נטפרי ישמרו על הכלל ש"אנחנו מאשרים - רק מה שטוב לכולם",
ובמקביל יעזרו לאותם יהודים שלא ינטשו את הפייס' בעתיד הנראה לעין, לשמור את עיניהם,
ע"י הכלים והידע שנצברו במהלך שנותיה של נטפרי.אולי זה יהיה גם פיתרון לנצרכי הווטסאפ שנטפרי לא ששה לאשר.
וכך גם מי שמשתמש בסינון הזה, לא יוכל לומר "יש לי נטפרי!",
אלא יש לו משהו אחר, טוב הרבה פחות...@administrators @ all-users ?
-
יש לי רעיון מוזר, מי שאהב שיגיד, אולי זה רעיון טוב.
לפתוח מותג אחר, לא נטפרי, לכל הבקשות האלה.
למשל סינונט.
ולהדגיש שזהו לא סינון שמיועד לכולם, ולחרדים בכלל.
אולי שם שיעביר את המסר שזהו סינון ברמה נמוכה.כך נטפרי ישמרו על הכלל ש"אנחנו מאשרים - רק מה שטוב לכולם",
ובמקביל יעזרו לאותם יהודים שלא ינטשו את הפייס' בעתיד הנראה לעין, לשמור את עיניהם,
ע"י הכלים והידע שנצברו במהלך שנותיה של נטפרי.בדיוק בשביל זה יש סינונים אחרים שעובדים מצויין גם בלי ''הכלים והידע שנצברו במהלך שנותיה של נטפרי''
(למרות שהרעיון טוב מאוד דוקא!)
ובגלל הסיבה הנ''ל מסתבר שלא ישקיעו בעניין. -
@מענטש-אמיתי מה ההבדל בין ההצעה הזו לכל הסינונים האחרים?
-
@mdy אמר במסלול נטפרי אישי:
@מענטש-אמיתי מה ההבדל בין ההצעה הזו לכל הסינונים האחרים?
שבנטפרי יש דברים שאין בסינונים אחרים, כמו למשל בדיקת תמונות וסינון מלל מאוד חזק, וגם שחלק מהסינונים לא עובדים בחו"ל ויש חלק שזה תוכנה במחשב עצמה וזה גורם לאיטיות .
-
@ארגנטיני
סינון מלל מאוד חזק מדי ולא במקום לעתים, נראה כי הפיתוח הכי חשוב הוא לעשות את בדיקת המלל חכמה יותר -
@ארגנטיני
סינון מלל מאוד חזק מדי ולא במקום לעתים, נראה כי הפיתוח הכי חשוב הוא לעשות את בדיקת המלל חכמה יותרזה גם נכון! לפעמים יש מילים בספרדית לא ראויות, אולי אפשר שיהיה גם דיווח על מלל לא ראוי כי זה לוקח הרבה זמן לדווח דרך מערכת הפניות.
-
@ארגנטיני
סינון מלל מאוד חזק מדי ולא במקום לעתים, נראה כי הפיתוח הכי חשוב הוא לעשות את בדיקת המלל חכמה יותרזה גם נכון! לפעמים יש מילים בספרדית לא ראויות, אולי אפשר שיהיה גם דיווח על מלל לא ראוי כי זה לוקח הרבה זמן לדווח דרך מערכת הפניות.
או שהתכוונת אולי למשהו אחר -
@by6199 @ארגנטיני הצביעו על האופציה הזו בענין שיפור הרובוט
https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=30