כמה שאלות על וויפרי
-
שלום
קראתי בעיון את הויקי על וויפרי
ועדיין נשאר לי כמה שאלות,
אם אני מתקין וויפרי, אני עדיין יוכל להתחבר לרשת לא של נטפרי רק לצורך עדכון ווינדוס?,
והאם אפשר לחסום בוויפרי שגם על רשת של נטפרי יהיה אפשר רק לעדכן את המחשב, ולא לגלוש בשאר האתרים?
תודה רבה -
@אישיהודי ויפרי היא לא תכנת חסימה בכלל, כך שאי אפשר להגדיר על ידה לאיזה אתרים תוכל להיכנס ולאיזה לא, היא פשוט מבטלת את החיבור שלך לרשת במידה ואתה מחובר לרשת שהיא לא של נטפרי
-
@יאיר-מן אמר בכמה שאלות על וויפרי:
@אישיהודי ויפרי היא לא תכנת חסימה בכלל, כך שאי אפשר להגדיר על ידה לאיזה אתרים תוכל להיכנס ולאיזה לא, היא פשוט מבטלת את החיבור שלך לרשת במידה ואתה מחובר לרשת שהיא לא של נטפרי
אני יודע...
אבל זכור לי שעדכוני ווינדוס אפשר גם לא דרך נטפרי, אפי' אם יש וויפרי
ואני רוצה לברר אם זה באמת כך.... -
@אישיהודי אמר בכמה שאלות על וויפרי:
אני יודע...
ואני רוצה לברר אם זה באמת כך....אם יש חסימה של ואייפרי הדבר היחיד שאפשר להיכנס אליו זה לאתר של נטפרי
חוץ מזה הכל חסום אאל"ט... -
@bbn אמר בכמה שאלות על וויפרי:
אני יודע...
ואני רוצה לברר אם זה באמת כך....אם יש חסימה של ואייפרי הדבר היחיד שאפשר להיכנס אליו זה לאתר של נטפרי
חוץ מזה הכל חסום אאל"ט...טוב.....
קצת חבל
תודה רבה -
@אישיהודי
למה אתה צריך את זה? כי יש לך חיבור סלולארי ואתה רוצה להתחבר לרשת אחרת שלא מסוננת על ידי נטפרי כדי לעדכן עדכונים כדי לא לגמור את החבילת גלישה? -
@אישיהודי
למה אתה צריך את זה? כי יש לך חיבור סלולארי ואתה רוצה להתחבר לרשת אחרת שלא מסוננת על ידי נטפרי כדי לעדכן עדכונים כדי לא לגמור את החבילת גלישה?בדיוק !!!
-
@אישיהודי
אז אם אתה רוצה אתה יכול להתחבר לשירות VPN
ואז מלבד החיבור שלך הרגיל יהיה חיבור נוסף במחשב שבכל רשת שלא מסוננת על ידי נטפרי ואתה רוצה להתחבר אליה אתה פשוט מפעיל את הVPN וכך לא רק עדכונים יהיה לך אלה ממש גלשיה מלאה ברשת נטפרי -
@אישיהודי
ואז מלבד החיבור שלך הרגיל יהיה חיבור נוסף במחשב שבכל רשת שלא מסוננת על ידי נטפרי ואתה רוצה להתחבר אליה אתה פשוט מפעיל את הVPN וכך לא רק עדכונים יהיה לך אלה ממש גלשיה מלאה ברשת נטפריהשירות ניתן רק למי שאין לו אפשרות אחרת להשתמש בנטפרי, כגון בחו"ל. וזה גם כרוך בתשלום נוסף לנטפרי, כל חודש שמשתמשים עם זה.
-
@אישיהודי
ואז מלבד החיבור שלך הרגיל יהיה חיבור נוסף במחשב שבכל רשת שלא מסוננת על ידי נטפרי ואתה רוצה להתחבר אליה אתה פשוט מפעיל את הVPN וכך לא רק עדכונים יהיה לך אלה ממש גלשיה מלאה ברשת נטפרידבר ראשון: זה עולה כסף נוסף,
וחוץ מזה לפי מה שזכור לי נטפרי מאשרת את זה רק במקרים מיוחדים....
דבר נוסף : תסתכל בהודעה בתחילת השרשור@אישיהודי אמר בכמה שאלות על וויפרי:
והאם אפשר לחסום בוויפרי שגם על רשת של נטפרי יהיה אפשר רק לעדכן את המחשב, ולא לגלוש בשאר האתרים?
-
כן אפשר..
מסמנים את כל האתרים על חסימה ומשאירים רק עדכוני וינדווס על פתוח ..
ככה: -
כן אפשר..
מסמנים את כל האתרים על חסימה ומשאירים רק עדכוני וינדווס על פתוח ..תודה רבה
אבל אפשר רק על המחשב הזה לעשות את ההגדרה הזו,
ועל מחשב אחר להשאיר את האתרים פתוחים? -
@אישיהודי באופציה שהראתי זה כללי לכל המחשבים ברשת
אם אפשר גם לפי מחשב אני אישית לא מכיר.. -
@אישיהודי באופציה שהראתי זה כללי לכל המחשבים ברשת
אם אפשר גם לפי מחשב אני אישית לא מכיר..אני התכוונתי לזה....
http://forum.netfree.link/post/72036
ולפי מה שבדקתי א"א....
חבל