בקשת עזרה
-
שלום רציתי יש לי סטיק עם וויפי וסים של 019 נט פרי, ויש לי בעיה שאני לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך הוויפי לסמארפון (שאני שם בסטיק סים לא של נטפרי זה עובד) מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה?. נ.ב, יש לי אנדרואיד 9. תודה רבה
-
@שמעון-אבו הבעיה שלך היא לכאורה תעודת אבטחה. שבאנדרואיד 9 לא עוזר סתם להוריד ולהתקין, אלא צריך להכניס אותה לקטגוריה של תעודות של המערכת ואת זה עושים רק עם הרשאות לעריכת קבצי הרוט של המכשיר.
עיין בויקי נטפרי, ועיין ברשת לגבי רוט למכשיר הספציפי שלך. -
@שמעון-אבו מה כוונתך שהוא לא מתחבר לסמארטפון?
-
@a0533057932 מה שהוא כתב: שאינו מצליח לקבל גישה לאינטרנט. היינו - שהאינטרנט חסום אע"פ שהוא כן מחובר בוויפיי. מסקנה: תעודת אבטחה. איך מתקינים באופן מלא תעודת אבטחה באנדרואיד 7 ומעלה? דרך הכנסה שלה לתיקיית התעודות הפנימית של האנדרואיד, שאליה אפשר להגיע ולערוך רק אם יש לך הרשאות לגישה ועריכת הרוט (תיקיית מקור בלעז). הרשאות רוט עושים ע"י אפליקציות יעודיות, ובכל מכשיר ובעיקר במכשירים רציניים - צריך אפליקציה שפותחה במיוחד למכשיר המסוים הזה.
-
@a0533057932 מה שהוא כתב: שאינו מצליח לקבל גישה לאינטרנט. היינו - שהאינטרנט חסום אע"פ שהוא כן מחובר בוויפיי. מסקנה: תעודת אבטחה. איך מתקינים באופן מלא תעודת אבטחה באנדרואיד 7 ומעלה? דרך הכנסה שלה לתיקיית התעודות הפנימית של האנדרואיד, שאליה אפשר להגיע ולערוך רק אם יש לך הרשאות לגישה ועריכת הרוט (תיקיית מקור בלעז). הרשאות רוט עושים ע"י אפליקציות יעודיות, ובכל מכשיר ובעיקר במכשירים רציניים - צריך אפליקציה שפותחה במיוחד למכשיר המסוים הזה.
אפשר גם עם TWRP
-
יש לי מכשיר הדרן A20יש למישהו ידיעה ספציפית על זה
-
@שמעון-אבו אין אפשרות לגלוש ע"י סמארטפון של הדרן ברשת נטפרי