ביטול חסימת וויפרי לשליטה מרחוק
-
שלום.
אני רוצה להציע רעיון, אבל אני לא יודע עם הוא מציאותי:
בכל מחשב שמותקנת בו חסימת וויפרי, לא ניתן להגיע לשום מקום באינטרנט ברגע שמתנתקים מנטפרי, כולל אפשרות שאני לא יכול להשתלט מרחוק על מחשבים אחרים.
וזה כולל גם חסימה שלא ניתן להשתלט על המחשב שלי.לכאורה זו חסימה מיותרת, כי איך שלא נסתכל על זה , אין שום עניין לחסום מישהו אחר מלבצע פעולות במחשב שלי, בכל מקרה יש לו אינטרנט...
(וזה חשוב, כי לפעמים יש בעיות בוויפרי, ויהיה ניתן לסדר אותם ע"י שליטה מרחוק)הכל בהנחה שזה אפשרי לחסום רק צד אחד של התעבורה.
-
@דני קודם כל זה קיים כבר
ב. שליטה מרחוק שלך על מחשב אחר זה חסום אבל שליטה מרחוק של נטפרי זה לא חוסם כי נטפרי צריכה לתת תמיכה למי שיש בעיות -
@מעמד
ממש לא קיים.
אני מנסה להשתלט ברגעים אלו על כזה מחשב והוא לא נותן לי (any desk) -
@דני אמר בביטול חסימת וויפרי לשליטה מרחוק:
@מעמד
ממש לא קיים.
אני מנסה להשתלט ברגעים אלו על כזה מחשב והוא לא נותן לי (any desk)נכון
השליטה מרחוק הזו חסומה
תנסה את זה
@bbn אמר בתוכנת וויפרי:@ישראל-האברך ואם היא לא תחסום אז ברגע שיש נפילה אז האיטנרט שלך פתוח לגמרי?
וסתם ככה הבנתי שהכלי של השליטה מרחוק של נטפרי הוא מאפשר שליטה מרחוק גם כאשר הואייפרי חוסמת את הגלישה הכלי הזה: http://62.0.85.70:1723/
-
@מעמד
יישר כח על המידע שיש כזאת אופציה לשליטה מרחוק. ממש יכול לסייע לי מאוד.(אגב, לא צריך את כל המספר, מספיק להקיש בדפדפן את המספר הבא:
62.0.85.70
-ואתה בפנים)אבל לעצם העניין. הוויפרי חוסם גם את זה. ניסיתי ממש עכשיו, והוא כותב: "הגישה לאינטרנט חסומה".
-
@דני אתה מדבר על שאתה מנסה להתחבר למישהו או שמישהו מנסה להתחבר אליך לסדר תקלה או משהו?
-
-
@דני האתר של נטפרי עקרונית לא חסום שיש חסימה של ואיפרי וגם לא הקשיור להורדה של המג'יק מנסיון..
תקשיב תגיד לו שילחץ על הואיפרי לחצן ימיני ואז בדיקת בעיות
ובקישור שזה ניכנס לו שיוריד משם את השליטה מרחוק של נטפרי -
@דני הוא מחובר לרשת של נטפרי?
-
@דני שיכנס לפורט 1723.
יתכן שרק בפורט הזה וויפרי פותחת. -
@דני אמר בביטול חסימת וויפרי לשליטה מרחוק:
@bbn
אני מנסה להתחבר למישהו שיש לו חסימה של ויפרי על המחשב, ואני רוצה לסדר לו אותה
(לא משנה עכשיו מדוע, אם זה מעניין אותך כנס לפה)תכלס, הוא פותח אצלו דפדפן, ומקיש את המספר הבא: 62.0.85.70
והויפרי חוסם אותו. הוא כותב: "הגישה לאינטרנט חסומה".תשלח לו את הקובץ.